KÉK HÍREK

25 évesen drogtúladagolásban halt meg a kismama

Pár évvel ezelőtt tűnt fel egy klippel, YouTube-sztárrá vált. A nyolcadik hónapban járt, kislánya született volna.

Link másolása

Holtan találtak lakásában egy YouTube-sztárt, aki valószínűleg drogtúladagolásban halt meg. Az amatőr táncos akkor vált népszerűvé a videómegosztó oldalon, amikor egy klipben szerepelt "kék tündérként", egy vényköteles tabletta iránti függőség megtestesítőjeként.

A 25 éves Sharissa Turk nyolc hónapos terhes volt, amikor barátja megtalálta a házuk folyosóján fekve. Azonnal hívta a mentőket, akik megállapították, hogy erőszaknak nem volt nyoma a lány testén.

kék

31C6B21000000578-0-image-a-59_1456942594060

Turk egyik barátja megosztott egy képet kettejükről, és azt írta, nemrég kapott tőle meghívót a közelgő babaköszöntőre.

31C6E03300000578-3473376-image-a-72_1456943252382

31C6E01400000578-3473376-image-m-71_1456943243806

Egy poszt szerint, amit egy másik barát hagyott Turk pasijának oldalán, Sharissa kislányt várt. Októberben ő maga pedig egy ultrahang képet osztott meg, a következő hashtaggel: #aligváromhogytalálkozzunk.

31C6E02C00000578-3473376-image-m-79_1456943368399

Turk főbérlője azt nyilatkozta, a lány egy hónapja költözött be, és nagyon mosolygós volt.

31C6F53D00000578-3473376-image-m-77_1456943340244

31C6E00C00000578-3473376-image-a-78_1456943349603

Turk 2012-ben jelent meg egy White Trash Clan YouTube videoban, aminek a címe „Az én világom kék”.

A klip:

A lány egy kis tündért játszik, aki körbe táncol a szárnyával és pálcájával, és „tündér port” fúj a kamerába, miközben a banda egy vényköteles gyógyszer okozta függőségről rappel.

Néhány részlet a dalszövegből:

„Nem tudok leállni, amikor akarok/Nem vagyok függő/Nem veszem be a tablettákat/Törd össze és szívd fel/Kék a világom, ez az életem, ahogy élek."

A refrént egy 1967-es, A szerelem kék című számból vették át, amit egy francia zenekar tett később híressé.

Az amatőr rap videó 2013 elején terjedt el az interneten, miután Turk-öt letartóztatták kábítószer hatása alatt, miközben drogot próbált eladni álruhás rendőröknek. Turk ekkor bűnösnek vallotta magát. Miután befejezte a bíróság által elrendelt kezelést - amelynek során minden nap hat órakor drogtesztet végeztek rajta - az ügyét lezárták.

Később mégis újra börtönben landolt kábítószer birtoklás gyanúja miatt. Turk ismét bűnösnek vallotta magát, két napi közösségi munkára ítélték.

A videóban szintén szereplő rapper, Gerard Kelly, egyébként augusztusban halt meg „akut kábítószer mérgezésben”.

Via Dailymail

Ha megdöbbentett a hír, oszd meg ezt a cikket másokkal is!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KÉK HÍREK
Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera a Bécsi úton
A felvételen látszik, hogy piros volt a lámpa a gyalogosoknak, egy férfi mégis úgy döntött, átkel az úton.

Link másolása

A Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésében, a villamostól indult el egy középkorú férfi az út másik oldalára. A piros jelzés ellenére is lelépett az úttestre, ahol elütötte egy nagy sebességgel érkező fehér autó. A Bp-i Autósok Közössége megtudta, hogy

a férfit súlyos sérülésekkel kórházba szállították, miután több métert repült.

Az alábbi videót csak erős idegzettel rendelkezőknek ajánljuk megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

22 éves, ismert nógrádi vállalkozó halt meg a zagyvaszántói balesetben
Gáspár Győző is megemlékezett róla a közösségi oldalán, ugyanis jó viszonyban van B. Tamás családjával.
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

A 22 éves férfi április 9-én, dél körül sodródott le a 16-os főút Zagyvaszántóhoz közeli szakaszáról. A Porsche sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Bp-i Autósok portál azt írja, egy Salgótarjánban ismert fiatal vállalkozó, B. Tamás volt az áldozat.

“Szomorú szombat ez a mai nap… szomorú, mert a kedves barátunk elvesztették egyetlen gyermeküket!

Apaként felgondolni, átérezni sem tudom, hogy ezt a súlyos tragédiát hogyan lehet feldolgozni… 22!!!Sajnos Neked csak ennyi adatott Tomika! A mennyek országa lett az új otthonod, az angyalok vigyáznak Rád! Istenem! Ez felfoghatatlan!” - írta Gáspár Győző a Facebookon, ahová képet is feltöltött az áldozatról.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Büntetőfékezett egy kisteherautós egy 40 óvodást szállító busz előtt Szentendrén
Az ovisok kirándulni indultak. Szerencsére mindegyikük be volt kötve, így senki sem sérült meg.
Címkép: police.hu - szmo.hu
2022. április 07.


Link másolása

Óvodásokat szállító autóbusz előtt fékezett be egy kisteherautó Szentendrénél - számolt be róla a police.hu.

A kisteherautó a Dobogókői útról szeretett volna jobbra kanyarodni Budapest felé a 11-es útra, a busz elé sorolt volna be, de nem tudott. Miután sikerült kikanyarodnia, megelőzte a buszt, majd visszatérve a külső sávba beletaposott a fékbe.

A buszsofőr próbálta elkerülni a balesetet, de a két jármű között nagyon kicsi volt a távolság, nem tudott időben megállni, a kisteherautónak ütközött.

Mindkét jármű megsérült.

Az autóbuszon 40 kisgyerek utazott öt óvónő kíséretében, a szentendrei ovisok kirándulni indultak. A 3 és 6 év közötti lurkóknak és vigyázóiknak nem esett baja, mindnyájan használták a biztonsági övet.

Az autóbusz elején és hátulján egyértelmű jelzés figyelmeztetett: „Gyermekszállítás”.

A kisteherautó 50 éves pilisvörösvári vezetője nem tett vallomást, annyit mondott csak, nem érzi úgy, hogy büntetőfékezett volna, a gyanúsítás ellen panaszt tett.

Egy, az ütközés, valamint az azt megelőzően történtek szemtanúja szerint a busznak esélye sem volt elkerülni a balesetet. Arra is kitért, a külső sáv előttük járműmentes volt, a kisteherautó fékezését semmilyen közlekedési szituáció nem indokolta.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KÉK HÍREK
Felhozták a jósvafői barlangban elhunyt búvár holttestét
A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a balesetet szenvedett búvár megtalálásáért folyó művelet vasárnap rendkívüli esemény nélkül befejeződött.
Forrás: TEK/MTI - szmo.hu
2022. április 10.


Link másolása

Azt írták, hogy a jósvafői Kossuth-barlangban április 3-án eltűnt barlangi búvár utáni kutatás, megtalálása, felszínre hozatala és a művelet technikai biztosítása rendkívüli körülmények között történt.

Kiemelték, hogy a művelet koordinálását végző Terrorelhárítási Központ szakemberei a barlangi- és búvármentő szakemberekkel végig a lehető leggyorsabb, de a legbiztonságosabb végrehajtást szem előtt tartva működtek együtt a helyszínen.

Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, tűzoltóbúvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálatának tagja múlt vasárnap szabadidejében hajtott végre tervezett feltáró merülést, amely közben eltűnt.

A Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János köszönetét fejezte ki a mentésben közreműködőknek. A közlemény szerint a műveletben 18 szervezet, mentőszolgálat, egyetem és cég vett részt.

A címlapképen az látható, ahogy a TEK fõigazgatója (középen) koordinálja a Kossuth-barlangban eltûnt búvár utáni kutatási mûveletet.

Link másolása
KÖVESS MINKET: