hirdetés

KÉK HÍREK

A Hableány utolsó eltűnt utasának rokonai addig maradnak Magyarországon, amíg az áldozat elő nem kerül

Elkeseredetten várják, hogy egyszer végre megcsörrenjen a telefonjuk és azt mondják, megtalálták a rokonukat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 18.

hirdetés

Már hetek óta Budapesten várják a fejleményeket a Hableány utolsó dél-koreai áldozatának rokonai. A család azóta is elkeseredetten várja, hogy egyszer végre megcsörrenjen a telefon és azt mondják nekik a hatóságok, hogy megtalálták a szerettüket.

"A tragédia óta Budapesten van az utolsó áldozat családja, képtelenek megnyugodni. Minden egyes alkalommal, amikor meghallják, hogy egy eltűnt ember nyomára bukkantak, azért imádkoznak, hogy értesítsék őket a rendőrök. Reménykednek és egyszerre kétségbe is vannak esve"

– mondta az a Magyarországon tartózkodó koreai fogorvos az ázsiai Hankook Ilbo napilapnak, aki a tragédia után szoros kapcsolatot alakított ki a hazánkban lévő koreaiakkal.

A Blikk információi szerint pedig nemrég ismét dél-koreai szakemberek érkeztek Magyarországra, hogy segítség a kutatást. A magyar hatóságok ugyanis még mindig keresik a május 29-én elsüllyedt Hableány utolsó dél-koreai áldozatát. A kutatást egy korábbi közleményük szerint addig folytatják, ameddig még reális esély van rá, hogy megtalálják az eltűnt utast. A Blikknek nyilatkozó mentőbúvár szerint ez még akár hosszú hónapokig is eltarthat.

Az eltűnt utas családja pedig addig szeretne Budapesten maradni, amíg meg nem találják az áldozatot. Szeretnének ugyanis itt lenni, ha azonosítaniuk kell a szerettüket.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk