hirdetés

KARÁCSONY

Íme a leggyorsabb és legolcsóbb karácsonyi asztaldíszítés

Ha a készülődésben el is felejtettél azon gondolkodni, mivel díszítsd a karácsonyi asztalt, ne ess kétségbe, hanem szánj 2 percet a cikkre!
Görbe Pál ötlete Serpenyő Virtuóz blogon - szmo.hu
2016. december 24.

hirdetés

Mi sem dobja fel jobban az ünnepi asztalt, mint egy szépen dekorált mécsestartó, amit fillérekből össze tudunk hozni! A saját lelkünket is melengetni fogja, főleg így, hogy decemberben mindenki kiköltekezik.

Karácsonyi dekorszalag mindenkinél akad otthon, illetve egészen biztos vagyok benne, hogy üres befőttes üveg is!

Az asztal dekorációhoz egy műhó spray, néhány mécses, illetve toboz kell csupán. A műhó spray a nagyobb hipermarketekben most 2-300Ft, tekintettel arra, hogy szezonja van. Ugyanaz, amit én három hete még 650 forintért vettem.

Tehát aki nem készít most ilyet, annak is megéri most beszerezni egyet a jövőre gondolva.

Az ünnep a fényekről szól, és lássuk be a szenteste csodás alkalom arra, hogy kitegyünk magunkért, és megadjuk a családnak ami tőlünk telik. Az ünnepi étkezésre biztosan hangulatos gyertyafényben kerül sor, így igencsak jól tud esni amikor ránézünk, és eszünkbe jut, hogy a gyerekekkel készítettük.

hirdetés

Ha mégsem használnánk fel otthonunkban, ajándékba is adhatjuk a szívünknek kedves személynek.

Hogyan is álljunk neki?

Először fogjuk a befőttes üveget, és tetszés szerinti mennyiségű hósprayt fújunk rá. Majd várjuk meg, amíg megszárad. Ezidő alatt mérjük le a befőttes üveg szájának méretét, és a szalagból készítsünk masnit.

A befőttes üveg aljába 5-6 evőkanál sót szórunk, ez adja majd a havas táj érzetet. Ezután mehet bele a gyertya, én most egy mézeskalács illatú illatgyertyát választottam, így megkoronázva az ünnepi hangulatot.

Oszd meg a cikket, hátha másoknak is segít az utolsó pillanatban!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk