/kekhirek/25-evesen-drogtuladagolasban-halt-meg-a-varandos-no/
NULL
hirdetés

KÉK HÍREK

25 évesen drogtúladagolásban halt meg a kismama

Pár évvel ezelőtt tűnt fel egy klippel, YouTube-sztárrá vált. A nyolcadik hónapban járt, kislánya született volna.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. március 04.

hirdetés

Holtan találtak lakásában egy YouTube-sztárt, aki valószínűleg drogtúladagolásban halt meg. Az amatőr táncos akkor vált népszerűvé a videómegosztó oldalon, amikor egy klipben szerepelt "kék tündérként", egy vényköteles tabletta iránti függőség megtestesítőjeként.

A 25 éves Sharissa Turk nyolc hónapos terhes volt, amikor barátja megtalálta a házuk folyosóján fekve. Azonnal hívta a mentőket, akik megállapították, hogy erőszaknak nem volt nyoma a lány testén.

kék

31C6B21000000578-0-image-a-59_1456942594060

hirdetés

Turk egyik barátja megosztott egy képet kettejükről, és azt írta, nemrég kapott tőle meghívót a közelgő babaköszöntőre.

31C6E03300000578-3473376-image-a-72_1456943252382

31C6E01400000578-3473376-image-m-71_1456943243806

Egy poszt szerint, amit egy másik barát hagyott Turk pasijának oldalán, Sharissa kislányt várt. Októberben ő maga pedig egy ultrahang képet osztott meg, a következő hashtaggel: #aligváromhogytalálkozzunk.

31C6E02C00000578-3473376-image-m-79_1456943368399

Turk főbérlője azt nyilatkozta, a lány egy hónapja költözött be, és nagyon mosolygós volt.

31C6F53D00000578-3473376-image-m-77_1456943340244

31C6E00C00000578-3473376-image-a-78_1456943349603

Turk 2012-ben jelent meg egy White Trash Clan YouTube videoban, aminek a címe „Az én világom kék”.

A klip:

A lány egy kis tündért játszik, aki körbe táncol a szárnyával és pálcájával, és „tündér port” fúj a kamerába, miközben a banda egy vényköteles gyógyszer okozta függőségről rappel.

Néhány részlet a dalszövegből:

„Nem tudok leállni, amikor akarok/Nem vagyok függő/Nem veszem be a tablettákat/Törd össze és szívd fel/Kék a világom, ez az életem, ahogy élek."

A refrént egy 1967-es, A szerelem kék című számból vették át, amit egy francia zenekar tett később híressé.

Az amatőr rap videó 2013 elején terjedt el az interneten, miután Turk-öt letartóztatták kábítószer hatása alatt, miközben drogot próbált eladni álruhás rendőröknek. Turk ekkor bűnösnek vallotta magát. Miután befejezte a bíróság által elrendelt kezelést - amelynek során minden nap hat órakor drogtesztet végeztek rajta - az ügyét lezárták.

Később mégis újra börtönben landolt kábítószer birtoklás gyanúja miatt. Turk ismét bűnösnek vallotta magát, két napi közösségi munkára ítélték.

A videóban szintén szereplő rapper, Gerard Kelly, egyébként augusztusban halt meg „akut kábítószer mérgezésben”.

Via Dailymail

Ha megdöbbentett a hír, oszd meg ezt a cikket másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


NULL
hirdetés
KÉK HÍREK

Órákkal a kivégzés előtt haladékot kapott a halálra ítélt amerikai nő

A halasztás azt jelentheti, hogy Lisa Montgomeryt jó eséllyel ki sem fogják végezni. Mert mire erre sor kerülne, már beiktatják a halálbüntetés-ellenes Joe Bident, aki megkegyelmezhet neki.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Magyar idő szerint kedd éjfélre tűzték ki Lisa Montgomery kivégzését. Montgomery az egyetlen, szövetségi siralomházban lévő nő. A nő horrorfilmbe illő gyilkosságot és csecsemőrablást követett el, amiért 2004-ben ítélte halálra a bíróság. Megfojtott egy nyolc hónapos várandós kismamát, kivágta belőle a magzatot, és elrabolta a gyereket, aki túlélte a tragédiát.

Kivégzését először december 8-ra tűzték ki, ám ezt a bíróság elhalasztotta, miután ügyvédei elkapták a koronavírust. Ezután a Szövetségi Büntetés-végrehajtási Igazgatóság vezetője, Michael Carvajal tűzte ki az újabb időpontot január 12-re.

Azonban kevesebb mint 24 órával a kitűzött időpont előtt egy szövetségi bíró halasztást rendelt el

- írja a CNN. A lap szerint

James Hanlon arra adott haladékot, hogy tarthassanak még egy meghallgatást azzal a céllal, hogy eldöntsék, Montgomery megfelelő állapotban van-e a kivégezéshez.

hirdetés

A meghallgatás dátumát egyelőre nem tűzték ki. Ez pedig azt jelentheti, hogy a nőt jó eséllyel ki sem fogják végezni. Ugyanis abban az esetben, ha a meghallgatás után úgy döntenek, Montgomery kivégezhető, az amerikai elnök még mindig megkegyelmezhet neki. A halasztás miatt a döntés már az új elnök, Joe Biden kezében lesz. Ő pedig ellenzi a halálbüntetést.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

NULL
hirdetés
KÉK HÍREK

Eltörte az udvarukba betévedő kölyökkutya lábát egy 18 éves fiú Bátonyterenyén

A bíróság felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a fiatalt.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a Salgótarjáni Járásbíróság azt a fiatal férfit, aki csonttörést okozva bántalmazott egy kölyökkutyát - írja közleményében az Ügyészség.

A 18 éves vádlott bátonyterenyei ingatlanának udvarára tavaly június közepén egy nap alatt többször is betévedt egy féléves kölyökkutya, amelyet a férfi az utolsó alkalommal a hátsó lábainál fogva nagy erővel áthajított a kapun.

A kutya a ház előtti betonútra csapódott, és jobb hátsó lábán combcsonttörést szenvedett.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség a fiatalember ellen állatkínzás bűntette miatt emelt vádat.

A 18. életévét az elkövetéskor épp csak betöltő fiú beismerte tettét. A Salgótarjáni Járásbíróság az ügyészi indítványnak megfelelően nyolc hónap, végrehajtásában egy évi próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a vádlottat, és kötelezte az eljárás során felmerült 30.700 Ft bűnügyi költség megfizetésére is.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés
KÉK HÍREK

Kilenc napig fogva tartották és verték lakótársukat, hogy megszerezzék a 8 milliós örökségét

A zsarolók végül közel 6 millió forinthoz jutottak hozzá, de már elkapták őket a rendőrök.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Elfogtak egy párt Budapesten, akik kilenc napig fogva tartotották két lakótársukat a közös albérletükben, miután egy kihallgatott beszélgetésből megtudták, hogy egyiküknek nyolcmilliós öröksége van - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Még tavaly decemberben zárták be a két férfit az albérletbe, többször bántalmazták és gáz- és riasztófegyverrel, kalapáccsal és baltával fenyegették őket, hogy megszerezzék az örökséget. Végül közel 6 millió forinthoz jutottak hozzá.

A kispesti rendőrök január 7-én délután a XVIII. kerületben fogták el a 26 éves K. Sándort és barátnőjét, a 23 éves H. Máriát, akiket zsarolás és személyi szabadság megsértése miatt hallgattak ki gyanúsítottként, majd őrizetbe is vették őket. A bíróság január 10-én rendelte el letartóztatásukat.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


NULL
hirdetés

Kizuhant a tizedikről egy 23 éves lány, de túlélte, most intenzíven ápolják

A lány nagyjából 30 métert zuhant, egy fa lombjára érkezett először.
A címkép illusztráció: Unsplash/Ben Allan - szmo.hu
2021. január 12.

hirdetés

Kizuhant egy szegedi panelház 10. emeleti ablakából egy 23 éves nő Szegeden - írja a Bors. A lány csodával határos módon túlélte a zuhanást, jelenleg intenzív osztályon ápolják.

A lap információi szerint a lány nemrég költözött el a szüleitől, boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia és úgy tűnt, egyedül is megállja a helyét az életben.

Szerdán eddig tisztázatlan körülmények között zuhant a mélybe az ablakpárkányról. A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást

- jegyzi meg a Bors.

A lapnak az egyik szemtanú az mondta:

"éppen a szobámban voltam, amikor hallottam egy tompa puffanást. Ijesztő látvány volt a fiatal lány a földön fekve. Szerencsére a mentők hamar a helyszínre érkeztek, és stabilizálták az állapotát".

A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy a lány még kórházban fekszik.

hirdetés

"Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk D. állapotát. Több súlyos sérülést is szenvedett. A családját természetesen megviselték a történtek, főleg, mivel a koronavírus-járvány miatt most még bemenni sem tudnak hozzá a kórházba, mert látogatási tilalom van" - nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős, aki nem tudja pontosan, hogy mennyire súlyosak a lány sérülései.

"Annyit tudok, hogy életben van, és különböző vizsgálatokat végeznek rajta"

- tette hozzá.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Borsnak azt mondta: az esettel kapcsolat­ban nem merült fel olyan körülmény, amely miatt eljárást indítottak volna.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: