KÉK HÍREK

Beledobtak valamit az italába, rémálomba fordult a siófoki lány estéje

Siófokon a sétányon kért egy italt, ami után rettenetesen rosszul lett. A sztoriját azért osztotta meg, hogy felhívja a figyelmet a veszélyre.

Link másolása

Sokkoló történet terjed a Facebookon egy fiatal lányról, akinek drogot csempésztek az italába egy siófoki szórakozóhelyen. A lány saját közösségi oldalán számolt be róla, hogy az utolsó dolog, amire az estéből emlékszik, hogy kért egy italt Siófokon a sétányon.

Mikor magához tért, nagyon rosszul érezte magát. Mint kiderült, olyan rosszul lett, hogy alig bírt megállni a lábán, hányt, rengeteg sebet szerzett, és lelkileg is teljesen összetört. A történteket mégis elmesélte, hogy mindenki figyelmét figyelmét felhívja rá, milyen óvatosnak kell lennünk.

A fiatal lány egy fényképet is megosztott magáról, amelyen az arca és rajta horzsolások, sebek láthatók.ital1

Az eredeti Facebook-bejegyzést változtatások nélkül közöljük:

„A képet nem azért teszem ki, hogy bárki is sajnáljon vagy aggódjon, mert nincs rá szükség. Egyszerűen csak már szó nélkül nem lehet hagyni ezt az egészet...

Tegnap este Siófokon a sétányon ittam egy helyen, ahol beledobtak valamit a piámba... hihetetlen az, hogy van olyan valaki, aki élvezi ezt."

"
A testem tele van sebekkel, mert az elmondások szerint állni nem tudtam, a szemeim felakadtak, össze-vissza hánytam, természetesen teljes képkieséssel. Mire jó ez? Amúgy is halálosan is végződhetett volna, és nem szeretnék meghalni.

"Normálisan akarok szórakozni és nem félni, de nemhogy Siófokon, talán már sehol nem létezik ilyen. Már lassan sehova nem merek elmenni, nem merek egy sört sem inni. Túlságosan naivak vagyunk, hogy hát 'velünk nem történhet meg', hát de, megtörténhet, mert ennyi gusztustalan, undorító, elmebeteg ember létezik a világon. Szóval egyáltalán nem hülyeség a sok óva intés a szülőktől vagy akárkitől. Szomorú, hogy ennyire bizalmatlannak kell lenni az emberekkel kapcsolatban, ha védeni akarod magad.

A másik része ilyenkor pedig, hogy azért ez talán

"
lelkileg sokkal fájdalmasabb dolog. Miért pont te, miért pont azon az estén, hogy semmire nem emlékszel, hányan láthattak ilyen botrányosan, magatehetetlenül, önkívületi állapotban. Senkinek nem kívánom ezt az érzést.

"Szóval ennyit a nyárról... egy "ennyike" dolog mekkora rosszat tud okozni. Az illető, aki ezt tette természetesen mindent leszar valószínűleg, de üzenem neki, hogy igen, sikerült megnyomorítania.

Remélem mindenki más sokkal körültekintőbb lesz nálam, mert tudom sajnos, hogy hülye voltam én is, de ezek után, hogy ilyen durván megtapasztaltam a bőrömön, próbálok nem átesni még egy ilyenen A testem még mindig remeg, annyira rosszul vagyok, el sem merem képzelni milyen mérgek és ocsmányságok lehetnek ezekben a partidrogokban.

Vigyázzatok magatokra”

Forrás: atv.hu

A képek illusztrációk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Lelőtték a 15 éves lányt a kaliforniai rendőrök, aki segítségért futott hozzájuk, miután apja elrabolta őt
Az apa a lány anyját is megölte, majd tűzharcba kezdett a rendőrökkel. A kamasz menekülni akart, de ő sem élte túl.

Link másolása

A kaliforniai Victorville-ben életét vesztette egy rendőrségi üldözés közben egy tinédzser lány és apja, aki elrabolta saját gyerekét - írja az NBC Los Angeles.

Hétfőn jelentette a helyi hatóság, hogy egy tizenöt éves lányt elrabolt az apja, Anthony Graziano, aki egy általános iskola közelében lelőtte a gyerek anyját is. A férfi onnan menekült el a lánnyal, akit végül egy lakossági bejelentés alapján találtak meg.

A beszámoló szerint a 45 éves Graziano autóból lőtt rá a rendőrökre, majd tűzharc alakult ki. Ekkor szállt ki az autóból az apja által elrabolt 15 éves lány, aki a rendőrök felé kezdett szaladni, de közben lelőtték.

A lányt kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. A sheriffhivatal elmondta, hogy a 15 éves lány „taktikai mellényt” viselt, ezért lőtték le a rendőrök.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KÉK HÍREK
5 magyar is felkerült Európa legkeresettebb bűnözőinek listájára
A drogkereskedők felkutatásához most a lakosság segítségét kérik a hatóságok.
Címlap: police.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

Öt magyar férfi is felkerült az Europol Most Wanted körözötti listájára. Korábban arra nem volt példa, hogy Magyarországról egyszerre öt körözött szerepeljen a legkeresetteb bűnözők listán – írja a Police.hu.

Idén az Európai Unió tagállamaiból több mint ötven elfogatóparanccsal körözött személy profilja került fel a Most Wanted oldalra. Ezek között olyan keresett személyek szerepelnek, akiket kábítószer-kereskedelem, pénzmosás, emberkereskedelem, fegyveres rablás, terrorizmus, illetve emberölés miatt köröznek.

Erre a listára került fel öt olyan férfi, akiket a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály debreceni osztálya már évek óta keres.

- írja a rendőrség az oldalán.

A magyar bűnszervezethez köthető nyomozás még 2020-ban indult. Ennek során 2021 tavaszára sikerült azonosítani a debreceni nyomozóknak két olyan bűnszervezetet, melyek egymással párhuzamosan folytatták drogterjesztő tevékenységüket. Az egyik csapat Bács-Kiskun megyében, Kecskeméten és Kecelen működött. A tagjai mind a marihuána termesztésével, feldolgozásával és a terjesztésével is foglalkoztak. Részint ők látták el kábítószerrel a másik csapatot, akik pedig Hajdú-Bihar megyében bonyolították titkos drogüzleteiket.

A Bács-Kiskun megyei high-tech technológiával kialakított csarnokot üzemeltető bűnbanda hét tagját sikerült azonosítani a KR NNI debreceni nyomozóinak, s kettőt közülük el is fogtak. Öt személy ellen pedig belföldi, európai és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben.

A Ledöntheted őket - #GameOver szlogenű akció keretén belül a bűnszervezetek felfedése érdekében akár név nélkül, egy tippel is lehet segíteni az Europol munkáját.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Videón, ahogy megbilincselnek egy férfit, aki megtagadja a rendőri igazoltatást az „UCC törvényekre” hivatkozva
Arra hivatkozott, hogy ő ember, nem személy, a rendőrség pedig egy Amerikában bejegyzett cég, ezért nem tudja odaadni az iratait. Nem vált be.

Link másolása

Szombat este próbáltak igazoltatni egy személyautót vezető férfit Balatonszemesen, aki azonban ellenállt az intézkedésnek, többszöri felszólításra sem adta át az okmányait.

A férfi - aki együtt utazott egy nővel, aki szintén nem igazolta magát - az úgynevezett, homályosan megfogalmazható "UCC törvényekre" hivatkozott, vagyis többek között arra, hogy ő ember, és nem személy, a rendőrségnek pedig nincs jogalapja ezt tenni vele, a magyar hatóság ugyanis egy "Amerikában bejegyzett cég".

Az intézkedésnél kint lévő két rendőr végül erősítést kért, megbilincselték és a Siófoki Rendőrkapitányságra vitték az intézkedésnek ellenálló férfit.

A férfi maga töltötte fel Youtube-ra a jelenetsorról készült felvételt.

A videót a Zsaruellátó is megosztotta, azt írták: "Gratulálunk a járőrpárnak, a szakszerű, jogszerű, és arányos intézkedéshez! Hivatalos személy elleni erőszak is megvalósult. Le a kalappal előttetek Kékek! Köszönjük a munkátokat!"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
Eltűnt egy 30 éves brit nő Budapesten
Bartram Christina Francest nagy erőkkel keresi a rendőrség.
Fotó: Police.hu - szmo.hu
2022. szeptember 29.


Link másolása

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága nagy erőkkel keresi Bartram Christina Frances brit állampolgárt, aki jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik — közölte a Rendőrség honlapja.

A 30 éves nő 2022. szeptember 28-án a hajnali órákban a VII. kerületből távozott ismeretlen helyre.

Bartram Christina Frances körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú. Barna haja hosszú, göndör, a szeme kék. Bal szeme mellett piercinget hord, jobb csuklója és bal alkarja tetovált. Eltűnésekor sárga tornacipőt, fekete mintás hosszú zoknit, hálós harisnyát, fekete, csípőig érő kabátot, sárgás-zöld pólót és rózsaszín, szőrös kalapot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a 30 éves nő tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk