hirdetés

KÉK HÍREK

A szúnyoghálónak támaszkodott, ezért zuhant ki a 2 éves kisfiú az ablakon Budapesten

Csodával határos módon a 10 méternyi zuhanás után egyetlen bordája tört el. Az volt a szerencséje, hogy először az utcai muskátli állványra esett, majd egy parkoló autóra, és onnan a járdára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 16.

hirdetés

Kiesett lakásuk ablakából és 10 métert zuhant egy két éves kisfiú, Budapesten. Valahogy felmászott a nappali ablakába, nekitámaszkodott a szúnyoghálónak, ami kiszakadt.

Vasárnap kora reggel a Pannónia utcában, az egyik társasház második emeleti ablakából esett ki a gyerek. Először kutyasétáltatók rohantak oda hozzá segíteni, néhány másodperc múlva megérkezett a kétségbeesett apuka is.

Mentők vitték a Baleseti Intézetbe a súlyos sérüléseket szenvedett kicsit. Az intenzív osztályon kezelték, de estére kiderült, hogy nem akkora a baj, mint először gondolták. Egy bordája tört el és a szülei haza is vihették.

"Az ügyvédeim tanácsára nem nyilatkozhatok sajnos, mivel vizsgálat alatt van az ügy.

hirdetés

A kisfiú szerencsére, isteni szerencsére túlélte a balesetet és jól van, és a mai napon haza is hozhattuk a kórházból"

- mondta el az RTL Híradónak.

Az apa többször elsírta magát. Újra és újra átéli a történteket - mondta. A konyhában volt, amikor a nappaliból reccsenést hallott, azonnal beszaladt és látta, hogy kiszakadt a szúnyogháló. A 6 éves kislánya végignézte a történteket, de csak annyit tudott mondani, hogy a testvére kizuhant. Mikor kinézett az ablakon, a kis Vince a járdán feküdt. A férfi úgy, ahogy volt, pizsamában rohant le hozzá. A férfi szerint a gyereke újjászületett.

A kisfiú nagy szerencséje volt, hogy először az utcai muskátli állványra esett, majd egy parkoló autóra, és onnan a járdára.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz az ügyben.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk