hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Zsinórban 14 fiú után végre megszületett az első lánya egy michigani házaspárnak

Schwandték annyira nem vártak kislányt, hogy egyetlen lánynévvel sem készültek a szülés előtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 07.

hirdetés

Hosszú évek próbálkozása után végre megszületett az első kislánya egy 45 éves michigani nőnek és férjének, írja a Detroit Free Press. A csütörtökön világra jött Maggie Jayne egészséges, 3,18 kilogramm súlyú, 50,8 cm hosszú, és már alig várta a csöppséget az anyukája és apukája mellett mind a 14 bátyja.

A 45 éves Kateri Schwandt és férje, Jay, még tinédzserként jöttek össze a gimnáziumban, majd 1993-ban esküdtek örök hűséget. Már az egyetem befejezése előtt három fiuk született. A legidősebb közülük most 28 éves, aki a lapnak elmondta: a szülei egy percig sem gondolkoztak azon, hogy feladják a próbálkozást és végül legyen egy lányuk is.

A már külön élő, és éppen házasságra készülő Tyler mellett az öccsei, név szerint Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco és Finley is nagyon örülnek a huginak.

A család következő kihívása a kislány szobája és ruhái lesznek, hiszen az elmúlt évtizedekben annyi fiú született, hogy bár rengeteg babaruhát halmoztak fel, de egyik sem rózsaszínű.

Tyler szerint egyébként a szülei sem számítottak arra, hogy végül összejön a kislány. Annyira nem készültek erre, hogy a szülés előtt egyetlen lánynéven sem gondolkoztak.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk