hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Túl jó nő, ezért kitiltottak a Tinderről egy amerikai modellt

Sokan használják a csinos modell képeit a saját profiljukon a Tinderen.
Fotó: Instagram/luna.benna - szmo.hu
2020. november 10.

hirdetés

Azt hitték a moderátorok, hogy kamuoldal, ezért letörölték a Tinderről a 21 éves Luna Benna profilját, írja a Daily Star. A chicagói modell csalódott a társkereső oldalban, ahol kérdés nélkül törölték a nő oldalát pusztán azért, mert jól néz ki.

A fiatal modell korábban három évig volt szingli, mire rátalált a szerelem. Ezért regisztrált 2017-ben az egyik legnépszerűbb párkereső oldalon, ahol azonnal nagy sikert aratott. A férfiak utazásokra hívták, el akarták halmozni ajándékokkal és pénzt ajánlottak neki, csak hogy találkozhassanak vele. De olyan is akadt, aki látatlanba megkérte a kezét.

Luna állítása szerint egyetlen ajánlatot sem fogadott végül el, bár néhány ígéretesnek tűnő jelölttel azért találkozott. Azonban ezek a randik kivétel nélkül mind balul sültek el.

Volt olyan találka, ahol a férfi szabályosan leblokkolt, amikor meglátta a csodaszép lányt. Csak annyit tudott mondani neki, hogy még soha nem találkozott olyan észbontóan jó nővel, mint a fiatal modell. Később kiderült, hogy valójában semi közös nincs bennük, ez pedig alaposan rányomta a bélyegét az eleve kínosan induló randira.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

More than eye candy.. Try soul food.??

˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) által megosztott bejegyzés,
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk