hirdetés

A spájzban tartották bezárva 11 éves kislányukat, enni és inni is alig adtak neki

Egy férfi vette észre, hogy egy kis ablakon át vízért könyörög a gyerek, ő hívta ki a rendőröket. A szülőket jogerősen elítélték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 11.

hirdetés

Mint azt korábban megírtuk, egy pici, két négyzetméteres kamrába zárták be 11 éves lányukat a kislétai öt gyerekes szülők. Hónapokon át tartották ott, a gyereknek alig adtak enni és inni, még a vécére sem mehetett ki.

Végül mikor vízért könyörgött a spájz kis ablakán keresztül, azt meghallotta egy férfi, és jelentette a rendőröknek.

A gyermek meghallgatása során azt mondta, három éve rendszeresen bezárják. Először csak éjszakára csukták rá az ajtót, majd egy idő után már délután is bezavarták a spájzból kialakított, mintegy két négyzetméteres, fűtetlen helyiségbe, ahol világítás sem volt, a berendezést mindössze egy matrac és egy bili alkotta.

Az anya felrótta a kislánynak, hogy bepisil. Ugyanakkor fogva tartása helyén nemhogy vécé, de folyó víz sem volt. A megtelt bili tartalmát a kislány öntötte ki a helyiség egyetlen aprócska ablakán a szomszédos üres telekre.

A szülők azt mondták, hogy a kislány szerintük nehezen kezelhető volt, és az iskolában is lopott. De mint kiderült azért vette el egy társa szendvicsét, mert már korábban is éheztették.

A szülőket hat év börtönre ítélték.

hirdetés

VIDEÓ: A Tények beszámolója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk