hirdetés

„Addig élsz, amíg én hazamegyek” – már a börtönből megfenyegette barátnőjét a nagyecsedi gyilkos

A szülők véletlenül találtak rá a felvételekre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 02.

hirdetés

Beteg apja meglátogatására kapott kimenőt Z. Sándor az Állampusztai Büntetés-végrehajtási Intézetből, de a debreceni klinikáról nem a börtönbe, hanem Nagyecsedre ment, ahol 19 éves barátnőjét egy cipőfűzővel megfojtotta.

Mint kiderült, a 29 éves férfi előre készülhetett a gyilkosságra. A lány családtagjai ugyanis megtaláltak egy felvételt Szandra telefonján, amelyen a férfi pár héttel korábban megfenyegette áldozatát.

Az apa, Jónás Bertalan elmondta: nagyon megdöbbentek, mikor meghallották a felvételt. Szandra telefonja ugyanis náluk maradt, és az azon lévő képeket nézegették, így bukkantak rá a rögzített beszélgetésre. A kétszer 25 perces felvételen válogatott fenyegetések hangzanak el. „Addig élsz, míg én hazamegyek” – mondta többek között. A család ezt hallva értesítette a rendőrséget, és átadták a készüléket is.

Az orvos-szakértői vélemény is nemrég készült el, abban azt írták, hogy a gyilkos "előbb bálázó zsineggel fojtogatta a lányomat, végül puszta kézzel szorította ki belőle az utolsó szuszt" – mondta el az édesapa a Blikknek.

Szandrát egy hete temették el. A családnak az külön fájt, hogy a férfi hozzátartozói a búcsúztatásra sem mentek el, pedig rajtuk kívül az egész település ott volt.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk