hirdetés

KÉK HÍREK

Az utasok védték meg az ellenőrtől a jegy nélkül utazó nőt

A férfi durván és agresszívan beszélt vele, ráadásul orális szexre szólította fel az egyedül utazó asszonyt. A jegyre végül az utasok adták össze a pénzt. Az esetet le is videózták.

Link másolása

hirdetés

A 99-es, Pesterzsébet és a Blaha Lujza tér között közlekedő buszon döbbenetes jelenetnek lehetett tanúja az utazóközönség. Néhány napja történt, hogy egy ellenőr felháborítóan lekezelő és agresszív hangnemben követelte egy nőtől a jegyét, majd, miután az asszony beismerte, hogy nincs neki, a férfi elkezdett durva szexuális töltetű célzásokat tenni - konkrétan orális szexre szólította fel. A többi utas számára is végtelenül kellemetlen szituációról videó is készült, ami szélsebesen söpör végig az interneten. Ebben látható, amint a magas, tagbaszakadt ellenőr gyakorlatilag a nő fölé tornyosult, akinek, hacsak az utasok a védelmére nem kelnek, nem sok esélye lett volna az erőszakos férfi ellen.

Egy szemtanú, aki elmondása szerint még mindig a történtek hatása alatt áll, így számolt be a Blikknek az esetről: "Életemben nem láttam még ilyen nyílt színi megalázást, mint amit a biztonsági őr csinált. Úgy kezdődött az egész, hogy köszönés vagy minden más udvariassági formula nélkül odalépett a nőhöz, és közölte: jegyet! Nem cifrázta túl, majd egyre bunkóbban beszélt a középkorú nővel, aki normálisan bevallotta, hogy nincs menetjegye. Ekkor kezdte el olyan stílusban szidni a férfi, amilyet én még nem hallottam. Ezt már nem bírtuk nézni, és szerencsére többen is rászóltunk, mire végre abbahagyta a megsemmisült hölgy alázását." A jegyre végül többen adták össze az aprót és vették meg a döbbent ellenőrtől.buszos

A Blikk a BKK-tól azt is megtudta, hogy az incidens és az azt követő szembesítés után az ellenőr elismerte, hogy hibázott, és rosszul kezelte a helyzetet. A figyelmeztetés mellett elküldték egy tanfolyamra is, ahol felkészítik a hasonló helyzetekre.

Via Blikk, kép: BKK

Te mit gondolsz a hírről? Írd meg kommentben!

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK
A hóesést akarták megnézni, legalább 21-en meghaltak Pakisztánban
Több mint százezer autóval indultak útnak, ebből ezernél is több akadt el az utakon.

Link másolása

hirdetés

Turisták özönlötték el a Pakisztán északi részén található Muree városát, ugyanis a térségben szokatlanul sok hó esett. A BBC információi szerint több mint százezer autóval érkeztek a nézelődők, ám péntekről szombatra virradóan sokan az utakon ragadtak a havazás miatt – írta meg a 24.hu.

A rendőrség információi szerint a több mint ezer autóban legalább 21-en meghaltak.

Közülük legkevesebb hatan halálra fagytak, a többi esetben egyelőre nem ismerik a halál okát. Sejthető azonban, hogy néhányan megfulladtak az autóikban, mivel a kihűlés ellen járatták a motorokat. Az alábbi Twitter-videó bemutatja, hogy milyen kétségbeejtő a helyzet a helyszínen:

hirdetés

Az ország belügyminisztere elmondta, hogy az elmúlt 15-20 évben nem volt ennyi turista a környéken, ebből adódik a krízis. Murree környékét katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították és jelenleg a gáz- és vízszolgáltatás is akadozik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KÉK HÍREK
Meghalt egy kerékpáros, aki tévedésből hajthatott fel az M43-as autópályára
A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, ki szeretett volna húzódni a leállósávba, ekkor érte a baleset.

Link másolása

hirdetés

Halálra gázoltak egy, a belső sávban bicikliző középkorú férfit az M43-as autópályán. A baleset péntek délután történt Algyő közelében. A biciklis a sztráda előtti körforgalomnál mehetett fel az autópályára, tévedésből.

Úgy tudni, megpróbált kihajtani a leállósávra, amikor elsodorta egy furgon, majd egy kocsi is elütötte.

A férfin nem volt fényvisszaverő mellény, a sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A Tények teljes riportja az esetről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Életfogytiglant kaptak az ártatlan georgiai fekete férfit lelövő gyilkosok
Ketten közülük életük végéig börtönben maradnak, a megbánás legkisebb jelét sem mutatták. Az ítéletet mindhárman megfellebbezik.

Link másolása

hirdetés

Gregory McMichael (66), Travis McMichael (35) és William Bryan ügye két évvel ezelőtt kezdődött. A három elkövető az autójával üldözőbe vett egy fekete férfit, Ahmed Arberyt, aki a környékükön kocogott. Az indokuk az volt, hogy Arbery hasonlított egy betörőre – ezért megtámadták, dulakodni kezdtek vele, Travis pedig egy sörétes puskával megölte.

A három vádlott bűnösségéről már novemberben döntött az esküdtszék.

Az apja-fia páros és az akciót levideózó szomszédjuk arról próbálta meggyőzni az esküdteket, hogy önvédelemből cselekedtek, ezt azonban nem hitték el nekik – írja a 444.hu. Az ügyben döntő bíró a két fővádlottat – a két McMichaelt – kőszívűnek nevezte, és mivel a megbánás legkisebb jelét sem mutatták, életfogytiglani börtönre ítélte őket. Bryan szintén életfogytiglanit kapott, de 30 év múlva feltételesen szabadulhat. Az ítélet ellen mindhárman fellebbeztek.

Arbery gyilkosai hamarosan egy külön perben újra bíróság elé állnak gyűlöletbűncselekmény gyanúja miatt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK
Egy zárt rendőrségi területre jutott be valaki illegálisan a Budai Vár közelében, a TEK is kivonult
A helyszínen késő este több rendőri szerv is intézkedett.

Link másolása

hirdetés

Illegálisan hatolt be valaki egy zárt rendőrségi területre a Budai Vár közelében szombaton késő este - írta éjjel az MTI. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyelete annyit közölt, hogy "több rendőri szerv (KR, BRFK, TEK) részvételével intézkedés van folyamatban egy zárt rendőrségi területre történt illegális behatolás miatt".

A Telex arról számolt be, hogy több olvasójuk is jelezte, szombat este 10 óra körül sok rendőrségi járművet láttak.

Egyikük elmondta, hogy többek között

a TEK páncélozott járművét, körülbelül 20 kisbuszt is látott, melyek a Vár felé mentek.

Egy másik olvasó pedig sok egyenruhást is látott, akik egy "gyártelephez hasonlító területre nyomultak be".

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: