hirdetés

KARÁCSONY

Jön a karácsony - kinek és mit adsz ajándékba?

Hogy állsz az ajándékozási előkészületekkel? Kitaláltad-e már, kinek mit fogsz adni? Többek között erre vagyunk kiváncsiak a cikkben található kérdőívünkben.

Link másolása

hirdetés

A boltok lassan karácsonyi díszben, a polcokon már megtalálhatóak a Mikulások, és lassan a bevásárlóközpontokban is felcsendül a Last Christmas. A te fejedben viszont az ünnepi menüsor ötlete még nincs meg, az ajándékok beszerzése még szigorúan „folyamatban”, a karácsonyi hangulat pedig még a láthatáron sincs. Pedig lassan, de biztosan közeledik, ezért ha még nem tetted volna, érdemes elgondolkozni az ajándékokon!

A Dell Magyarországgal többek között arra vagyunk kiváncsiak, hogy mennyire van már karácsonyi hangulatotok, kitaláltátok-e már, hogy mit vesztek ajándékba a családtagjaitoknak vagy idén terveztek-e valakinek valamilyen kütyüt ajándékozni? A kitöltés anonim, a válaszok nem lesznek személyhez köthetően beazonosíthatóak, és csak néhány percet vesz igénybe a válaszolás. Az összegyűlt eredményeket később egy újabb cikkben is közzétesszük. Ha készen állsz, akkor kezdhetjük is!

Create your own user feedback survey


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KARÁCSONY

Erzsébet királynő már most megvásárolta személyzetének a karácsonyi ajándékot

A királynő így közel 10 ezer fontot költ az ünnepek alatt dolgozóira.

Link másolása

hirdetés

Erzsébet királynő idén is ugyanazt az ajándékot fogja adni 1500 fős személyzetének, mint minden évben. A hagyományt már édesapja és nagyapja, György is követte - írja a The Sun.

Az ajándék nem más, mint egy angol puding a Tescóból, 6 font összegben. Csekélynek tűnik, de ez összességében így is majdnem 10 ezer font.

A királyi család hivatalos honlapján megerősítették, hogy valóban minden egyes személyzeti tag kapni fog ajándékot. Sőt a Buckingham-palotában és a Windsori kastélyban néhányan személyesen Őfelségétől kaphatják meg csomagjukat, ami egy üdvözlőlapot is tartalmaz majd.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KARÁCSONY

Megbüntettek egy családot, mert túl korán tették ki a karácsonyi fényeket a házukra Floridában

A családot azért büntették meg, mert a közösség megállapodása szerint csak hálaadás után lehet kitenni a karácsonyi dekorációt.

Link másolása

hirdetés

Túl korán rakták ki a karácsonyi fényeket a házukra, bajba került miatta egy család Floridában - írja az AP. A hírügynökség tudósítása szerint a Moffa család direkt felbérelt egy céget, akik karácsonyi pompába öltöztették a házat és az udvart. A díszítéseket, fényeket november 6-án helyezték fel.

Nem sokkal később viszont kaptak egy levelet, amiben az állt, hogy megsértették a közösség megállapodását, és ha nem távolítják el a fényeket, akkor napi 100 és 1000 dollár közötti pénzbírságot szabhatnak ki rájuk.

A megállapodás szerint ugyanis hálaadás előtt nem lehet karácsonyi díszeket kihelyezni az ingatlanokra. Ezt a szabályt pedig azért hozták, hogy az emberek ne hagyják kint egész évben az ünnepi dekorációt.

A családnak azonban esze ágában sincs leszedetni a díszeket.

"Ez volt a vállalat egyetlen szabad időpontja, én pedig nem tudok felmászni a tetőre"

- mondta a helyi sajtónak a családfő, aki azt is hozzátette: nem tudtak a fenti szabályról.

Az is kiderült, hogy a karácsonyi fények miatt a szomszédjuk tett bejelentést.

hirdetés

A családfő szerint felajánlották, hogy hálaadásig lekapcsolják a fényeket, de ezt sem fogadták el megoldásként.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KARÁCSONY
A Rovatból
hirdetés

Karácsonyi videó: Koltai Róbert osztrák nagypapát alakítva olvasztja meg a szíveket

Bár szövege nincsen a színésznek, az érzelmek így is teljesen áthatják a nézőket.

Link másolása

hirdetés

A legjobb és legérzelmesebb reklámok mindig karácsonykor születnek. Idén a Telekom reklámjában egy ismerős arc is feltűnik.

Koltai Róbert a reklámban egy kedves nagypapát alakít, aki meglepi unokáját karácsonykor. A kisfiú azért örül a hatalmas ajándékdoboznak, mert ráállva pont meg tudja ölelni nagypapáját.

Koltainak ugyan szövege nincsen, de így is nagyon megható az alakítás. Ma délelőtt már az RTL Klub is sugározta magyar verzióját.

A szívmelengető reklám megtekinthető a Youtube-on:

A Magyar Telekom ezt írta a filmről:

hirdetés

"Ez egy Magyarországon forgatott film, amelyet a Magyar Telekom megbízásából a DDB Budapest készített. Idén a Magyar Telekom nyerte el a Deutsche Telekom pályázatának nyerteseként a lehetőséget arra, hogy olyan karácsonyi reklámfilmet készítsen, amelyet a DT csoport leányvállalatai 9 országban (Ausztria, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Észak-Macedónia, Montenegró, Szlovákia, Románia és Magyarország) használnak karácsonyi reklámfilmjükként.

A hazánkban kitalált és forgatott, de nemzetközi vizekre evező reklámfilm a Magyar Telekom és a DDB Budapest együttműködésében jött létre. Ez az első alkalom, hogy a Deutsche Telekom csoport közös reklámfilmet készített, ahol határoktól függetlenül mutathatjuk meg a Telekom által fontosnak tartott univerzális értékeket.

A 2020-as karácsonyból hiányzott a szokásos varázslat. Idén vissza akartuk hozni ezt a varázslatot - mert a legnagyobb ajándék az egész családdal való együttlét. Ezért a globális kampányunk közös üzenete: "A legnagyobb ajándék az, hogy újra együtt vagyunk".

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KARÁCSONY
A Rovatból
hirdetés

Fotók: Felállították az ország karácsonyfáját a Kossuth téren

A körülbelül 18 méter magas, 40-50 éves ezüstfenyő idén Nemesvámosról érkezett.

Link másolása

hirdetés

Hétfő reggel felállították az ország karácsonyfáját a Kossuth téren. A körülbelül 18 méter magas, 40-50 éves ezüstfenyőt november 21-én, vasárnap kora délután vágták ki Nemesvámoson - írja a veol.hu.

A hatalmas ezüstfenyőt a katasztrófavédelem, valamint a honvédség és a rendőrség munkatársainak közreműködésével vasárnap délután szállították fel Budapestre, majd hétfő reggel fel is állították a Parlament előtt.

Az Ország Karácsonyfája adventtől vízkereszt napjáig díszíti a Kossuth teret.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: