hirdetés

KÉK HÍREK

Álmában halhatott meg Wels Péter Mátyás

Az édesanyja hívta ki a tűzoltókat, miután fia nem jelentkezett a munkahelyén, nem vette fel telefont és a lakása ajtaját sem nyitotta ki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. május 04.

hirdetés

Wels Péter Mátyást az ágyában fekve találták meg. A TV2 Tények című műsorának alapító munkatársa kedden hunyt el. Miután a reggeli értekezletre nem érkezett meg, munkatársai keresni kezdték. Gyanús volt, hogy sem a telefont nem vette fel, sem a közösségi oldalon nem reagált. Ezért többen új albérletéhez mentek, de hiába kopogtak, nem nyitott senki ajtót. Ekkor hívták az édesanyját, aki riasztotta a tűzoltókat - írta a Blikk.

wels3

A lakásba a tűzoltók hatoltak be, és az ágyban, betakarva találtak rá a riporterre, aki akkor már halott volt. Édesanyja először azt hitte, hogy csak alszik. Az ismerősök szerint nem volt semmi előjele a tragédiának. A rendőrök az öngyilkosságot és az idegenkezűséget is kizárták.

Mint azt mi is megírtuk, Wels Péter Mátyás egyik alapítója volt a Tények című műsornak, az egyik legismertebb riportere volt a csatornának, ahol 1999 óta dolgozott.

hirdetés

Wels Péter Mátyás 46 éves volt, van egy zenész fia.

A csatorna közleményben tudatta, hogy osztozik a család gyászában és Wels Péter Mátyást saját halottjának tekinti.

A TV2 kedd este ÍGY emlékezett Wels Péter Mátyásra.

wels2

A múlt pénteken munkavégzés közben váratlanul rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt az ATV csapatához frissen csatlakozott Szabó Tibor, aki a TV2 Tényektől igazolt át. A két riporter nagyon jó barátságban volt, Szabó halálhíre nagyon megviselte kollégáját.

wels1


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk