/kekhirek/a-25-eves-mama-iranyitotta-a-drogbandat-lebukott/
hirdetés

KÉK HÍREK

A 25 éves „mama” irányította a drogbandát, lebukott

„Mama” viszont nemcsak kábítószerben utazott, hanem embereket is csempészett.
MTI/police.hu, Fotó: Pixabay - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Elfogtak a rendőrök egy kábítószer-kereskedő bandát irányító 25 éves nőt, aki társával hat illegális bevándorlót szállított Kunszentmártonnál - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön.

A rendőrség honlapján azt írták:

a „mama” fedőnevű nő rendszeresen vásárolt kábítószert külföldről, a marihuánát rokonokkal és futárokkal hozatta.

A futároknak megszervezte a pénzváltást, a vonatjegy vásárlását, a beszerző utakat pedig folyamatosan koordinálta, majd a beérkező árut továbbértékesítette.

A nő férjét és unokaöccsét tavaly júliusban fogták el a Kelenföldi pályaudvaron, amikor egy kilogramm marihuánát hoztak Bécsből Budapestre.

Egy futárt októberben, egy másik férfit decemberben kaptak el a rendőrök a szobi vasútállomáson. Előbbi egy Szlovákiából érkező vonattal több mint három kilogramm kannabiszt csempészett be Magyarországra, utóbbinál mintegy egy kilogramm kannabisz volt.

hirdetés
„Mama” viszont nem csak kábítószerben utazott: a nőt akkor fogták el a rendőrök Kunszentmártonnál, amikor hétfőn egy társával hat, szír illegális migránst szállítottak autójukkal.

A nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását - olvasható a közleményben. A banda irányítóját és futárait a cseh társszervekkel együttműködve fogták el a rendőrök.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk