hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Szexkutatás: kiderült, hány évesen vesztik el szüzességüket átlagosan a magyarok

Új felmérés készült a magyar emberek szexuális szokásairól is vágyairól.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. június 09.

hirdetés

A Szexrandi.hu oldal 1400 ember részvételével készített országos felmérést a magyar emberek szexuális szokásairól is vágyairól.

Ebből többek között kiderült, hogy a válaszadó férfiak átlagosan 18, a nők pedig 17 és fél évesen veszítették el szüzességüket. A mai huszonévesek átlagéletkora azonban alig 16 és fél év volt az első nemi aktus idején, a falusiak pedig átlagosan öt hónappal korábban estek túl az első együttléten, mint a városiak.

A szexuális segédeszközökre is több kérdés vonatkozott: a válaszadók kétharmada rendelkezik ilyennel - a felsőfokú végzettségűeknél az arány közel 80 százalék, az általános iskolát végzettek körében viszont alig 40.

A leggyakoribb szexuális segédeszköz a dildó és a vibrátor, minden harmadik nő hálószobájában megtalálható legalább egy belőlük. A férfiak nagy kedvence a péniszgyűrű, ami a vidékieknek és a 60 év felettieknek jön be leginkább.

Az is kiderül a válaszokból, hogy magyar nők sokkal nyitottabbak a BDSM világára, mint a férfiak: majdnem háromszor annyi nőt érdekelnek a szado-mazo játékok, mint férfit.

hirdetés
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk