hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Saját magával házasodott össze egy nő, miután 4 hónappal az álomesküvő előtt szakított a párjával

Az amerikai nő sírva fakadt a saját magának tett eskütől, az első hitvesi csókot pedig a tükörképének adta.
Címkép (illusztráció): Pixabay - szmo.hu
2021. február 04.

hirdetés

Saját magának mondta ki a boldogító igent egy 35 éves amerikai nő, miután szakítottak a vőlegényével, de nem akart lemondani az esküvőről - számolt be róla a Daily Mail.

Meg Taylor Morrison mindig is arról álmodott, hogy 2020-ban Halloweenkor házasodik meg, erre az időpontra is volt kitűzve a menyegző. Négy hónappal az esküvő előtt azonban elváltak útjai a vőlegényével, így veszélybe került az álomesküvő. A nő azonban nem hagyta annyiban: miután megtudta, hogy saját magával is köthet házasságot,

úgy döntött, nem kell neki férj, magát veszi el feleségül.

Továbbra is a menyasszonyokra jellemző izgalommal készült a nagy napra: kiválasztotta a ruháját és karikagyűrűjét, megrendelte a tortát, megtervezte a dekorációt és minden mást leszervezett. Eleinte egy kicsit tartott attól, hogy a családja és a barátai nem fogadják jól a dolgot, és egoistának és nárcisztikusnak hiszik majd, de végül mindenki támogatta ebben.

Meg egy szűkkörű szabadtéri szertartáson mondta ki az igent saját magának a legközelebbi családtagjai és barátai előtt. Az első hitvesi csókot tükörképének adta, a magának tett eskütől pedig annyira meghatódott, hogy el is sírta magát.

A lagzira thai ételeket rendeltek, volt esküvői torta és mulatozás is, így tényleg olyan menyegzője lehetett az újdonsült feleségnek, amiről mindig is álmodott.

hirdetés
"A magammal kötött házasság arról szólt, túlléptem azon, hogy megfeleljek másoknak, és igent mondtam a saját vágyaimra"

- mondta a nő.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk