KARÁCSONY

Dwayne Johnson egy gyönyörű autóval lepte meg édesanyját karácsonyra

A színész édesanyja elsírta magát, amikor meglátta az autót.

Link másolása

Bizony van eset, amikor a zord külső érző szívet takar. Dwayne Johnson, a Szikla szolgáltatott a napokban erre ékes bizonyságot. A 49 éves színész ugyanis egy autóval lepte meg karácsony alkalmából az édesanyját. Ráadásul nem is akármilyen járgányt kapott, pontosan egy Cadillac CT5-ös terepjárót.

Dwayne Johnson két kislányával együtt adta át a csodás ajándékot édesanyjának. A megható pillanatot videóra vették, amit színész meg is osztott a közösségi oldalán.

Ez aztán jólesett. Meglepni anyut egy új autóval karácsonykor...lesokkoltam! Még sírt is egy picit. Aztán mikor behuppantak mellé az autóba az unokái, na, az volt a tiszta boldogság neki. Még Hobbs, a kutyám is kíváncsiskodott a kocsi után, szájában a gumicsirkéjével. Rettenetesen hálás vagyok, hogy anyukámat ilyen ajándékokkal lephetem meg, hiszen pokoli nehéz élete volt. Ahogy ő, úgy én sem veszek semmit magától értetődőnek az életben. Ennél sokkal többet is érdemel

- írta posztjában a színész.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KARÁCSONY
Videó: Így kívántak boldog karácsonyt politikusaink
Volt aki csak az összekötözött fával fotózkodott, de láthattunk családi képet, vagy pihenős bejelentkezést is.

Link másolása

Gondosan komponált családi fotók, vagy egyszerű szelfik. Idén is változatos posztokkal kívántak boldog ünnepet a politikusok. Orbán Viktor öt unokájával, Márki-Zay Péter pedig népes családjával fotózkodott.

Jellemzően otthon készültek a képek, de akad munkahelyi is. Van, aki a csillogó karácsonyfáját mutatta be, más pedig az összekötözött fát örökítette meg.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KARÁCSONY
Már december 25-én leszedi a karácsonyfát egy angol nő, a TikTokon azt is elárulta, hogy miért
Schofieldéknél évek óta hagyomány a karácsony esti pakolászás. A háttérben egy másnapra eső családi ünnep áll.

Link másolása

Évek óta minden december 25-én este 11-kor ugyanaz a programja Georgia Schofieldnek: a hartlepooli nő nekiáll leszedni a karácsonyfát és eltüntet minden ünnepi dekorációt a házból, írja a Daily Star. A fiatal angol nő a TikTokon magyarázta el több videóban, hogy miért szabadul meg ilyen gyorsan az összes karácsonyi díszítéstől.

Az elsőben az látszik, ahogy pillanatok alatt szétszedi a műfenyőt, majd visszaállítja a karácsony előtti állapotot órákkal az ünnepi ebédet követően:

@bruh.georgia Time to get on with the birthday decorating ? #schofieldfamily ♬ 100 Ways - Jackson Wang

A második videóból kiderül, hogy a kislányának karácsonyi második napjára, vagyis december 26-ra esik a születésnapja. Georgia pedig annál rosszabbat el sem tudna képzelni, ha neki is ugyanaznap lenne a szülinapja, minthogy a házban még ott áll a feldíszített fenyő és mindenki a karácsonnyal van elfoglalva, nem pedig az ő születésnapjával:

@bruh.georgia Reply to @dayandaya #schofieldfamily ♬ original sound - Georgia Schofield ♥️?

A fiatal nő szerint nincs ezzel semmi gond, náluk már igazi családi hagyomány lett a karácsony esti karácsonytalanításból.

A kommentelők egy része csodálja az odaadó anyát, amiért a saját érdekeit háttérbe szorítva még a karácsonyt is a gyereke születésnapjának rendeli alá. Mások szerint viszont túlzás a karácsony ilyen gyors felszámolása. Sokan például kifejezetten örülnének, ha még a feldíszített fa mellett ünnepelhetnék a születésnapjukat is.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KARÁCSONY
Olyan élethű lett egy mozgó karácsonyi dekoráció, hogy a szomszédok kihívták a tűzoltókat az ereszen ragadt férfihoz
A Karácsonyi vakáció című családi vígjáték egyik jelenetét szerette volna megidézni a ház tulajdonosa a mozgásérzékelőre bekapcsoló ereszmarkoló robottal.

Link másolása

Örökre emlékezetes marad egy New Jersey államban élő férfi idei karácsonyi dekorációja a környéken élőknek és a tűzoltóknak egyaránt. Doug Peterson arra gondolt, hogy ebben az évben megidézi Chevy Chase emlékezetes szerencsétlenkedését a Karácsonyi vakáció című vígjátékból, amikor a Clark Griswoldot alakító színész a háztetőre próbál rögzíteni több ezer izzót, de a művelet közben lezuhan és az ereszen lógva jajveszékel, írja az Indy100.

Peterson semmit nem bízott a véletlenre: olyan bábot készített, aminek kapálózását és segítségért könyörögését egy közeli fára szerelt mozgásérzékelő aktiválta. A tökéletes hatás kedvéért a díszlethez tartozott még egy eldőlt létra és a tetőről össze-vissza lógó égősor is.

A különleges dekoráció működését a YouTube-ra felöltött videóból lehet a legjobban megérteni:

A karácsonyi tréfa olyan élethűre sikerült, hogy a szomszédok még a tűzoltókat is kihívták a háztetőbe kapaszkodó férfihoz.

Peterson a TikTokra is feltöltött több videót a mára világhírűvé lett karácsonyi dekorációról. Az egyikben még a báb készítésének fázisait is bemutatja, majd a felvétel végén láthatók a tűzoltók, amint szirénázva a házhoz érkeznek:

@survivordiet

##ChristmasLightsGoneWrong ♬ original sound - survivordiet

A kommentelőket megosztja az ötletes karácsonyi dekoráció, bár többen nem értik, miért riasztották egyből a tűzoltókat ahelyett, hogy segíteni próbáltak volna a bajba jutott férfinak. Akad olyan hozzászóló, aki szerint eddig egy halloweeni díszítés vitte a prímet, amikor valaki a ház tetejére tett egy élethű műhullát. Szerinte Peterson izgő-mozgó karácsonyi ereszmarkolója még ennél is sokkal jobban sikerült.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

KARÁCSONY
Karácsonykor, egy vonaton ismerkedett meg a házaspár, minden évben ugyanott ünneplik az évfordulójukat
Közös kép is készül a családi albumba. New York-i történet, de nem Woody Allentől.

Link másolása

Hogyan válhat egy zsidó nő számára a legfontosabb ünneppé a karácsony? Nem kell hozzá más, csak egy megfelelően hosszú vonatút és egy bekészített, vonzó férfi. A CNN.com által bemutatott történet olyan, mint egy romantikus, karácsonyi mozi.

Az már csak mazsola a hab tetején, hogy mindez nem egy érzelmes Woody Allen film, holott az egyik főhős zsidó, és a helyszín sincsen messze New Yorktól. De ez a valóság.

Linda Wenger 2011 karácsonyán felszállt egy Metro-North vonatra a New York-i Grand Central Station-ről, hogy észak felé menjen Katonahba.

Tíz éve elvált, ötvenes évei közepén járó zsidó nő volt, ő maga nem ünnepelte a karácsonyt. Lányai mindig volt férjéhez utaztak, aki viszont új párjával tartotta az ünnepet. Linda ilyenkor magányosnak érezte magát. Ahogy már megszokta, a nővére connecticuti otthonába utazott, aki szintén ünnepelte a karácsonyt. De ahogy a vonat kilépett a manhattani végállomásról, meglátta az ablakban visszatükröződő arcát. Úgy érezte, szomorúnak fest.

De nemcsak ő utazott egyedül. Vele szemben ült egy szimpatikus idegen.

Nézte, ahogy tapétamintákat vett elő, és szétterítette őket az előtte lévő asztalon.

„Egészen felvidított" - emlékszik vissza Wenger. Kedvesnek éreztem. És egyedül volt, karácsony napján."

Szeretett volna beszélgetést kezdeményezni, de úgy érezte, a férfi túlságosan elfoglalt.

Aztán az idegen elővett egy különleges virágos tapétát.

„Ó, ez William Morris, ugye?" - bukott ki belőle, felismerve az egyik bonyolult mintát, amely a viktoriánus művész munkáját jellemzi.

A férfi felnézett és mosolygott.

Hosszas és inspiráló beszélgetés kezdődött közöttük. Kiderült, mindketten érintettek a marketing területén, és a közös érdeklődés és ízlés is megalapozta, hogy az út végére érzelmileg is közel kerültek egymáshoz. Amikor eljött a búcsú pillanata, és névjegyet cseréltek. A férfi, Michael McTwigan, akkor hatvanas évei elején járt. Névjegyet adott Lindának azzal, hogy szívesen beszélgetne vele még. Kézfogásuk kissé érzelmesebbre sikeredett, ami Lindát felvillanyozta.

Egy évvel később ugyanazon a járaton, úgyanúgy vonatra szálltak New-Yorkban. Csak akkor már nem egymással szemben, hanem egymás mellett ültek, intim közelségben. Időközben egy párrá lettek. Így vált a zsidó Linda számára a karácsony mégis az év legszebb ünnepévé.

Szokásukká vált, hogy minden évben, találkozásuk helyszínén fényképet készítettek magukról, hol szelfit, hol az arra járó idegeneket kérve meg, hogy örökítsék meg őket az emlékezetes üléseken.

Bár házasságkötésük impulzívan történt, semmi felhajtással, mégis kapcsolatuk a mai napig inspiráló, kiegyensúlyozott és boldog. Idén sajnos elmarad a szokásos karácsonyi utazás, mert Linda unokahúgának pozitív lett a Covid-19 tesztje.

A házaspár most kénytelen az ünnepi alkalomra sütött finomságokat egyedül megenni, de egymás társaságában biztosan nem lesznek magányosak így sem, mint ahogy tíz éve sosem azok már.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk