hirdetés

KÉK HÍREK

Alvilági leszámolás áldozatait találhatták meg Pilisszentivánon

A PestiSrácok információi szerint újra vizsgálják Portik Tamás 16 éve eltűnt, és vélhetően családostul meggyilkolt embere, Radics Attila ügyét.

Link másolása

hirdetés

Néhány napja számoltunk be róla először, hogy feldarabolt holttesteket találtak a pilisszentiváni erdőben, a Jági ösvénynél egy kirándulóhely közelében. A helyiek több médiumnak is elmondták gyanújukat: szerintük egy két éve a környékről eltűnt házaspár holttestéről lehet szó.

A PestiSrácok azonban most arról ír cikkében: lehet, hogy a Tárnokról eltűnt Radics család maradványait találták meg.

Radics Attila, élettársa és hároméves gyerekük 2002. január 23-án tűntek el és azóta sem kerültek elő. Radics a jelenleg leszámolásos gyilkosságok megrendelése miatt börtönben ülő Portik Tamásnak dolgozott. A család rejtélyes körülmények között tűnt el: Radics lánya az iskolából hazaérve nyitva találta a ház összes ajtaját, családja pedig nem volt otthon. Egyedül a 8 hónapos kistestvérét találta meg, aki az emeleten sírt. A Népszava szerint a rendőrök a házban vödörnyi vért találtak, így nagy valószínűséggel nem csak eltűntek, hanem meggyilkolták őket. 2012-ben már emberölés miatt indult nyomozás, de 2016-ban lezártak az ügyet, mivel nem sikerült a tetteseket nyomára akadni.

A rendőrök gyanúja szerint Radicsnak köze lehetett Seres Zoltán vállalkozó '99-es kivégzéséhez: ő lehetett az, aki motorról nyitott tüzet Seresre és a mellette ülő olasz üzletemberre. Feltételezések szerint Radics Attilának azért kellett meghalnia, mert túl sokat beszélt a merényletről.

A PestiSrácok szerint a rendőrség újra vizsgálja Portik Tamás családostul meggyilkolt emberének, Radics Attilának ügyét, bár a rendőrség ezt hivatalosan nem erősítette meg a portálnak. A lapnak azt írták, "nem adnak tájékoztatást".

hirdetés

Korábban kiderült, a Pilisszentivánon talált holttesteket mésszel öntötték le és zsákokban ásták el a földbe. A rendőrség egy alig tíz négyzetméteres területen kezdett ásni, itt találták meg a maradványokat. Vagyis ez arra utal, hogy pontosan tudták, hol keressék a testeket.

Ez azt jelenti, hogy valaki pontosan beszámolt nekik a holttestek helyéről.

Mivel a rendőrség a maradványokról továbbra sem ad tájékoztatást, így minden csak feltételezés. A PestiSrácok birtokában vannak azonban olyan információk is, amelyek azt erősitik meg, hogy az egykor a településen élő, de néhány éve eltűnt házaspár maradványai lehetnek, akiket egy tartozás miatt gyilkoltak meg ismeretlenek.

"Néhány hónappal ezelőtt egy szintén súlyos bűncselekménnyel gyanúsított, ám a szervezett bűnözéshez nem kapcsolható férfi ajánlott alkut a rendőröknek, miszerint egy kettős gyilkosság feltárásával szeretne mentesülni a saját büntetése alól" - írja a lap, amely úgy tudja, a férfi a gyilkosságban nem, csak a holttestek eltüntetésében segíthetett.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KÉK HÍREK

Megöltek egy 24 éves magyar lányt az angliai Bradfordban

Benkő Bori egy iskolában dolgozott, a közösség nagyon a szívébe zárta.

Link másolása

hirdetés

Holtan találták az angliai Bradfordban található lakásában a 24 esztendős Benkő Borit, aki iskolai dolgozóként kereste kenyerét – számolt be a BBC. A lány gyilkosság áldozata lett.

A West Yorkshire-i rendőrség tájékoztatása szerint Benkő 2016-ban ifjúsági munkásként érkezett Magyarországról az Egyesült Királyságba.

A gyilkossággal egy 21 éves férfit gyanúsítanak, akit a rendőrség már őrizetbe vett.

A helyi vallási közösség azt írja: „Bori több mint három éven át létfontosságú és energikus tagja volt a közösségnek.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Olyan súlyosan megvertek egy külföldi egyetemi hallgatót Pécsen, hogy műteni kellett

A dél-amerikai diáknak eltört az álkapcsa, garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2021. november 24.


Link másolása

hirdetés

A Szabad Pécs számolt be az október 24-i eseményről, amikor is egy külföldi hallgatókból álló csoport egy pécsi szórakozóhelyen bulizott. A társaság két lánytagját zaklatni kezdte egy magyar fiatalokból álló társaság, ekkor a külföldiek közül többen úgy döntöttek, hogy átmennek máshova. Amikor hajnalban elindultak haza erről a helyről, ismét összefutottak a magyar társasággal, itt fajult el a helyzet.

A 19 éves dél-amerikai fiút különösebb előjel nélkül állon ütötte a magyar társaság egyik tagja.

Ezután a külföldi diákok visszamenekültek a kollégiumba, ahol a portás nem nagyon tudott segíteni nekik, ugyanis nem beszélt jól angolul, így maguk hívták ki a rendőrséget. A dél-amerikai hallgatónak eltört az állkapcsa, műteni kellett, négy csavarral rögzítették az állkapcsát. Emiatt hetekig nem tudott beszélni, és csak folyékony ételt tudott fogyasztani.

A lap szerint az egyetem megtérítette a hallgató kezelési költségét, ugyanis még nem volt tartózkodási engedélye a fiúnak az eset idején. Ezt egyébként már szeptember 20-án kérvényezte, csak november 9-én kapta meg.

A Pécsi Rendőrkapitányság annyit mondott az ügyről, hogy garázdaság miatt nyomoznak, két férfit már ki is hallgattak gyanúsítottként.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KÉK HÍREK

Orvosi asszisztens bukott le hamis védettségi igazolványokkal, 50 ezer forintot kért a kiállításukért

Az ügyben két nő fő bűnösségét állapították meg, de további 16 ember ellen is büntetőeljárást kezdeményeztek.
Fotó: Police.hu - szmo.hu
2021. november 24.


Link másolása

hirdetés

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai kedd hajnalban Gyöngyösön elállítottak egy 41 éves orvosi asszisztenst és a 47 éves segítőjét, akik ellen védettségi igazolással való visszaélés, valamint vesztegetés elfogadásának bűntette miatt indult büntetőeljárás.

A Rendőrség eddigi információi alapján a két nő 2021 májusa és júliusa között közel 90 személynek állított ki hamis és valótlan tartalmú védőoltásról szóló igazolást, és valótlan adatokat rögzítettek egy központi rendszerben, ezáltal a megrendelők később jogosulatlanul jutottak hozzá védettségi igazolványukhoz.

A gyanúsítottak az igazolás kiállításáért, közvetítő személyeken keresztül akár 50.000 forintot is kaptak, amit egymás között szétosztottak.

A gyöngyöshalászi és a gyöngyösi lakost a nyomozók őrizetbe vették, és letartóztatásukat kezdeményezték. A bűncselekménnyel összefüggésben további 16 személlyel szemben indult büntetőeljárás.

Hamis oltási igazolásokkal buktak le


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Öt kutya támadt rá egy kislányra Miskolcon

Épp az iskolába tartott, szerencsére a portás a segítségére sietett.
Címkép: Pixabay (Illusztráció) - szmo.hu
2021. november 24.


Link másolása

hirdetés

Kedd reggel egy kislány iskolába sétált Miskolcon, amikor öt kutya támadt rá - írja a Boon.hu. Szerencsére már közel volt az iskolához, így a portás észre tudta venni, és a segítségére sietett, elkergette a kutyákat. A lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, a kutyák megmarták a karján és a lábán.

A portál úgy tudja, hogy az állatok egy közeli telekről szabadultak ki, valószínűleg felelőse is lesz az esetnek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: