/kekhirek/bevasarlokocsit-es-kukat-tett-a-sinekre-ket-fiu-hogy-levideozzak-ahogy-a-vonat-elsodorja-ezeket/
hirdetés

KÉK HÍREK

Bevásárlókocsit és kukát tett a sínekre két fiú, hogy levideózzák, ahogy a vonat elsodorja ezeket

Több vonat is nekiütközött a síneken lévő tárgyaknak, az egyik ilyen esetnek a rendőrök is szemtanúi voltak.
Fotók: police.hu - szmo.hu
2020. október 13.

hirdetés

Vasúti közlekedés elleni bűntettel gyanúsítanak két kamaszt, akik bevásárlókocsit és kukát tettek a sínekre, hogy megnézzék, hogyan ütközik neki ezeknek a vonat - számolt be róla a rendőrség a police.hu oldalon.

Augusztus 16-án reggel bejelentés érkezett Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz arról, hogy a XVII. kerületben a Rákoshegyi vasútállomás közelében egy személyvonat elsodort egy síneken lévő bevásárlókocsit.

A rákosmentei járőrök a bejelentés után a helyszínre érkeztek és azonnal megkezdték az információgyűjtést. Miközben a rendőrök a bejelentővel beszéltek és keresték a bevásárlókocsit, elment mellettük egy másik vonat, ami szintén nekiütközött valaminek; később kiderült, hogy ezúttal egy műanyag kuka volt a síneken.

A helyszínt körbejárva a rendőrök két fiatal fiút találtak az erdőben, akik elmondták, hogy

ők tették a kukát és a bevásárlókocsit a sínekre azért, hogy az ütközésekről videót készítsenek. A 14 éves és a 15 éves fiúk elismerték azt is, hogy három nappal korábban is tettek bevásárlókocsit vonatok elé, melyről szintén csináltak videót.

hirdetés

A XVII. kerületi Rendőrkapitányság a feltételezett elkövetők ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt indított eljárást.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk