/kekhirek/25-szupertraffipaxrol-mar-tudjuk-hol-van-nezd-meg-terkepen/
hirdetés

KÉK HÍREK

25 szupertraffipaxról már tudjuk, hol van – nézd meg térképen!

Hivatalosan is kiadták, hogy hová kerültek eddig intelligens fix telepítésű kamerák. Nézzétek meg a térképeket.
hirdetés

Már biztos, hogy négy megyében nem változik a Véda közúti intelligens kamerahálózat fix telepítésű kameráinak helyszíne - közölte a police.hu.

A szupertraffipax-hálózat kiépítését a Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala konzorciuma végzi el.

KATT A NAGYOBB MÉRETÉRT!

terkep

hirdetés

Első lépésként már tavasszal, március 26-tól beüzemeltek 160 db változtatható helyű kamerát. A projekt másik fele most zajlik, ennek keretében kerülnek ki a fix helyű kamerák. Az első ütemben Fejér, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megyében, valamint a fővárosi autópálya-szakaszokon fejezték be a telepítést.

Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a nyáron megjelent listán szereplő helyszínek a beruházás közben is sokat változhatnak, akár technikai okokból.

Az új kamerák már sok mindenre képesek. Használni lehet őket a sebességmérésen kívül forgalomszámlálásra, rendszámfelismerésre, a forgalomtorlódás felismerésére, a biztonsági öv használatát is képesek ellenőrizni, sőt többféle szabályszegés felismerésére és dokumentálására is alkalmasak.

Előző cikkünkben kiderül a vezess.hu összeállítása alapján, hogy milyen szabálysértésnek mennyi lesz az ára.

(Segítség a térképhez: a 3+924 km-szelvény a 3,924 kilométernél lévő kamerát jelenti)

Ha hasznos volt a hír, oszd meg barátaiddal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk