KARÁCSONY

Magánsziget egy tininek, gyémántgyűrű egy babának - elképesztő ajándékok, amiket sztárgyerekek kaptak karácsonyra

A Kardashian-család tagjai sosem aprózzák el a gyerekek ajándékait, de Tom Cruise és Tyrese Gibson is szeret vagyonokat költeni csemetéi meglepetéseire.

Link másolása

Természetesen minden szülő szeretné boldoggá tenni a gyerekét karácsonykor azzal, hogy szuper ajándéko(ka)t tesz neki a fa alá. Sokan azonban könnyen túlzásba esnek, főleg ha van bőven keret az ajándékvásárlásra. Nem meglepő módon a hírességek is képesek egészen elképesztő értékben ajándékozni szeretett csemetéjüknek. A Mirror most összeszedett néhány döbbenetes példát.

Kezdjük egy kivétellel, amikor nem a szülő vett méregdrága ajándékot a gyereknek, hanem a nagyszülő. Az egyik leghíresebb celebnagyi, Kris Jenner 2019-ben egy-egy életnagyságú babaházzal lepte meg két kisunokáját, True Thompsont és Stormi Webstert. Sőt, a kis Stormi házát pontosan olyanra terveztette meg, amilyen az anyukája, Kylie Jenner játék babaháza volt régen.

Kép: Kylie Jenner/Youtube

Ha már Kylie Jennernél tartunk, a celebanyuka sem finomkodik, ha meg akarja ajándékozni (még) egyetlen gyermekét. Stormi első karácsonyára egy gyémántgyűrűt és egy pónit kapott, apja, Travis Scott pedig azzal lepte meg, hogy a Trollok című animációs film egyik szereplője, Poppy hercegnő (pontosabban egy őt életre keltő jelmezes) meglátogatta az akkor egyéves kislányt. De a rapper az idei ajándékot sem aprózta el, egymáshoz passzoló gyémántgyűrűket vett a második gyerekükkel várandós Kylie-nak és Storminak.

Kép: kyliesnapchat/Instagram

Kylie Jenner nővére, Kim Kardashian sem arról híres, hogy szerény ajándékokat adjon gyerekeinek. 2019-ben például férjével, Kanye Westtel 21,5 millió forintnak megfelelő összeget fizettek egy aukción Michael Jackson egyik kabátjáért, és egy, a legendás énekes által fellépésen viselt fehér kalapot is csaptak hozzá, amin még Jackson sminkjének nyomai is láthatóak. Az akkor 5, most 8 éves North biztosan örülhetett ezeknek az elképesztő ajándékoknak, hiszen szülei szerint nagy Jackson-rajongó.

Kép: kimkardashian/Instagram

Kim viszont a családjában lévő többi gyereket is szereti megajándékozni méredrága holmikkal. 2019-ben nyolc aprócska Louis Vuitton-táskát vett unokahúgainak, akik közül a legkisebb, Khloe Kardashian kislánya, True még csak 8 hónapos volt akkor.

Cardi B és párja, a rapper Offset is szeretik drága ajándékokkal elhalmozni kislányukat karácsonykor. A kis Kulture évközben sem panaszkodhat, hiszen például dizájner táskákat és mini sportkocsikat kap, még ha nem is kér ilyesmit. Tavaly karácsonykor is csak egy jojóra vágyott, ám szülei az egyszerű játék helyett egy 327 ezer forintos Dolce & Gabbana babát vettek neki.

Tyrese Gibson viszont nem is tárgyakban gondolkodott, amikor tavaly lánya ajándékát kellett kitalálni. Az akkor 13 éves Shayla egy egzotikus magánszigetet kapott, amit Love Islandnek (Szerelemsziget) neveztek el. A Halálos Iramban-filmek színésze azonban nem akarta elárulni a kíváncsiskodó rajongóknak, hogy pontosan hol bújik meg ez a rejtélyes sziget.

Tom Cruise azzal keltett kisebb megdöbbenést, amikor exfeleségével, Katie Holmes-szal egy 7,8 millió forint értékű, kézzel készített játszóházat vettek karácsonyra kislányuknak. Az akkor még csak 6 éves Suri olyan birodalmat kapott, amelyben áram, csapvíz és fűtés is volt, sőt egy napozószoba és egy médiaszoba is helyet kapott benne. És ez csak az egyik ajándék volt a sok közül, amit 2012 karácsonyára kapott. A bulvárlapok szerint Cruise és Holmes összesen kb. 50 ezer dollárt, vagyis több mint 16 millió forintnyi pénzt költöttek Suri ajándékaira.

Farrah Abraham, a Tini Mami realitysorozat révén ismertté vált énekesnő és pornószínésznő lányának sincs rossz dolga karácsonykor. Amikor 2017-ben a kis Sophia jakuzzit, golfkocsit és Apple számítógépet kért, meg is kapta mindet, sőt, anyukája még egy pónival is megfejelte a meglepetéseket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KARÁCSONY
Videó: Így kívántak boldog karácsonyt politikusaink
Volt aki csak az összekötözött fával fotózkodott, de láthattunk családi képet, vagy pihenős bejelentkezést is.

Link másolása

Gondosan komponált családi fotók, vagy egyszerű szelfik. Idén is változatos posztokkal kívántak boldog ünnepet a politikusok. Orbán Viktor öt unokájával, Márki-Zay Péter pedig népes családjával fotózkodott.

Jellemzően otthon készültek a képek, de akad munkahelyi is. Van, aki a csillogó karácsonyfáját mutatta be, más pedig az összekötözött fát örökítette meg.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KARÁCSONY
Már december 25-én leszedi a karácsonyfát egy angol nő, a TikTokon azt is elárulta, hogy miért
Schofieldéknél évek óta hagyomány a karácsony esti pakolászás. A háttérben egy másnapra eső családi ünnep áll.

Link másolása

Évek óta minden december 25-én este 11-kor ugyanaz a programja Georgia Schofieldnek: a hartlepooli nő nekiáll leszedni a karácsonyfát és eltüntet minden ünnepi dekorációt a házból, írja a Daily Star. A fiatal angol nő a TikTokon magyarázta el több videóban, hogy miért szabadul meg ilyen gyorsan az összes karácsonyi díszítéstől.

Az elsőben az látszik, ahogy pillanatok alatt szétszedi a műfenyőt, majd visszaállítja a karácsony előtti állapotot órákkal az ünnepi ebédet követően:

@bruh.georgia Time to get on with the birthday decorating ? #schofieldfamily ♬ 100 Ways - Jackson Wang

A második videóból kiderül, hogy a kislányának karácsonyi második napjára, vagyis december 26-ra esik a születésnapja. Georgia pedig annál rosszabbat el sem tudna képzelni, ha neki is ugyanaznap lenne a szülinapja, minthogy a házban még ott áll a feldíszített fenyő és mindenki a karácsonnyal van elfoglalva, nem pedig az ő születésnapjával:

@bruh.georgia Reply to @dayandaya #schofieldfamily ♬ original sound - Georgia Schofield ♥️?

A fiatal nő szerint nincs ezzel semmi gond, náluk már igazi családi hagyomány lett a karácsony esti karácsonytalanításból.

A kommentelők egy része csodálja az odaadó anyát, amiért a saját érdekeit háttérbe szorítva még a karácsonyt is a gyereke születésnapjának rendeli alá. Mások szerint viszont túlzás a karácsony ilyen gyors felszámolása. Sokan például kifejezetten örülnének, ha még a feldíszített fa mellett ünnepelhetnék a születésnapjukat is.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KARÁCSONY
Dwayne Johnson egy gyönyörű autóval lepte meg édesanyját karácsonyra
A színész édesanyja elsírta magát, amikor meglátta az autót.

Link másolása

Bizony van eset, amikor a zord külső érző szívet takar. Dwayne Johnson, a Szikla szolgáltatott a napokban erre ékes bizonyságot. A 49 éves színész ugyanis egy autóval lepte meg karácsony alkalmából az édesanyját. Ráadásul nem is akármilyen járgányt kapott, pontosan egy Cadillac CT5-ös terepjárót.

Dwayne Johnson két kislányával együtt adta át a csodás ajándékot édesanyjának. A megható pillanatot videóra vették, amit színész meg is osztott a közösségi oldalán.

Ez aztán jólesett. Meglepni anyut egy új autóval karácsonykor...lesokkoltam! Még sírt is egy picit. Aztán mikor behuppantak mellé az autóba az unokái, na, az volt a tiszta boldogság neki. Még Hobbs, a kutyám is kíváncsiskodott a kocsi után, szájában a gumicsirkéjével. Rettenetesen hálás vagyok, hogy anyukámat ilyen ajándékokkal lephetem meg, hiszen pokoli nehéz élete volt. Ahogy ő, úgy én sem veszek semmit magától értetődőnek az életben. Ennél sokkal többet is érdemel

- írta posztjában a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KARÁCSONY
Olyan élethű lett egy mozgó karácsonyi dekoráció, hogy a szomszédok kihívták a tűzoltókat az ereszen ragadt férfihoz
A Karácsonyi vakáció című családi vígjáték egyik jelenetét szerette volna megidézni a ház tulajdonosa a mozgásérzékelőre bekapcsoló ereszmarkoló robottal.

Link másolása

Örökre emlékezetes marad egy New Jersey államban élő férfi idei karácsonyi dekorációja a környéken élőknek és a tűzoltóknak egyaránt. Doug Peterson arra gondolt, hogy ebben az évben megidézi Chevy Chase emlékezetes szerencsétlenkedését a Karácsonyi vakáció című vígjátékból, amikor a Clark Griswoldot alakító színész a háztetőre próbál rögzíteni több ezer izzót, de a művelet közben lezuhan és az ereszen lógva jajveszékel, írja az Indy100.

Peterson semmit nem bízott a véletlenre: olyan bábot készített, aminek kapálózását és segítségért könyörögését egy közeli fára szerelt mozgásérzékelő aktiválta. A tökéletes hatás kedvéért a díszlethez tartozott még egy eldőlt létra és a tetőről össze-vissza lógó égősor is.

A különleges dekoráció működését a YouTube-ra felöltött videóból lehet a legjobban megérteni:

A karácsonyi tréfa olyan élethűre sikerült, hogy a szomszédok még a tűzoltókat is kihívták a háztetőbe kapaszkodó férfihoz.

Peterson a TikTokra is feltöltött több videót a mára világhírűvé lett karácsonyi dekorációról. Az egyikben még a báb készítésének fázisait is bemutatja, majd a felvétel végén láthatók a tűzoltók, amint szirénázva a házhoz érkeznek:

@survivordiet

##ChristmasLightsGoneWrong ♬ original sound - survivordiet

A kommentelőket megosztja az ötletes karácsonyi dekoráció, bár többen nem értik, miért riasztották egyből a tűzoltókat ahelyett, hogy segíteni próbáltak volna a bajba jutott férfinak. Akad olyan hozzászóló, aki szerint eddig egy halloweeni díszítés vitte a prímet, amikor valaki a ház tetejére tett egy élethű műhullát. Szerinte Peterson izgő-mozgó karácsonyi ereszmarkolója még ennél is sokkal jobban sikerült.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk