/kekhirek/a-menyasszony-mogott-setalt-majd-tuzet-nyitott-a-vendegekre-egy-brazil-gyilkos/
hirdetés

KÉK HÍREK

A menyasszony mögött sétált, majd tüzet nyitott a vendégekre egy brazil gyilkos

Videóra vették, ahogy a férfi tüzet nyitott, majd a legnagyobb nyugalommal hagyta el a helyszínt. A hírek szerint fia halálát akarta megbosszulni.
hirdetés

Videóra vették, ahogyan egy brazíliai esküvőn lövöldözésbe kezdett egy férfi. Az elkövető a legnagyobb nyugalommal sétált be a templomba az ifjú pár mögött, majd

elővette az övéből a pisztolyát, és a széksorokban ülő vendégek közé lőtt.

Az alábbi videó erőszakos képeket tartalmaz!

Az elkövető egy Umberto Ferreira dos Santos nevű férfi, akit ismerősei csak a becenevén, Betinhóként ismernek. A Daily Mail cikke szerint a férfi az esküvői tanúkat, egy apát és annak fiát akarta meggyilkolni.

A hírek szerint saját fia halálán akart bosszút állni, akit a közelmúltban gyilkoltak meg: a fő gyanúsított ugyanis az egyik célpont volt.

hirdetés

Az esetről készült felvételen jól látszik, hogy a lövöldöző Betinho sztoikus nyugalommal sétált be a templomba a szerencsétlenül járt ifjú pár mögött, majd a lövések leadása után ugyanolyan békésen hagyta el a bűntett helyszínét is: mintha mi sem történt volna.

A lövöldözésben három ember is megsérült: a 62 éves Cicero Barbosa da Silva, 37 éves fia, Edmilson Bezerra da Silva, valamint az apa felesége, akinek az egyik golyó a karját súrolta. Egyikőjük sem halt meg: jelenleg kórházban ápolják őket, az állapotuk stabil.

A hírek szerint egyébként

a szertartást a lövöldözés után rendesen lebonyolították.

A rendőrség még mindig keresi az elkövetőt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk