KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

11 tipp, hogyan legyél túl azon, ha megcsaltak

Ha megcsalnak minket, az fáj. Egyedül maradni, fáj. De ezt a fájdalmat leküzdhetjük és jobbak lehetünk.
Forrás: Life Advisor, Címkép: jwvein képe a Pixabay -en. - szmo.hu
2021. december 28.


Link másolása

A Life Advisor célja, hogy minél több embert segítsen és inspiráljon az élet szeretetére, az álmai elérésre és hogy megvalósítsák a bennük rejlő lehetőségeket.

Éjfél után 10-15 perccel üzenetet kaptam az egyik barátomtól mindössze egyetlen sorral: "Szakítottunk." Úgy tűnik, hogy rajtakapta a barátnőjét, aki egy másik sráccal flörtölt a háta mögött, és amikor szembesítette ezzel, azt állította, hogy már nem szereti és úgyis azt akarja, hogy vége legyen, majd pedig elment.

A barátom teljesen le volt döbbenve és tudtam, hogy egy hosszú éjszaka vár rám és az, ha azt mondom neki, hogy legyen erős, semmit nem fog használni. Szüksége volt egy tervre, amely nemcsak erős emberként, hanem boldog emberként helyrerántja.

1. Mosolyogj!

A párod, aki megcsalt két dologra áll készen:

  • Szomorú leszel és átkozod őt
  • Még te magad sem tudod, hogy mit fogsz tenni

Amire viszont egyáltalán nem állnak készen, az egy nyugodt ember, kontrollált higgadtsággal. Tudják, hogyan kell válaszolni a szomorúságodra és az átkaidra, de ritkán állnak készen a nyugodt viselkedésre.

Tehát abban a pillanatban, amikor meggyőződtél a párod hűtlenségéről – függetlenül attól, hogy milyen gyorsan ver a szíved –, vegyél egy mély lélegzetet és mosolyogj! Jó lenne, ha mindezt a párod előtt tennéd meg, hiszen rendesen összezavarná őket.

Szóval mosolyogj rá, mosolyogj úgy, mintha te lennél a világ legnyugodtabb embere és igazából te sajnálod őket, azért, amit tettek.

2. Ne sírj, ne nyaggasd és ne próbáld bűntudatba kergetni őket!

Nem csináltál semmi rosszat. Hűséges maradtál a párodhoz mindaddig, amíg a kapcsolat tartott és most határozottan te vagy előnyben.

Ne hozz létre kiegyensúlyozatlanságot azzal, hogy kimutatod a gyengeséged. Tudom, nagyon nehéz megállni, hogy ne sírj, de az életed szerelme miatt ne sírj és ne nyaggasd őt. Hiszen neki, aki a szakítás mellett döntött, ez semmit nem fog számítani.

Ne próbáld bűntudatba kergetni őket, mert képesek lesznek elérni azt, hogy te érezd magad szarul azért, amiért ők megcsaltak téged, mondván, hogy ez csak és kizárólag miattad történt, ami viszont nem igaz.

3. Engedd el őket és ha már nincsenek ott, sírj!

Valószínűleg békén hagynak és elmennek, amikor kiderül, hogy te mindent tudsz a megcsalásról. Miután ez megtörtént, szabadon kiadhatod minden érzelmed. Sírhatsz, káromkodhatsz, felhívhatod a barátaidat stb. De ez csak egy napig tartson.

A barátom már ebben a helyzetben volt, szóval mondtam neki, hogy vegyen ki egy szabadnapot, sírja és/vagy tombolja ki magát, aztán egész nap beszélgettünk.

4. Ha a napnak vége, fel kell állnod és mindent újra kell kezdened

Nem számít, hány hónapot vagy évet töltöttetek együtt, ha vége, akkor vége! Össze kell gyüjtened a szíved összetört darabjait és újra kell kezdened, mert tovább kell élned az életed. A shownak folytatódnia kell!

5. Gondolj arra, mit csináltál, mielőtt összejöttetek

Ha hosszú ideig volt párod, akkor az életed részévé vált és nehéz lesz elképzelned az életed nélküle. De az igazság az, hogy már előtte is volt életed. Családdal, barátokkal és hobbikkal teli életed.

Itt az ideje, hogy visszatérj ezekhez, hogy ne gondolj a partneredre. Tölts időt a barátaiddal, térj vissza a régi hobbijaidhoz vagy keress újakat, légy közel a családodhoz. Mindig könnyebb mondani, mint megtenni, de ezek tényleg segíteni fognak életed ezen pontján.

6. Kerüld el a közös helyeiteket!

Egy dolog biztos, hogy amikor olyan helyekre mész, ahova korábban mindig együtt mentetek, felkavarodnak az emlékek. Ezért lehetőleg kerüld el ezeket a helyeket, legalább egy kis időre.

7. Ha úgy érzed beszélned kell vele, írj naplót!

Az az érzés, hogy SMS-t kell küldened aze xednek, könnyen eluralkodhat rajtad. De ezt felejtsd el! Nincs értelme többé felvenni vele a kapcsolatot, ráadásul kicsi az esélye, hogy választ kapsz. Ehelyett inkább írd le az érzéseid egy naplóba.

8. Lépj ki kicsit a közösségi médiából!

A közösségi médiában újra és újra látjuk az embereket. Annak ellenére, hogy letiltottad az exed, nagy az esélye annak, hogy egy mások által készített képen meglátod majd őt. Ez kissé megállítaná a továbblépési folyamatot. Tarts egy kis szünetet a közösségi médiától.

9. Ne ugorj egyből más ágyába!

Az egyik lehetőség, amit az emberek egy szakítás után tesznek, hogy alkalmi szexkapcsolatokba kezdenek. Ez nagyon káros a továbblépési folyamatban, mert nem hagyod, hogy az érzelmeid feldolgozódjanak és kihűljenek.

Ez nem azt jelenti, hogy a szexuális életednek teljesen le kell állnia egy bizonyos időre, de ha egy kis ideig tartózkodsz a szextől és a saját önfejlesztéseden dolgozol inkább, az többet fog segíteni, mint az alkalmi szexkapcsolatok.

10. Ha szakértő segítségre van szükséged, keress fel egy szakembert!

A szakítások rendkívüli traumák lehetnek. Nem baj, ha szakítás után nem érzed jól magad. Egyedül nehéz lehet továbblépni és teljesen érthető, ha időpontot kérsz egy terapeutához vagy pszichológushoz.

Ne szenvedj egyedül! Több dolgot is megtehetsz, hogy javítsd az életeden és a mentális egészségügyi szakemberek biztosan segítenek neked ebben.

11. Ha úgy érzed, továbbléptél és készen állsz randizni, akkor hajrá!

Csak azért, mert egy borzalmas szakításon vagy túl, nem kell örökre lemondanod a szerelemről. Ha úgy érzed, hogy továbbléptél, próbálj meg új emberekkel randizni. Rá fogsz jönni, hogy bizony van jobb, mint az exed. Ezúttal viszont óvatosan válassz. Mindig arra kell törekedned, hogy jobb legyél, mint a múltad és ne randizz olyanokkal, akik nem egyeznek meg az értékeiddel és az erényeiddel.

Ha tetszett, amit olvastál, keresd a Life Advisor blogot hasonló cikkekért!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
„Felbéreltem egy influenszert, hogy próbára tegyem a vőlegényem hűségét”
Nem lett jó vége a hűségtesztnek. A korábban egekig magasztalt férfi szinglinek hazudta magát néhány héttel az esküvő előtt.

Link másolása

Annyira biztos volt leendő férje szerelmében egy brazil menyasszony, hogy röviddel az esküvő előtt fogadást kötött az egyik barátjával, írja a Mirror. A különös fogadás tétje az volt, hogy a vőlegény nem esik kísértésbe, és minden körülmények között hűséges marad a nőhöz.

A magabiztos menyasszony ekkor kereste fel az ismert hűségtesztelő influenszert, Lídia Luizát, hogy környékezze meg a férfit. A történet nem ért jó véget, ami a csinos véleményvezér Tiktokra feltöltött videójából derült ki. Luiza videójában olvasható a teljes üzenetváltás a menyasszonnyal, aki ekkor még nagyon magabiztosnak tűnt. A képernyőfelvételekből kiderül: a nő 500 reált (31 ezer forint) tett jövendőbelije hűségére.

A hűségteszt elején Lídia előbb követni kezdte az Instagramon a férfit, majd lájkolta néhány fotóját is. Rövid idő múlva a februári esküvőre készülő mit sem sejtő vőlegény privát üzenetben kereste meg az influenszert.

Csevegés közben Lídia rákérdezett, hogy randizik-e éppen valakivel. A férfi szinte azonnal rávágta, hogy nem, majd megpróbálta rávenni egy találkára a szinte vadidegen nőt.

A teljes, portugál nyelvű videót itt lehet megnézni:

@testesdefidelidade Ig para testes @lidiabertoncello #testedefidelidade #fiscaldochifre #namoro #traicao #fyp #fypシ #fyyy ♬ Senta Com Amor - Furacão Hit

A Tiktokra posztolt videóból nem derül ki, hogy az esküvőt végül megtartották vagy szakított a pár. Az egészen biztos azonban, hogy a nő nem bízik majd a jövőben feltételek nélkül a vőlegényében.

Az influenszer egyik követője szerint a menyasszony barátja sejthetett valamit, ezért is beszélhette rá a szokatlan hűségtesztre a nőt. Ezek után pedig nem lenne túl etikus elfogadni a nyereményt. Egy másik hozzászóló szerint lehet, hogy a menyasszony most szenved, de egy napon hálás lesz majd a történtek miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
Terhes lett a férjtől a másik nő, amikor a pár édeshármassal ünnepelte az első házassági évfordulót
Az amerikai házaspár többszerelmű kapcsolatban él, rendszeresen randiznak más nőkkel. A feleség viszont küzd a teherbe eséssel.

Link másolása

Váratlan következménye lett annak, amikor egy amerikai nő édeshármassal lepte meg a férjét az első házassági évfordulójukon - számolt be róla a Daily Mail.

Jess a TikTok-oldalára készített egy humoros videót, amiben táncol, miközben a férje átöleli hátulról, aztán a következő pillanatban olyan, mintha a nő leszidná a fejét fogó férfit. A videón ez a felirat olvasható:

"Édeshármast ajándékoztam a férjemnek az első évfordulónkra. Ő teherbe ejtette a nőt, nekünk meg még nincs gyerekünk."

A videót már több mint 5,6 milliószor nézték meg és rengetegen kommenteltek is alá. Bár sokak szerint ez csak egy poén volt a feltöltőtől, Jess nem tagadta, hogy ez valóban megtörtént velük. Sőt, nyíltan vállalja, hogy

férjével poliamor, vagyis többszerelmű kapcsolatban élnek, és együtt randiznak más nőkkel - számos videót készített már erről. Az egyikben elmesélte, hogy monogámnak indult a kapcsolatuk, de közben rájött, hogy a nőket is szereti, ezért döntöttek úgy, hogy más nőket is bevonnak a szerelmi életükbe.

A feleség azzal kapcsolatban is őszinte, hogy bár rajta vannak a babaprojekten, nem sikerül teherbe esnie, erről szintén van több videója is.

A kommentelők többsége eléggé kiakadt azon, hogy Jess hagyja, hogy a férje más nővel is lefeküdjön a szeme láttára, ráadásul még csak nem is védekezik, így esélyt adva a teherbe esésre, mikor pontosan tudja, hogy a felesége babára vágyik. Többen is azt írták, hogy elég szomorú, ami történt, és az is, hogy egyáltalán az első házassági évfordulót édeshármassal ünnepelték. Volt azonban, aki azt írta, hogy ez nem a férfi hibája, hanem Jess-é, hiszen ő lepte meg ezzel a férjét és vállalta a kockázatot. Mások viszont megértőek voltak vele, egy kommentelő például azt írta, hogy logikus, hogy ha Jess nem tud teherbe esni, együtt döntenek arról, hogy egy másik nőt is bevonnak a kapcsolatukba, hátha így lehet gyerekük. Bár a feleség nem állította azt, hogy a béranyaság lett volna a céljuk az édeshármassal és a poliamor életükkel.

Több hozzászóló pedig megerősítette, hogy nem Jessék az egyetlenek, akikkel ez megtörtén(hetet)t.

"Pontosan ebben a szituációban voltam" - írta egy nő.

"Így estem teherbe a már 3 éves gyerekemmel. A volt barátnőmmel és az akkori barátjával voltam. A srác még nem is találkozott a lányával, de az exemmel azóta is jóban vagyunk" - osztotta meg a tapasztalatát egy másik.

@cliquebaittvplayhouse

A Night that’ll last forever. ♬ Quagotjuicee5 on TikTok - DEUCE NOT DUECE ‼️


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Durva bosszút állt egy megcsalt nő hűtlen párján, de sokan nevetnek rajta
Még a lány barátnője is őrültségnek tartja a dolgot, sok kommentelő viszont jót derült rajta.

Link másolása

Meglehetősen szokatlan és megdöbbentő módon bosszulta meg egy nő, hogy a párja megcsalta őt - számolt be róla a Daily Star.

Egy skye.shep nevű felhasználó osztotta meg barátnője történetét egy TikTok-videóban. Elmondása alapján, amikor a lány rájött, hogy a barátja félrelépett, olyan mérges lett, hogy eldöntötte, megkeresi a fiú legértékesebb tulajdonát és tönkreteszi.

Amikor a tárgyak között kutakodott, megtalálta a hűtlen párja születési anyakönyvi kivonatát, amit rögtön szét is tépett. "Fogd be, már nem is létezel" - mondta a srácnak a vita közben.

A barátnő videóját már több mint 6,7 milliószor látták és 11 ezernél is többen kommenteltek alá. Többen azt írták, imádják a feldühödött lány energiáját, míg más úgy véli, hogy bár nem volt helyes, amit tett, de az biztos, hogy elképesztő. Egy hozzászóló szerint ez a legviccesebb dolog, amiről valaha hallott, egy másik pedig bizonyítja, hogy az eset nem példátlan, ő ugyanis az exe jogosítványát vágta ketté. Persze olyanok is akadnak, akik szerint a lány ezzel már túllépett egy határt.

@skye.shep no she’s not a scorpio and for legal reasons this is a joke #womeninstem #girlboss ♬ Crazy - Patsy Cline


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Lamborghinit ajándékozott a férjének egy maláj kismama a babájuk születése utáni álmatlan éjszakákért
Hamarosan szülők lesznek, a fiatal anyukának pedig szüksége lesz szerelme segítségére. Ezt akart előre megköszönni neki a drága sportautóval.

Link másolása

Nem akármilyen meglepetéssel készült egy fiatal maláj influenszer a férjének: egy sportautót vett neki hálából azért, amiért segít neki a születendő babájuk körüli teendőkben - számolt be róla a Mirror.

A 19 éves Anes Ayuni Osman ugyanis első gyermekét várja párjával. Ahogy a családjában szokás, a kismama a baba születése után 100 napig otthon marad, hogy csakis a kicsivel foglalkozhasson, és mozogni sem nagyon fog, hogy elkerülje a komplikációkat. A gyermekágyi időszakban 20 éves férje fogja segíteni őt mindenben. Ezt akarta a lány előre megköszönni egy hatalmas ajándékkal.

Videót készített arról, hogy egy autókereskedéshez vezeti a bekötött szemű Weldan Zulkeflit, akit egy több mint 70 millió forintba kerülő Lamborghini Huracan Evo várt. A fiatal vállalkozó nem számított erre a meglepetésre, örömében elsírta magát és felesége nyakába borult.

A TikTokra feltöltött videót már több mint 1,5 milliószor nézték meg, és persze rengetegen kommenteltek is alá. Nagyon sok hozzászólót meglepett Anes nagyvonalúsága. Többen azt írták, hogy a férje nagyon szerencsés férfi, de volt olyan is, aki azzal viccelődött, hogy egy teljes munkaidős dadus kevesebbe került volna.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti ? Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang - Kangen Band

Anes azt nyilatkozta a malajziai mStarnak, hogy férjének egyáltalán nem jelent gondot segíteni a baba körüli teendőkben. A lány szerint nagy esély van rá, hogy császármetszéssel kell szülnie, ezért is lesz nagy szüksége szerelme támogatására az első pár hónapban.

"Amellett, hogy hálás vagyok azokért az áldozatokért, amiket értem és a babáért hoz, azért ajándékoztam neki ezt a Lamborghinit, mert azt akarom, hogy mellettem legyen a gyermekágyi időszakban"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET: