/kekhirek/11-es-16-eves-lany-szexrabszolga-emberkereskedelem/
hirdetés

KÉK HÍREK

Szexrabszolgának adta el 11 és 16 éves lányrokonait egy nő hónapokon keresztül

A kiskorú lányokat mindig ugyanaz a két férfi erőszakolta meg több mint fél éven keresztül.
hirdetés

Szexkereskedelem miatt tartóztattak le egy 29 éves nőt az amerikai Texas államban, miután a gyanú szerint kiskorú rokonait szexre kényszerítette idegen férfiakkal, ezért cserébe pedig ő pénzt kapott.

Victoria Nicole Bautista hónapokon át kihasználta 11 éves és 16 éves családtagjait, akiket szexrabszolgaként adott el. Mindez idén márciusban kezdődött Mesquite városában, amikor arra utasította a gyerekeket a Motel 6 nevű motel parkolójában, hogy szálljanak be egy fekete Mercedes autóba, amelyben három férfi ült. Azt nem mondta nekik, hogy miért kell ezt tenniük, de amikor a lányok beültek, a férfiak pillanatok alatt fogdosni kezdték őket, majd gyorsan levetkőztek, és megerőszakolták a két unokatestvért.

Az autó sofőrje pénzt adott a gyerekeknek, amit nekik felnőtt rokonuknak kellett átadni az erőszak után. A rendőrség szerint Bautista meg sem kérdezte őket, hogy jól vannak-e.

Mindez a fiatalabbik lány 11. születésnapja után két héttel történt, majd

minden második héten megismétlődött egészen október 15-ig, vagyis több mint fél éven keresztül.

hirdetés

Mindig ugyanaz a két férfi várta őket (akik állítólag unokatestvérek voltak), és minden alkalommal más volt a harmadik társuk. A hónapokon át tartó bűncselekmény mindig más motelnél történt.

A sorozatos erőszaknak végül az vetett véget, hogy a 11 éves kislány bevallotta az egészet egy másik rokonának, miután egyszer az egyik férfi úgy fejbe vágta őt, hogy elájult, és arra ébredt fel, hogy egy másik férfi megerőszakolja őt.

A családtag értesítette a dallasi rendőröket, akik október 17-én kezdtek el nyomozni az ügyben. Másnap már el is fogták Bautistát, akit kiskorúak sérelmére elkövetett emberkereskedelem, prostitúcióra kényszerítés, kábítószerkellékek birtoklása és 100-tól 750 dollár értékben elkövetett lopás miatt tartanak őrizetben.

Forrás: Daily Mail, címkép: Dallas Police/Google Street Viewhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk