hirdetés

KÉK HÍREK

89 éves nénire hívtak rendőrt Szombathelyen, felháborodtak az emberek

Az idős asszony sajtot akart lopni egy boltban, biztonsági őrök fülelték le, a rendőrök pedig előállították. Sokan azt írták, kifizetnék a néni helyett a sajt árát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. december 03.

hirdetés

Hatalmas felháborodást keltett egy cikk. Az Alon.hu a rendőrség információi alapján arról számolt be, hogy egy 89 éves asszony akart kivinni egy sajtot a szombathelyi boltból. De a biztonsági őrök észrevetté az idős nőt, kihívták a rendőröket. A rendőrség tulajdon elleni szabálysértés miatt szabálysértési eljárást indított vele szemben.

A sajtlopás miatt sokan írtak indulatos kommenteket a cikk alá, a legtöbben védelmükbe vették az idős asszonyt. Nem is egy hozzászóló ajánlotta fel, hogy inkább kifizeti a sajtot a néni helyett, csak a korára való tekintettel szüntessék meg ellene az eljárást.bolt1

A kommentek szinte kivétel nélkül támogatóak

Ez ám a bűnözés. Biztos meg akarta enni felelőtlenül, mert a nyugdíjából nem tudja megvenni.

Most majd lecsap rá az igazságszolgáltatás....

Lehet már évek óta nem jutott neki sajtra. Szégyen hogy előállítanak egy 89 éves nénit,ahelyett hogy tisztességes öregkort biztosítanánk neki.

hirdetés

Kifizetem, adják oda neki a sajtot! Szégyen! Jobb dolguk nem volt?

Remélem a TEK.-et nem vetették be ellene.Ez bizony indokolná.

Én is kifizetném a sajtját, sőt még többet is. Gratula rendőrség, ez ám a nagy tett. De a boltnak is gratula, annyi emberség lehetett volna bennük, hogy nem jelentik a rendőrségnek. Gondolom nem több kilónyi volt a sajt.

Ezúton szeretném felajánlani, hogy a boltnak megtérítem a sajt teljes árának összegét amennyiben eltekintenek a néni elleni eljárástól!

Közértben dolgoztam. Mindennapos vevőnk volt egy remegős kezű nagyon idős bácsika. Egyedül élt, sajnos. Mindig a nadrágja zsebébe dugta a tea vajat. Láttuk, tudtuk, de soha nem szóltunk érte. Mást nem vitt el. Gratulálok az üzlet biztonsági embereinek, a dolgozóknak is!! EMBERSÉGBŐL jeles. Lehet ha mindenki csak 10 forintot adott volna a néninek sajtra, két hétre valót vihetett volna haza. Nagyon szomorú!!!! Tudom azt is, hogy nem lehet mindent elnézni, de nem italt parfümöt luxus cikket vitt volna haza, valószínűleg "csak" ÉHES volt egy kis sajtra.

89 éves néni! Gondolkodjatok már!!! Demencia, egyéb betegség (nincs tisztába cselekedetével) senkinek nem jut eszébe!!! Talán a biztonsági szolgálat embereit is ki kell oktatni! Őket segíteni kellene és nem megalázni!!!! No és a rendőrség?? Szegényt megrémíteni: Még be is csukják! Hatalmas az empátia!!!

A lopás körülményeiről nem közöltek részletes információkat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk