/kekhirek/az-auto-ele-esett-a-biciklis-aki-nem-jelezte-hogy-be-akar-kanyarodni/
hirdetés

KÉK HÍREK

Az autó elé zuhant a biciklis, aki nem jelezte, hogy be akar kanyarodni

A kocsi még időben lefékezett, a bringás azonban akkorát fékezett ijedtében, hogy ráesett az útra.
hirdetés

Szerencsétlenül járt egy biciklis szerda reggel, de magának okozta a balesetet. A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg azt a felvételt, amin látszik, hogy egy hátizsákos férfi bringával érkezik egy kereszteződésbe, ám nem jelzi, hogy be akar kanyarodni, pedig már csak azért is kellett volna, mert éppen jött egy kocsi szemből.

Az autós még időben megállt, sőt kétszer is lefékezett a szabálytalan biciklis miatt.

A második alkalomnál akár el is üthette volna a bekanyarodni készülő férfit, aki viszont ijedtében szintén benyomta a féket. A fékezés erejétől a bringa megtorpant, a férfi lába beakadt, ettől pedig előreesett az útra az autó elé.

A kocsit vezető nő ki is szállt, hogy megnézze, nem esett-e komolyabb baja a biciklisnek, aki viszont szerencsére fel tudott állni és végül eltolta a kerékpárját az autós előtt.

Bár ez egy szerencsés eset, a Bp-i Autósok Közössége is azt javasolja, hogy "tanuljatok belőle kerékpárosként és autósként is, hogy még egy ilyen apró mozdulat elmulasztása is balesetet okozhat, nemhogy az, amikor a piros lámpa jelzésére és egyéb KRESZ szabályokra magasról fittyet hányva közlekedtek".

hirdetés

Íme a videó:

Az autó elé esett a biciklis, mert elmaradt az irányjelzés

Ezzel, az olvasónktól kapott fedélzeti kamerás felvétellel szeretnénk azt szemléltetni, hogy egy apró mozdulat hiánya miatt, - ami egy félreértéshez vezetett...hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk