hirdetés

KÉK HÍREK

141 kiló drogot foglalt le a rendőrség Solymáron, 350 milliót is érhet a zsákmány

A nyomozás adatai szerint a díler a drogokat Budapesten értékesítette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 09.

hirdetés

A budapesti nyomozók több mint 140 kilogramm kábítószert vontak ki a forgalomból egy solymári díler elfogásával - írja a police.hu.

A rendőrök december 8-án ütöttek rajta a solymári ingatlanon, és fogták el a 31 éves B. Tamást. A nyomozás adatai szerint a díler a drogokat Budapesten értékesítette.

A kutatás során a házzal egybeépített garázsban marihuána termesztéshez kialakított, nagy teljesítményű lámpákkal felszerelt helyiséget találtak a nyomozók. Az ingatlanban összesen 141 kilogramm kábítószert: kokaint, amfetamint, hasist, marihuánát és kábítószergyanús tablettákat, valamint 1 millió Ft készpénzt foglaltak le. A kábítószerek becsült feketepiaci értéke körülbelül 350 millió forint.

A 31 éves debreceni férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

hirdetés

A rendőrség közölte azt is: az elmúlt három hétben összesen 214 kilogramm kábítószert és 279 tő marihuánát vontak ki a forgalomból. A lefoglalt drogok feketepiaci értéke meghaladja a félmilliárd forintot.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk