hirdetés

KARÁCSONY

Felkapcsolták a ünnepi fényeket az angolok egyik kedvenc karácsonyi házán

Hat hét alatt 50 ezer lámpát szereltek a házra.
Fotó: Northfoto/SWNS.com - szmo.hu
2020. december 04.

hirdetés

1994 óta minden évben ünnepi fényekbe borul egy bristoli család háza, írja az ITV.com. A Brailsford család mára országos hírűvé vált hagyománya 26 éve kezdődött, amikor egy neonfenyőt állítottak az épület mellé.

Az azóta eltelt több mint két és fél évtized alatt a környék egyik kihagyhatatlan látnivalója lett Brailsfordék évről évre lenyűgözőbb karácsonyi dekorációja, ami egyben jótékony célokat is szolgál. Eddig több mint 74 ezer fontot (29 millió forint) gyűjtöttek a látogatóktól, amit az utolsó pennyig bristoli beteg gyerekek és családjaik megsegítésére ajánlottak fel.

Az idei díszkivilágítást december 1-jén kapcsolták fel a Brailsford fivérek. A műsort a kijárási korlátozások miatt élőben a szomszédokon kívül senki nem láthatta, az interneten azonban 700-nál is többen követték.

Időközben a négyhetes országos karantén véget ért, így aki akarja, már élőben is felkeresheti a karácsonyi hangulatú házat. Lee és Paul idei művét szigorúan védőtávolság betartásával csodálhatják meg a bámészkodók. Az épület előtt egyirányú közlekedőt alakítottak ki, és útközben kézfertőtlenítő berendezéseket is elhelyeztek. A ház oldalán pedig felirat hirdeti, hogy érdemes betartani a szabályokat, különben azonnal véget ér a móka:

"Ha nem tartják be a szabályokat, egyszerűen lekapcsoljuk a világítást, és ezzel mindenki örömét elrontják!"

hirdetés

A ház díszítése hat hétig tartott. Brailsfordék még októberben kezdték meg az előkészületeket, hogy az 50 ezer lámpa mindegyike a tél első napjára a helyére kerüljön.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk