hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

7 ok, amiért NE ismerkedj Tinderen, ha jót akarsz

Randizunk, randizunk? Hát inkább nem kellene. Miért? Mutatjuk a listát!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. február 27.

hirdetés

Még nem töltötted le, de tervezed? Vagy nemrég már el is kezdted, és fent is vagy Tinderen? Őrültséget csinálsz! És azt is megmondjuk, hogy miért.

Erre a listára gyűjtöttük az érveinket.

1. Egy csomó elmeroggyant fog jobbra húzni, és majd traktálnak a marhaságaikkal

Hogy küldj képet, lehetőleg INTIM képet. Aztán küldenek ők az elsődleges vagy másodlagos nemi jellegükről. Filmből vett, viccesnek gondolt idézetekkel traktálnak. Förtelmes helyesírással udvarolnak - tőmondatokban.

Az egyik alfaja még egy szót sem váltott veled, de már ódákat ír hozzád a szépségedről, jóságodról. Lerohan. És nem tudod normális mederbe terelni vele a beszélgetést.

hirdetés

2. Simán belefuthatsz egy kaszabolós gyilkosba, ha nem vagy elég óvatos

Ez mondjuk egyáltalán nem vicces, mert valóban megtörtént, hogy egy pár Tinderen ismerkedett meg egymással, és a férfi fél évvel később megölte a barátnőjét. Tudjuk, hogy ez extrém eset, és akkor is előfordulhat kapcsolaton belüli erőszak, ha bárhol máshol ismerkedsz meg egy fiúval, de azért legyél észnél, és az első gyanús jel után TIPLI!

3. Állandóan balra húznak, és ettől még nagyobb lúzernek fogod érezni magad

A Tinder az önsorsrontás modern, és hihetetlenül hatékony eszköze. Ha nem elég, hogy a való életben visszautasítanak, és befuccsolnak a próbálkozásaid, még szeretnél rátenni egy lapáttal, csak regelj be Tinderre. És garantáltan tovább frusztrálhatod magad!

4. Még az is lehet, hogy öreg vagy hozzá

A sok hasát behúzó, fenekét és mellét kitoló, két számmal szűkebb melltartóban feszítő, frissen fodrászolt, tökéletes(nek látszó, sz@rrá retusált) képeken csücsörítő tini mellett te mégis ki vagy? Hogy nézel ki? És hogy gondoltad te ezt az ismerkedést egyáltalán? Emberi formával? Átlagos alkattal? Normális arckifejezéssel? Normális szemöldökkel és teljesen normális mellekkel??? Te megvesztél?

5. Mit fognak hozzá szólni a szomszédaid, ha megtalálnak?

És a munkatársaid? Hm? A barátaid? A tanítványaid/tanáraid? Az ügyfeled? A pénztáros a közeli ábécéből? Sőt: a gyerekeid! Na, ők vajon mit szólnak majd ahhoz, ha meglátnak. És a macskád?

De mondunk ennél rosszabbat is: mi lesz, ha meglátnak Tinderen A SZÜLEID?

6. Az adataidat simán bárki megszerezheti, és mindent tárolnak rólad,

úgy értsd, hogy MINDENT.

A hozzáértő szakemberek szerint ugyanis az alkalmazásból hiányzik a HTTPS alapú titkosítás a fotóknál, és ha egy hacker ugyanarra a nyilvános wifi-hálózatra csatlakozik fel, mint amire te felcsatlakozva tindereztél, könnyen hozzáférhet az adataidhoz. Felfedezésük bizonyítására létrehoztak egy TinderDrift nevű appot, majd videót készítettek, ahol bemutatták, hogyan lehet lelopni a tinderezők adatait, anélkül, hogy ők bármit is észrevennének belőle.

Szerint az így kinyerhető adatokból simán összerakható a felhasználók szexuális beállítottsága, amivel a hackerek akár még zsarolhatják is az illetőt.

Egy francia újságíró pedig azt akarta megtudni, milyen információkat tárol róla a Tinder, ezért egy adatvédelmi aktivista segítségével kikérte az adatait, attól a naptól, hogy regisztrált. Kiderült, hogy az adatai kábé 800 oldalt tesznek ki. Megvolt többek közt, mit lájkolt Facebookon, ott voltak az azóta törölt Instagram-fiókjának a képei, az, hogy milyen korú férfiakat keresett, és mind az 1700 Tinder-üzenete is.

Judith Duportail arra figyelmeztette a felhasználókat, hogy valószínűleg mindenkiről ennyi adatot tárolnak. Megdöbbent azon, mennyi mindent tud róla az alkalmazás, hogy a legféletettebb titkait is ismeri. Olivier Keyes, a University of Washington adattudományi kutatója is elmondta, hogy elborzadt ezen, ugyanakkor nincsen meglepve, mivel szerinte az össze alkalmazás hasonló mennyiségű adatot tárol a felhasználóiról.

Ez van.

7. 99 százalék, hogy nem randiappal találod meg az igazit

Mert bár előfordul hasonló tündérmese, mint amilyen Liz és Scott megismerkedése és csodálatos esküvője, ez olyan ritka, mint a fehér holló. A többség inkább azt meséli, hogy te jó ég, kiket dobott fel neki, te jó ég, milyen hülye volt az az egy srác, akit végül jobbra húzott.

Persze, ha meg akartok bennünket cáfolni, megírhatjátok kommentben a ti pozitív Tinderes történeteteket, aminek a vége örök szerelem lett... Hajrá!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Saját nővére vőlegényét nyúlta le egy amerikai nő, édesanyjuk mégis őt támogatja

A helyzet két pártra szakította a családot, az ünnepeket sem töltötték együtt. Közben az internetezők nekiestek az anyának, amiért egyértelműen kiállt fiatalabb lánya mellett.
Fotó: StockSnap/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2021. január 01.

hirdetés

Általános felháborodást váltott ki egy anya története, aki a Redditen tette közzé családi kálváriáját. A meg nem nevezett, feltehetően amerikai asszony elmesélte: két lányát azt követően próbálta kibékíteni, hogy a fiatalabb összejött az idősebbik korábbi vőlegényével, most pedig az újdonsült pár össze is házasodott.

A kommentelők hamar az anyának estek, amiért fiatalabb lányát, Hayleigh-t védte, meg sem próbálva őt eltántorítani a kapcsolattól. Ehelyett Jennifert kérte arra, próbáljon megbocsátani húgának és saját exbarátjának, Samnek, aki a kisebbik lányt most feleségül vette - írta meg a Daily Mail.

A helyzet két pártra szakította a családot, akik az ünnepeket sem töltötték együtt. Az anyának kellett Hayleigh-t az oltárhoz kísérnie is, mivel az apa nem adta áldását a frigyre.

Az anya mindössze annyit mondott Hayleigh-nek: gondolja át a kapcsolatát, hiszen ha Sam képes volt elhagyni a nővérét, ő maga is hoppon maradhat.

“Nem szerettem volna, hogy sérüljön ebben a helyzetben. Erre biztosított róla, hogy ő és Sam egymásnak lettek teremtve. Innentől nem szóltam bele” - magyarázkodott a fórumon.

hirdetés

Elmondása szerint Sam is bocsánatot kért tettéért, mondván: nem lett volna fair döntés feleségül venni Jennifert, tudván, hogy szíve mélyén a húgát szereti.

“Nekem sem tetszik jobban ez a helyzet, mint a férjemnek vagy Jennifernek, de pusztán azáltal nem fog megoldódni, hogy ignoráljuk” - tette hozzá az anya.

Jennifer meggyőződése szerint Hayleigh szándékosan “nyúlta le” tőle a vőlegényét, mivel már kislánykoruk óta ilyesmikben leli örömét. Ezek után a lány ultimátumot adott az anyjának, mondván: ha elmegy Hayleigh-ék esküvőjére, nem áll vele többé szóba. Ez a gesztus egyérteműen bizonyítaná, hogy mindig is a húga volt a kedvence.

Az anya ennek ellenére is ragaszkodott ahhoz, hogy részt vegyen az esküvőn. Elmondása szerint fordított helyzetben is így tett volna, hiszen mindkét lányát feltétel nélkül szereti. A kommentelők azonban könyörtelenül számonkérték:

“Ez a nő csak azt szeretné elkerülni, hogy őt hozzák ki felelősnek. Szeretné, hogy Jennifer megbocsásson, mert számára kényelmesebb színlelni, hogy tökéletes családban élnek, mintsem elismerni, hogy a lánya egy sz.r ember. Ez nem egy Disney-film, ahol a szerelem mindent legyőz, hanem egy felnőtt nő, aki kegyetlen és őnző döntéseket hozott” - vélekedett egyikük.

Egy másik szerint “Hayleigh egyértelműen az anyuka kedvence. Örülök, hogy legalább az apának helyén van az esze. Szerintem elképzelhető, hogy a szülők is elválnak az ügy miatt.”

Volt, aki azt is hozzátette: a családi béke most már csakis úgy őrizhető meg, ha minden kapcsolatot megszakítanak Hayleigh-vel.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT

Tilos teherbe esni és 3 kilónál többet hízni – durva szerződést íratott alá koszorúslányaival egy menyasszony

Összesen 37 szabályt írt elő nekik, számos meglepő dolog került tiltólistára. Nem csoda, hogy tízből csak hatan voltak hajlandóak aláírni a megállapodást.
Illusztráció: hitro4ka/Pixabay - szmo.hu
2021. január 03.

hirdetés

A netezőknél kiverte a biztosítékot a hír, miszerint egy Amerikában élő menyasszony 37 pontból álló szerződést íratott alá saját koszorúslányaival - írja a DailyMail.

"A rúzs, a színes kontaktlencse, a műszempilla és a hajfestés tilos. A koszorúslányoknak tilos az esemény előtt három kilónál többet felszedniük, szándékosan teherbe esniük, és nem kacérkodhatnak egyetlen férfi vendéggel sem" - többek között ez áll a dokumentumban.

A „menyasszörny” által írt röhejes szerződés, amely tájékoztatja a koszorúslányokat a menyasszony elvárásairól, széles körű felháborodást váltott ki a közösségi médiában.

A menyasszony összeállította a 10 koszorúslányára vonatkozó 37 szabály listáját, amely meghatározza, hogy mit vár barátnőitől az esküvője előtt.

Többen arra kérték, hogy tegye nyilvánossá a dokumentumot, miután sok bejegyzést írt koszorúslányokkal kapcsolatos kérdésekről.

"Ez megmagyarázta elvárásaimat az elejétől a végéig”- írta a Facebookon a szerződés fotója mellett, amit azonnal elkezdtek kritizálni.

hirdetés
A legfelháborítóbb szabályok közül kettő tiltja, hogy a koszorúslányok az ünnepség előtt több mint három kilót hízzanak és „szándékosan” teherbe essenek.

Az se semmi, hogy "a koszorúslányoknak az esküvő napján tilos bármiben is túlszárnyalniuk a menyasszonyt." Ez magában foglalja a színes rúzs, a színes kontaktlencsék, a műszempilla és - a fekete vagy barna kivételével - bármilyen hajszín betiltását.

A koszorúslányoknak tilos flörtölniük a férfi vendégekkel, és egész éjszaka boldognak és pozitívnak kell lenniük, miközben támogatniuk kell a menyasszonyt mindenben, amit csak akar.

A menyasszony azt is követeli tőlük, hogy az esküvő előtt 14 hónapig takarítsanak meg heti 65 dollárt, azaz körülbelül 20 ezer forintnak megfelelő összeget, hogy ki tudják fizetni a kiadásaikat.

A menyasszony közösségi oldalán beismerte, hogy a furcsa szerződést a tíz koszorúslányból csak hatan voltak hajlandóak aláírni.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT

DNS-teszttel akart kedveskedni barátnőjének, kiderült, hogy nem is az a lány apja, akit eddig annak hitt

Ezt hívják úgy, hogy kínos ajándék.
Fotó: Illusztráció (Pexels) - szmo.hu
2020. december 28.

hirdetés

DNS-teszttel lepte meg barátnőjét egy férfi, ám hatalmas családi botrányt okozott, mivel egy 30 éves családi titokról rántotta le a leplet: kiderült, hogy a nő édesanyja hűtlen volt, és nem is az az édesapja, akit eddig annak hitt - osztotta meg történetét a férfi Redditen.

Genetikai feltérképezést már sok cég csinál, viszonylag olcsón kínálják azt, hogy egy egyszerű nyálminta segítségével az illető genetikai információit derítik ki. A férfi gondolta, hogy ez izgalmas és megfelelő ajándék lesz a barátnőnek, aki örömmel küldte vissza a 23andMe nevű cégnek a nyálmintát. Az eredmény most érkezett meg, és tartogatott néhány kellemetlen meglepetést.

A barátnő először az egészségi állapotára vonatkozó részt böngészte át, és örömmel konstatálta, hogy nincsen genetikai eredetű betegségre utaló jel.

A származásánál is elégedett volt, egészen addig, amíg fel nem bukkant egy titokzatos féltestvér a lapon - a lány nem tudott ilyenről. Az álla azonban akkor esett le igazán, amikor egy ismeretlen férfi, bizonyos John Smith neve szerepelt az apa mellett.

Ekkor hívta fel anyját, akinél előbb a féltestvéréről érdeklődött. A nő ekkor még nevetve bizonygatta, hogy hogyan lenne lánytestvére, ne vicceljen már, ám mikor lánya tovább kérdezősködött és megemlítette a John Smith nevet, az anya hosszú percekre elnémult. A rémületet az fokozta tovább, hogy az édesanya első kérdése az volt: "ugye nem mondtad el ezt apádnak?"

hirdetés

Végül kénytelen volt bevallani az igazságot, amit 30 évig titkolt mindenki előtt: lánya apjával összevesztek, és egy hétvégén úgy döntöttek, szüneteltetik kapcsolatukat. Ugyanezen a hétvégén a nő exbarátja karjaiban vigasztalódott, ám néhány nappal később mégis visszament eredeti barátjához. Hetekkel később derült ki, hogy terhes, és ugyan tudta, hogy két lehetséges apa is lehet, inkább eltemette magában a titkot.

30 évvel és egy kedves ajándéknak szánt DNS-teszttel később azonban kiderült az anya hűtlensége.

A Reddit-felhasználó szerint barátnője egyelőre nem tudja, mit tegyen, az anyja ugyanis azt kérte tőle, hogy az őt felnevelő férfi előtt továbbra is tartsák titokban, hogy valójában nem ő az igazi apa.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT

„Nagyobb darab, mint gondoltam...” - megdöbbentő üzenetet kapott randipartnerétől, zseniálisan reagált

Nem a lánynak szánta a srác az üzenetet. Nem csoda, hogy a randi végül igencsak rövidre sikerült.
Címkép: kersten.hovis/Instagram - szmo.hu
2021. január 09.

hirdetés

Meglehetősen kínos szituációba került egy fiatal külföldi lány, amiről a TikTok-oldalán számolt be.

Kersten egy Seth nevű sráccal készült randizni. A fiú írt neki egy üzenetet, amikor a lányért ment, hogy biztosan jó helyen jár-e, mire Kersten válaszolt, hogy igen, sőt előtte még azt is írta neki, hogy már látja őt.

Aztán jött egy olyan üzenet, amit Seth egyértelműen nem a randipartnerének szánt:

"Már úton vagyok, nagyobb darab, mint gondoltam, de Szent Isten, a családja tele van pénzzel."

Kersten igencsak meglepődhetett, amikor ezt meglátta, de mégis úrrá lett a csalódottságán, és zseniálisan reagálta le a kínos szituációt.

"Imádkozok érted haver" - válaszolta a srácnak.

Az üzenetváltásról készült képernyőfotót megosztotta a TikTokon, a videóját pedig már több mint 1,5 milliószor nézték meg, és rengeteg komment is érkezett rá.

hirdetés

"Hála Istennek, hogy azonnal kiderült, milyen ember is igazából, és nem egy év múlva jöttél rá" - írta valaki.

"Ugyanez történt egyszer velem is. Hisztérikus nevetésben törtem ki, de közben meg sem tudtam szólalni a döbbenettől" - mesélte egy másik hozzászóló.

Kerstin a kommentelők érdeklődésére elárulta, hogy a rossz helyre ment üzenetet akkor írta a randipartnere, amikor egy másik párral készültek találkozni. A randi végül kevesebb mint 20 percig tartott.

@kersten.hovis

reality of dating in 2020 ##greenscreen ##GreenScreenScan ♬ original sound - Rachel Wilson?

Forrás: Metro


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: