KÉK HÍREK

„A lányom felhívott telefonon, hogy meg fogja ölni az unokámat” - mondja a kisfiát Olaszországban meggyilkoló nő anyja

Az asszony azt mondja, soha többé nem akarja látni a lányát, akinek a lehető legsúlyosabb büntetést adná.

Link másolása

Soha többé nem akarja látni a lányát, és a lehető legsúlyosabb büntetést adná neki - ezt mondta az RTL Híradónak a kisfiát Olaszországban megölt magyar nő édesanyja.

Mi is megírtuk, hogy pénteken egy magyar anya egy olaszországi szupermarketbe vitte, majd a kassza futószalagjára tette kétéves kisfia testét, de a gyerek ekkor már nem élt. A kisfiút nem sokkal korábban a szupermarket közelében lévő elhagyatott területen szúrhatta halálra az édesanyja.

A gyilkossággal gyanúsított nő anyja teljesen összetört, miután megtudta: lánya megölhette unokáját. Az asszony az RTL Híradónak azt mondta: nem sokkal a tragédia előtt hátborzongató hívást kapott.

"A lányom felhívott telefonon, hogy meg fogja ölni az unokámat"

- mondta a nagymama, aki a háttérből akkor még hallotta unokája hangját.

Az asszony próbálta megállítani a lányát.

"Ne tedd meg, te, mert gyilkos lesz belőled. De úgy látszik, nem használt neki, nem törődött velem, megölte a saját gyermekét"

- fogalmazott az asszony.

A nagymama szerint nincs mentség arra, amit a lánya tett. Most megtörten gyászolja unokáját.

"Tündéri volt hozzám. Olyan volt, mint egy falat kenyér, és mindig azt mondta, hogy nagymama, nagyikám, jössz velem? Megyek, kicsikém, hova megyünk? Gyere be, és vitt a kis szobájába"

- mesélte könnyeivel küszködve az asszony, aki azt mondja, lánya, akit szerinte korábban pszichiátrián is kezeltek, soha nem emelt kezet a gyerekére. A nagymama nem tudja, lánya miért vehette el kisfia életét.

"Nem akarom látni se, nem akarom. Aki a saját gyerekét megöli? Soha az életbe nem akarom látni"

- mondja a nagymama.

A gyilkossággal gyanúsított nő anyja azt szeretné, hogy lánya börtönben maradjon élete hátralévő részében.

"Ne jöjjön ki onnan soha. Annyit kapjon azért, amiért megölte a fiát, amennyit megérdemel. És a legnagyobb börtönbüntetést adnám neki"

- tette hozzá.

Az olasz lapok szerint elfogása után a nő először azt vallotta, látta, ahogy a gyerekét megölték. Majd később azt, hogy már holtan találta, és nem tudja, ki ölhette meg és miért. A nyomozók szerint az összegyűjtött bizonyítékok az ő felelősségére utalnak.

Az RTL Híradó riportja:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk