hirdetés

KARÁCSONY

24 gyönyörű mese az adventi kalendáriumban

Szebbnél szebb meséket rejtett a Menőmanók blog szerzője csokoládé helyett az adventi naptár ablakaiba
Forrás: Menőmanók blog, Fotók: Pixabay - szmo.hu
2019. december 04.

hirdetés
Nagy Nikolett két kisgyerek anyukája és saját tapasztalatain keresztül ad hasznos tanácsokat és ötleteket nyaralásról, gyereknevelésről és anyaságról a Menőmanók blogon

Éééés, visszaszámlálás indul, nemsokára itt a karácsony. Ti is várjátok már? Gyerekek izgatottak?

Nálunk nagyon várják. Elkezdtük a készülődést, kitettük a díszeket a lakásban, holnaptól pedig már a mesékkel is hangolódunk majd.

Vekerdy Tamás szerint, minden este mesélni kell:

"
A gyerek számára nagyon fontos a mese, a világ, amit a mesék behoznak a gyerekszobába, és amit a gyerek elképzel, továbbgondol, eljátszik, a magáénak tekint, megtölt mindazzal, ami számára fontos, értékes, vagy éppen azzal, amitől fél és szorong. A tévében vagy bármilyen más képernyőn nézett mese hatása nem ugyanaz, mint azé a meséé, amit a szülőhöz bújva hallgat meg a gyerek. Az esti mesét nem tudja, és nem is szabadna kiváltania a mesefilmeknek. Ráadásul milyen remek lehetőség a mesélés arra, hogy minőségi időt töltsünk a gyerekünkkel!

A várakozáshoz és a karácsonyra hangolódáshoz szeretnék segíteni nektek egy adventi mesenaptárral: 24 nap, 24 mese. Csak kattintsatok a linkre és már is letölthető.

Ha szeretnél még többet olvasni - mert esetleg te is hasonló cipőben jársz - egy családról ahol az egyik gyerek kicsi, a másik még kisebb, ne hagyd ki a Menőmanók blogot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk