Befektettem az ölembe - Kerényi Miklós Gábor maga mesélte el legutóbbi zaklatásos ügyét

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a rendező beszélt a taxis ügyéről és a fenekelésről is.

Link másolása

Kerényi Miklós Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, hogy milyen volt szerinte a vállfás fenekelés, mi történt a taxirendelésnél, és hogyan érzi, mi történt vele az utóbbi időben.

Egy hete Maros Ákos szintén az ATV műsorában mondta el, hogy mi történt vele 23 éve: „A Szegedi Szabadtéri Játékokon próbáltunk, link fiú voltam, egyszer-egyszer elkéstem, Kerényi Miklós Gábor ezt zokon vette, a mikrofonba ordított, hogy ezt meg kell torolnia” – mondta. Ezt követően mentek fel a kollégiumba, ahol a rendező eltorlaszolta az ajtót és mondta a fiúnak, hogy tolja le a nadrágját, majd egy vállfával elfenekelte.

Kerényi erről azt mondta, hogy ugyan megtörtént az eset, de ma

„Egy meggyilkolt embernek érzem magamat, akire mindfélét rászórtak. Megjelent egy fiatalember, aki amit elmondott, annak volt alapja, bocsánatot kértem. A következő pillanatban engem kidobtak a színházból, úgy hogy többet be sem mehettem oda. Ez egy őrület.

Szépen megsütnek, és szépen lassan elfogyasztanak. Ennyi volt az életem” – mondta Rónai Egon műsorvezetőnek.

Szerinte nem berendelte a fiút magához, hanem előre megbeszélték a dolgot, ő előre közölte, hogy ha ismét elkésik, elfenekeli. Elkésett, ezért elfenekelte, de Maros Ákoson kívül senkit nem vert el vállfával.

Majd közölte, hogy

„Elmondom a legutóbbi zaklatásokat, másfél éve történt. Egy fiatalembert elhívtam a szobám elé, és elmondtam neki, hogy mit akarok vele csinálni. Behívtam a szobámba, bezártam az ajtót, és az ölembe fektettem. Beletettem egy ceruzát a szájába, és azt mondattam vele: „trtrtrt”.

És tudod mi történt: megszólalt az „r” hangzója” – mondta.

A rendező szerint az illető azóta is hálás. Az ölbe fektetés pedig azért volt szükséges, mert csak így lehet az „r” hangzót rendesen megtanítani. A szobát pedig azért zárta be, hogy egy esetleg benyitó kolléga nehogy félreértse a helyzetet.

„Annak, hogy én „r” hangzót csinálok valakinek, annak nincs szexuális töltete” – magyarázta.

A taxis ügy szerinte provokáció volt. Tudták róla, hogy nem szereti, ha a nevét hibásan mondják, de ez mégis többször előfordult.

A 13 éves gyerekszereplőről azt mondta: „miért bántottam volna gyerekeket? Ez nem történt meg”. Ő gyakran dolgozik gyerekekkel és soha nem volt gondja.

Azt elismerte, hogy szokott kiabálni, mert ez a munka hevében előfordul, sőt bemutatót is tartott a stúdióban erről.

VIDEÓ: Kerényi Miklós Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában

Forrás: ATV

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET: