hirdetés

KÉK HÍREK

A veronai busz sofőrje nemcsak alvászavaros volt, de gyászolt is

Ezt állítják a szülők, akiknek 100 oldalas anyaguk van a tragédiát megelőző 40 percről.
Mokka - szmo.hu
2017. április 04.

hirdetés

Csütörtökön mi is beszámoltunk róla, hogy a Blikk információi szerint alvászavarban szenvedett a veronai buszbaleset sofőrje. A Mokka keddi adásában Czakó Tibor, a busztársaság vezetője azt nyilatkozta, egy másik buszsofőrtől tudott róla, hogy a tragédiában érintett sofőrnek alvás közben kihagy a légzése. Ezért

3 hónapra eltiltotta a vezetéstől a sofőrt, de mivel a férfi kezelést kapott, és orvosi papírja volt róla, hogy újra munkába állhat, ismét a kormány mögé ülhetett.

A Mokka kedd reggeli adásában a tragédia áldozatainak három hozzátartozóját szólaltatták meg, hogy reagáljanak a cégvezető szavaira, aki azt állította, hivatalos papírja még mindig nincs arról, hogy a baleset bekövetkeztekor az alvászavaros sofőr ült a volánnál.

Az adás során kiderült, hogy a szülőknek

100 oldalas anyaguk van a tragédiát megelőző 40 másodpercről, így pontosan tudják, ki hol ült, és hogyan váltották egymást a sofőrök.

hirdetés

Ez alapján pedig egyértelműnek látszik, hogy az alvászavaros V. János vezette a buszt azon az estén. De az adataikból az is kiderült, hogy V. János egy hét pihenő után mindössze 2 óra 41 percet vezetett a baleset előtt.

"
Józan paraszti ésszel nyilván azt gondoljuk, hogy egy életerős ember egy hét pihenés majd 2 óra 41 perc vezetés után természetes fáradtságból adódóan nem alszik el

- nyilatkozta az egyik szülő a műsorban, aki szerint egyértelmű, hogy a betegsége miatt aludhatott el a sofőr.

Ezen felül egy újabb részlet is kiderült az alvászavaros sofőrről, nevezetesen az, hogy gyászolt abban az időszakban, amikor a baleset történt, ez pedig tovább befolyásolhatta a koncentrálóképességét. De erről sajnos több részlet nem derült ki.

A teljes adást itt tudjátok megnézni:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk