hirdetés

KARÁCSONY

Közel 9 millió forintba kerül a világ legdrágább adventi naptára

Csoki helyett arany ékszereket találhatunk benne.

Link másolása

hirdetés

Ha esetleg milliárdos vagy, és még nem tudod, mivel lepd meg a szeretteidet az ünnepek előtt, akkor bátran ajánlható a C W Sellors 20 ezer fontba, azaz 8 millió 700 ezer forintba kerülő adventi naptára - írja a Daily Mail.

A luxusnaptár ablakai egytől egyig arany ékszereket tartalmaznak, összesen 24 ezer font (10,5 millió forint) értékben, így most akciós áron juthatunk hozzá.

A Chatsworth Winnats Luxusékszer- és Ajándék naptára a Chatsworth házat, Devonshire hercegének otthonát ábrázolja. Az ablakokban található fülbevalók, medálok, karkötők és egyebek Rebecca Sellors munkái, aki az 1979-ben alapított családi vállalkozásban nőtt fel, és minden darabot saját maga készített.

“Ez a doboz nem csak karácsonykor lesz a leggyönyörűbb ékszerdoboz az Ön öltözködőasztalán” - áll a naptár leírásában a C W Sellors weboldalán.

A borsos árú ékszerek közt találunk 18 karátos arany fülbevalót, karkötőt, fehérarany medált, ezüst hópelyhet ábrázoló medált, rénszarvasos nyakláncot és egy Fabergé gyertyát, de egy üveg limitált kiadású gint is.

Az ablakok mögött emellett egy négylevelű lóherét mintázó karkötő és Blue John kövekkel díszített ékszerek is rejtőznek. Ezt a féldrágakövet a rómaiak fedezték fel, ma Derbyshire területén is megtalálható.

Ha valaki kedvet kapott hozzá, az adventi naptárt Chesterfield és Bakewell városában is megveheti, de postai szállítással is megrendelhető.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KARÁCSONY

Karácsonyi videó: Koltai Róbert osztrák nagypapát alakítva olvasztja meg a szíveket

Bár szövege nincsen a színésznek, az érzelmek így is teljesen áthatják a nézőket.

Link másolása

hirdetés

A legjobb és legérzelmesebb reklámok mindig karácsonykor születnek. Idén a Telekom reklámjában egy ismerős arc is feltűnik.

Koltai Róbert a reklámban egy kedves nagypapát alakít, aki meglepi unokáját karácsonykor. A kisfiú azért örül a hatalmas ajándékdoboznak, mert ráállva pont meg tudja ölelni nagypapáját.

Koltainak ugyan szövege nincsen, de így is nagyon megható az alakítás. Ma délelőtt már az RTL Klub is sugározta magyar verzióját.

A szívmelengető reklám megtekinthető a Youtube-on:

A Magyar Telekom ezt írta a filmről:

hirdetés

"Ez egy Magyarországon forgatott film, amelyet a Magyar Telekom megbízásából a DDB Budapest készített. Idén a Magyar Telekom nyerte el a Deutsche Telekom pályázatának nyerteseként a lehetőséget arra, hogy olyan karácsonyi reklámfilmet készítsen, amelyet a DT csoport leányvállalatai 9 országban (Ausztria, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Észak-Macedónia, Montenegró, Szlovákia, Románia és Magyarország) használnak karácsonyi reklámfilmjükként.

A hazánkban kitalált és forgatott, de nemzetközi vizekre evező reklámfilm a Magyar Telekom és a DDB Budapest együttműködésében jött létre. Ez az első alkalom, hogy a Deutsche Telekom csoport közös reklámfilmet készített, ahol határoktól függetlenül mutathatjuk meg a Telekom által fontosnak tartott univerzális értékeket.

A 2020-as karácsonyból hiányzott a szokásos varázslat. Idén vissza akartuk hozni ezt a varázslatot - mert a legnagyobb ajándék az egész családdal való együttlét. Ezért a globális kampányunk közös üzenete: "A legnagyobb ajándék az, hogy újra együtt vagyunk".

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KARÁCSONY

22 gyerek, 7 unoka: 2 millió forintot költ csak karácsonyi ajándékokra a legnagyobb brit család

Három karácsonyfa köré gyűlik össze a két focicsapatnyi gyerek. A Radford házaspár legnagyobb és legkisebb gyereke között 31 év a korkülönbség.

Link másolása

hirdetés

Már feldíszítette idei első karácsonyfáját a legnagyobb brit család, írja a Mirror. Sue és Noel Radfordnak eddig összesen 22 gyereke született, közülük 19 a mai napig velük él. A két focicsapatnyi gyereket számláló családban már 7 unoka is született, így nem csoda, ha úgy számolnak, hogy idén is nagyjából 5000 fontot (2,1 millió forint) költenek csak a karácsonyi ajándékokra.

Az angliai Morecambe-ben, egy korábbi idősek otthonában élő Radfordék tavaly a nappali mellett a konyhában és a verandán is felállítottak egy-egy karácsonyfát csak azért, hogy mindent átjárjon az ünnepi hangulat.

Sue pedig már neki is állt az ajándékok beszerzésének, ami nagyjából gyerekenként 100-250 fontjába (43-108 ezer forint) kerül a családnak.

Nem elég, hogy alaposan meg kell tervezni az ajándékok megvásárlását, nehogy véletlenül kimaradjon valaki, külön gondot jelent a becsomagolás is. A házaspár ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy minden meglepetést saját kezűleg csomagoljanak be. Ezért Radfordék évente nagyjából 70 tekercs csomagolópapírt használnak fel úgy, hogy számításaik szerint negyedóránként átlagosan 20 ajándék becsomagolásával végeznek.

Legalább ennyire komoly feladat az ünnepi ebéd előkészítése is. Egyszer karácsony napján hajnali 1-ig ébren voltak a szülők azért, hogy a másnapi vacsorához a burgonyát és a többi zöldséget előkészítsék. Az egyik évben a 10 kilós pulyka mellé 7 kg krumplit és kelbimbót sütöttek, hogy mindenki jól lakjon.

hirdetés

Sue és Noel Radford még gyerekek voltak, amikor megismerték egymást. A két egyaránt állami gondozott kamasz szinte azonnal egymásba szeretett,

első gyerekük születése idején a nő 14, a férfi pedig 18 éves volt. Három évvel később házasodtak össze. Azóta összesen 11 lányuk és 11 fiuk született. Az idén 32 éves Chris és tavaly áprilisban született legkisebb testvére, Heidi Rose között egy hónap híján 31 év a korkülönbség.

A most 46 éves Sue és nála négy évvel idősebb férje egy saját piteboltból tartja fenn a családot. A Radford's Pie Company, vagy másnéven a Faraday's pékséget még 1999-ben alapították Heyshamben. A gyerekek közül 19 még ma is a szülőkkel él.

A népes Radford család a legtöbb közösségi oldalon megtalálható. A YouTube-ra néhány napja töltöttek fel egy összeállítást a 2018-as, 2019-es és 2020-as karácsonyukról. Aki kíváncsi arra, hogy milyen egy több mint 30 tagú família karácsonya, itt nézheti meg az angol nyelvű videót:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KARÁCSONY
A Rovatból
hirdetés

Mesés lett az idei adventi villamos Miskolcon: kandalló, gyertya és teáskészlet is van rajta

Tizedik alkalommal lehet felszállni a különleges járműre, ahol romantikus hangulat fogadja az utazókat.

Link másolása

hirdetés
Idén is csodás lett a miskolci adventi villamos.

Tizedik alkalmommal lehet felszállni a mesés járműre.

Erről a MVK Zrt.- A megbízható útitárs tett közzé fotókat a közösségi oldalán:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KARÁCSONY
A Rovatból
hirdetés

Orbán Viktor a gyerekeknek válaszolt idei első adventi videójában

Többek között elmondta, hogy neki először a narancs, aztán a bejgli, és végül a mandarin.

Link másolása

hirdetés

Advent első vasárnapján Orbán Viktor videón jelentkezett be. A poszthoz azt írta:

"Idén is többezer levelet kaptam, a legkisebbek is írtak. Néhányat most itt válaszolok meg. Áldott adventet!"

A videóban gyerekek tettek fel neki kérdéseket. Például arról, hogy a miniszterelnök el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor. Erre azt válaszolta, hogy próbálta már, de még nem sikerült.

Aztán azt is megtudhatjuk, hogy az unokákkal még nem tud társasozni, de a gyerekeivel igen. És arra a kérdésre, hogy narancs vagy mandarin, azt válaszolta, hogy előbb a narancs, aztán a bejgli, végül a mandarin.

A videó végén pedig elárulta, hogy hisz a karácsonyi csodában.

VIDEÓ: Orbán Viktor adventi bejelentkezése

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: