hirdetés

KÉK HÍREK

Alkoholt találtak a negyedikről kizuhant 3 éves kislány vérében

Májusban esett ki a kislány a kistarcsai lakás ablakából. Újabb részletekre derült most fény.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 30.

hirdetés

Májusban kizuhant egy 3 éves kislány egy kistarcsai társasház negyedik emeletéről. Mentőket riasztottak a helyszínre, a kicsit többször újra kellett éleszteni, hosszan küzdöttek az életéért, de sajnos belehalt sérüléseibe.

A Blikk információja szerint a tragikus körülmények között meghalt kislány vérében a rendőrség által kirendelt szakértő alkoholt mutatott ki.

A lap azt írja, erre háromféle magyarázat lehet:

1) a kislány vérébe az újraélesztés során használt gyógyszerekből került alkohol,

2) a kislány megivott valamit, amikor a keresztanyja magára hagyta,

hirdetés

3) valaki alkoholt itatott vele.

A szülők tagadják, hogy olyan helyen hagytak volna alkoholt a lakásban, ahol a gyermek elérhette volna - írja a Blikk.

Mint azt mi is megírtuk, a szülők elmondása szerint a 3 éves gyerekre a keresztanyja, egy fiatal nő vigyázott. A szülők közösen voltak beosztva éjszakai műszakra, ezért megkérték a keresztanyát, hogy vigyázzon a gyerekre. A fiatal nő azonban reggel korábban elment a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek volna, így a kislány egyedül maradt. A gyerek felébredt, felöltözött, és egy széket húzott a bukóablakhoz, a székről a ra­diátorra lépve felmászott, majd kiesett az ablakból az utcára.

A rendőrség eddig csak a keresztanyát gyanúsította, aki magára hagyta a kislányt egy időre. Mivel a keresztanyával ellentétben a szülők azt mondták, hogy nem tudtak róla, hogy egy kis időre egyedül fogja hagyni a keresztanya a kislányt, poligráfos hazugságvizsgálatot végeztek rajtuk. A vizsgálaton az anya lebukott, az apa a vizsgálat szerint igazat mondott. Erről bővebben szerdai cikkünkben olvashatsz.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk