hirdetés

Befektettem az ölembe - Kerényi Miklós Gábor maga mesélte el legutóbbi zaklatásos ügyét

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a rendező beszélt a taxis ügyéről és a fenekelésről is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 13.

hirdetés

Kerényi Miklós Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, hogy milyen volt szerinte a vállfás fenekelés, mi történt a taxirendelésnél, és hogyan érzi, mi történt vele az utóbbi időben.

Egy hete Maros Ákos szintén az ATV műsorában mondta el, hogy mi történt vele 23 éve: „A Szegedi Szabadtéri Játékokon próbáltunk, link fiú voltam, egyszer-egyszer elkéstem, Kerényi Miklós Gábor ezt zokon vette, a mikrofonba ordított, hogy ezt meg kell torolnia” – mondta. Ezt követően mentek fel a kollégiumba, ahol a rendező eltorlaszolta az ajtót és mondta a fiúnak, hogy tolja le a nadrágját, majd egy vállfával elfenekelte.

Kerényi erről azt mondta, hogy ugyan megtörtént az eset, de ma

„Egy meggyilkolt embernek érzem magamat, akire mindfélét rászórtak. Megjelent egy fiatalember, aki amit elmondott, annak volt alapja, bocsánatot kértem. A következő pillanatban engem kidobtak a színházból, úgy hogy többet be sem mehettem oda. Ez egy őrület.

Szépen megsütnek, és szépen lassan elfogyasztanak. Ennyi volt az életem” – mondta Rónai Egon műsorvezetőnek.

hirdetés

Szerinte nem berendelte a fiút magához, hanem előre megbeszélték a dolgot, ő előre közölte, hogy ha ismét elkésik, elfenekeli. Elkésett, ezért elfenekelte, de Maros Ákoson kívül senkit nem vert el vállfával.

Majd közölte, hogy

„Elmondom a legutóbbi zaklatásokat, másfél éve történt. Egy fiatalembert elhívtam a szobám elé, és elmondtam neki, hogy mit akarok vele csinálni. Behívtam a szobámba, bezártam az ajtót, és az ölembe fektettem. Beletettem egy ceruzát a szájába, és azt mondattam vele: „trtrtrt”.

És tudod mi történt: megszólalt az „r” hangzója” – mondta.

A rendező szerint az illető azóta is hálás. Az ölbe fektetés pedig azért volt szükséges, mert csak így lehet az „r” hangzót rendesen megtanítani. A szobát pedig azért zárta be, hogy egy esetleg benyitó kolléga nehogy félreértse a helyzetet.

„Annak, hogy én „r” hangzót csinálok valakinek, annak nincs szexuális töltete” – magyarázta.

A taxis ügy szerinte provokáció volt. Tudták róla, hogy nem szereti, ha a nevét hibásan mondják, de ez mégis többször előfordult.

A 13 éves gyerekszereplőről azt mondta: „miért bántottam volna gyerekeket? Ez nem történt meg”. Ő gyakran dolgozik gyerekekkel és soha nem volt gondja.

Azt elismerte, hogy szokott kiabálni, mert ez a munka hevében előfordul, sőt bemutatót is tartott a stúdióban erről.

VIDEÓ: Kerényi Miklós Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában

Forrás: ATV


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk