KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

„Lelépett egy házas nővel, én lefeküdtem a nő férjével”– Szakítás utáni kegyetlen bosszúkról vallottak a netezők

Sok nő az exe ruháit tette tönkre, más értékes dolgokat vitt magával a költözéskor, de meséltek egy-két igencsak gonosz bosszúról is.

Link másolása

A szakítás történhet békés módon is, de többségében inkább haraggal válnak el a felek egymástól. Olykor pedig annyira elszabadulnak az indulatok, hogy a bosszúállás is képbe kerül. A Buzzfeed arra kérte az olvasóit, hogy mondják el, hogyan vettek revansot exükön a szakítás után, és elég megdöbbentő válaszok is érkeztek.

1.

"Az exem lelépett egy házas nővel, én meg lefeküdtem a nő férjével. Ők hat hónapig bírták, míg én és a férj már 21 éve házasok vagyunk."

2.

"Lyukakat vágtam az összes alsónadrágjára ott, ahol a golyói vannak, majd szépen összehajtogattam őket, mielőtt odaadtam neki, amikor elköltözött ahhoz a nőhöz, akiért elhagyott engem és a gyerekeimet. Azt mondta nekem, hogy fel kell áldoznia a golyóit, ha visszamegy ahhoz a nőhöz, ezért azt is ráírtam a gatyáira, hogy 'áldozd fel a golyóidat'. Az, hogy elhagyott minket, a legjobb dolog volt, ami valaha történt velünk."

3.

"Már kidobtam, amikor kaptam egy értesítést a telefonomon, hogy egy Amazon-rendelés érkezik. Én nem rendeltem semmit, úgyhogy utánanéztem, mi ez. Kiderült, hogy menstruációs kelyhet vett annak a lánynak, akivel megcsalt. Szóval rendeltem a kártyájával egy vibrátort, majd amikor rákérdezett erre, azt mondtam neki: 'te is vettél valamit a p.csádnak, én is vettem valamit az enyémnek'."

4.

"Leszedtem az összes gombot és cipzárt az ingjeiről és a nadrágjairól."

5.

"Amikor a férjem tíz éve elhagyott a barátnőmért, minden pár cipőjéből elloptam az egyiket, és gumiszalagot kötöttem minden sapkájára. A cipőit sosem kérte vissza, ezért addig a csomagtartómban tartottam, amíg meg nem tudtam, hogy pár nappal a válásunk után megházasodott. Akkor kidobtam mindet a szemétbe."

6.

"Elvittem a mikró forgó tányérját."

7.

"Egy kolléganőm rájött, hogy a férje megcsalja. Elég jól éltek, a férjének volt egy csomó olasz öltönye, cipője és kasmír nadrágja. A nő mindegyiknek legvágta az egyik láb- és ujjrészét."

8.

"Amikor a volt férjemmel elváltunk, csak egyetlen dolgot akart: azt a nagyon drága pezsgőt, amit közösen kaptunk ajándékba. Magammal vittem, amikor kiköltöztem, ő viszont vissza akarta szerezni, mondván ezt neki ajándékozták, nem nekünk. Úgyhogy elvittem hozzá, és amikor ajtót nyitott, a pezsgő felét kiöntöttem az ajtó elé, majd azzal búcsúztam, hogy 'itt a részed a pezsgőből'."

9.

"Megláttam az exemet a boltban, és azt mondtam a biztonsági őrnek, hogy lopni készül."

10.

"Zálogba adtam a PlayStation 4 konzolát, a pénzből pedig támogatok egy malacot a helyi állatsimogatóban, akit utána neveztem el."

11.

"Nyers tonhalat varrtam a függönye aljába. Bárcsak ott lehettem volna, amikor azon agyalt, hogy honnan jöhet ez a szag."

12.

"Az exem hirtelen szakított velem azzal az indokkal, hogy meg kell találnia önmagát. Egy Amazon-fiókon osztoztunk, így miután visszaköltözött a szüleihez, a saját hitelkártyájával rendeltem neki egy iránytűt, amihez ezt írtam: 'Remélem ez segít megtalálni önmagad'."

13.

"Öt dollárt adományoztam a San Antonio Állatkertnek, hogy elnevezzenek róla egy csótányt, aztán elégedetten néztem a webkamerán, ahogy az élő közvetítésben megette egy gyík."

14.

"Az exférjem utálta a saláta villát, mert haszontalannak gondolta. Amikor elhagytam őt, minden evőeszközt elvittem, kivéve a saláta villát."

15.

"E-mailben szakított velem, ezért bosszúból annyi spam hírlevélre iratkoztam fel a munkahelyi e-mail címével, amennyire csak tudtam. Körülbelül 200-ra, köztük 50 szexjáték hírlevélre. Élvezd a naponta érkező vibrátoros hírleveleket, Hannah!"

16.

"Csináltam egy kamu közösségi oldalt és bekövettem őt, aztán elkezdtem vele csetelni. Végül megbeszéltünk egy randit, amin természetesen felültette az a kamu nő, akit én találtam ki. Kicsinyes? Igen. Kielégítő volt? Hát persze."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
„Felbéreltem egy influenszert, hogy próbára tegyem a vőlegényem hűségét”
Nem lett jó vége a hűségtesztnek. A korábban egekig magasztalt férfi szinglinek hazudta magát néhány héttel az esküvő előtt.

Link másolása

Annyira biztos volt leendő férje szerelmében egy brazil menyasszony, hogy röviddel az esküvő előtt fogadást kötött az egyik barátjával, írja a Mirror. A különös fogadás tétje az volt, hogy a vőlegény nem esik kísértésbe, és minden körülmények között hűséges marad a nőhöz.

A magabiztos menyasszony ekkor kereste fel az ismert hűségtesztelő influenszert, Lídia Luizát, hogy környékezze meg a férfit. A történet nem ért jó véget, ami a csinos véleményvezér Tiktokra feltöltött videójából derült ki. Luiza videójában olvasható a teljes üzenetváltás a menyasszonnyal, aki ekkor még nagyon magabiztosnak tűnt. A képernyőfelvételekből kiderül: a nő 500 reált (31 ezer forint) tett jövendőbelije hűségére.

A hűségteszt elején Lídia előbb követni kezdte az Instagramon a férfit, majd lájkolta néhány fotóját is. Rövid idő múlva a februári esküvőre készülő mit sem sejtő vőlegény privát üzenetben kereste meg az influenszert.

Csevegés közben Lídia rákérdezett, hogy randizik-e éppen valakivel. A férfi szinte azonnal rávágta, hogy nem, majd megpróbálta rávenni egy találkára a szinte vadidegen nőt.

A teljes, portugál nyelvű videót itt lehet megnézni:

@testesdefidelidade Ig para testes @lidiabertoncello #testedefidelidade #fiscaldochifre #namoro #traicao #fyp #fypシ #fyyy ♬ Senta Com Amor - Furacão Hit

A Tiktokra posztolt videóból nem derül ki, hogy az esküvőt végül megtartották vagy szakított a pár. Az egészen biztos azonban, hogy a nő nem bízik majd a jövőben feltételek nélkül a vőlegényében.

Az influenszer egyik követője szerint a menyasszony barátja sejthetett valamit, ezért is beszélhette rá a szokatlan hűségtesztre a nőt. Ezek után pedig nem lenne túl etikus elfogadni a nyereményt. Egy másik hozzászóló szerint lehet, hogy a menyasszony most szenved, de egy napon hálás lesz majd a történtek miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
Terhes lett a férjtől a másik nő, amikor a pár édeshármassal ünnepelte az első házassági évfordulót
Az amerikai házaspár többszerelmű kapcsolatban él, rendszeresen randiznak más nőkkel. A feleség viszont küzd a teherbe eséssel.

Link másolása

Váratlan következménye lett annak, amikor egy amerikai nő édeshármassal lepte meg a férjét az első házassági évfordulójukon - számolt be róla a Daily Mail.

Jess a TikTok-oldalára készített egy humoros videót, amiben táncol, miközben a férje átöleli hátulról, aztán a következő pillanatban olyan, mintha a nő leszidná a fejét fogó férfit. A videón ez a felirat olvasható:

"Édeshármast ajándékoztam a férjemnek az első évfordulónkra. Ő teherbe ejtette a nőt, nekünk meg még nincs gyerekünk."

A videót már több mint 5,6 milliószor nézték meg és rengetegen kommenteltek is alá. Bár sokak szerint ez csak egy poén volt a feltöltőtől, Jess nem tagadta, hogy ez valóban megtörtént velük. Sőt, nyíltan vállalja, hogy

férjével poliamor, vagyis többszerelmű kapcsolatban élnek, és együtt randiznak más nőkkel - számos videót készített már erről. Az egyikben elmesélte, hogy monogámnak indult a kapcsolatuk, de közben rájött, hogy a nőket is szereti, ezért döntöttek úgy, hogy más nőket is bevonnak a szerelmi életükbe.

A feleség azzal kapcsolatban is őszinte, hogy bár rajta vannak a babaprojekten, nem sikerül teherbe esnie, erről szintén van több videója is.

A kommentelők többsége eléggé kiakadt azon, hogy Jess hagyja, hogy a férje más nővel is lefeküdjön a szeme láttára, ráadásul még csak nem is védekezik, így esélyt adva a teherbe esésre, mikor pontosan tudja, hogy a felesége babára vágyik. Többen is azt írták, hogy elég szomorú, ami történt, és az is, hogy egyáltalán az első házassági évfordulót édeshármassal ünnepelték. Volt azonban, aki azt írta, hogy ez nem a férfi hibája, hanem Jess-é, hiszen ő lepte meg ezzel a férjét és vállalta a kockázatot. Mások viszont megértőek voltak vele, egy kommentelő például azt írta, hogy logikus, hogy ha Jess nem tud teherbe esni, együtt döntenek arról, hogy egy másik nőt is bevonnak a kapcsolatukba, hátha így lehet gyerekük. Bár a feleség nem állította azt, hogy a béranyaság lett volna a céljuk az édeshármassal és a poliamor életükkel.

Több hozzászóló pedig megerősítette, hogy nem Jessék az egyetlenek, akikkel ez megtörtén(hetet)t.

"Pontosan ebben a szituációban voltam" - írta egy nő.

"Így estem teherbe a már 3 éves gyerekemmel. A volt barátnőmmel és az akkori barátjával voltam. A srác még nem is találkozott a lányával, de az exemmel azóta is jóban vagyunk" - osztotta meg a tapasztalatát egy másik.

@cliquebaittvplayhouse

A Night that’ll last forever. ♬ Quagotjuicee5 on TikTok - DEUCE NOT DUECE ‼️


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Durva bosszút állt egy megcsalt nő hűtlen párján, de sokan nevetnek rajta
Még a lány barátnője is őrültségnek tartja a dolgot, sok kommentelő viszont jót derült rajta.

Link másolása

Meglehetősen szokatlan és megdöbbentő módon bosszulta meg egy nő, hogy a párja megcsalta őt - számolt be róla a Daily Star.

Egy skye.shep nevű felhasználó osztotta meg barátnője történetét egy TikTok-videóban. Elmondása alapján, amikor a lány rájött, hogy a barátja félrelépett, olyan mérges lett, hogy eldöntötte, megkeresi a fiú legértékesebb tulajdonát és tönkreteszi.

Amikor a tárgyak között kutakodott, megtalálta a hűtlen párja születési anyakönyvi kivonatát, amit rögtön szét is tépett. "Fogd be, már nem is létezel" - mondta a srácnak a vita közben.

A barátnő videóját már több mint 6,7 milliószor látták és 11 ezernél is többen kommenteltek alá. Többen azt írták, imádják a feldühödött lány energiáját, míg más úgy véli, hogy bár nem volt helyes, amit tett, de az biztos, hogy elképesztő. Egy hozzászóló szerint ez a legviccesebb dolog, amiről valaha hallott, egy másik pedig bizonyítja, hogy az eset nem példátlan, ő ugyanis az exe jogosítványát vágta ketté. Persze olyanok is akadnak, akik szerint a lány ezzel már túllépett egy határt.

@skye.shep no she’s not a scorpio and for legal reasons this is a joke #womeninstem #girlboss ♬ Crazy - Patsy Cline


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Lamborghinit ajándékozott a férjének egy maláj kismama a babájuk születése utáni álmatlan éjszakákért
Hamarosan szülők lesznek, a fiatal anyukának pedig szüksége lesz szerelme segítségére. Ezt akart előre megköszönni neki a drága sportautóval.

Link másolása

Nem akármilyen meglepetéssel készült egy fiatal maláj influenszer a férjének: egy sportautót vett neki hálából azért, amiért segít neki a születendő babájuk körüli teendőkben - számolt be róla a Mirror.

A 19 éves Anes Ayuni Osman ugyanis első gyermekét várja párjával. Ahogy a családjában szokás, a kismama a baba születése után 100 napig otthon marad, hogy csakis a kicsivel foglalkozhasson, és mozogni sem nagyon fog, hogy elkerülje a komplikációkat. A gyermekágyi időszakban 20 éves férje fogja segíteni őt mindenben. Ezt akarta a lány előre megköszönni egy hatalmas ajándékkal.

Videót készített arról, hogy egy autókereskedéshez vezeti a bekötött szemű Weldan Zulkeflit, akit egy több mint 70 millió forintba kerülő Lamborghini Huracan Evo várt. A fiatal vállalkozó nem számított erre a meglepetésre, örömében elsírta magát és felesége nyakába borult.

A TikTokra feltöltött videót már több mint 1,5 milliószor nézték meg, és persze rengetegen kommenteltek is alá. Nagyon sok hozzászólót meglepett Anes nagyvonalúsága. Többen azt írták, hogy a férje nagyon szerencsés férfi, de volt olyan is, aki azzal viccelődött, hogy egy teljes munkaidős dadus kevesebbe került volna.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti ? Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang - Kangen Band

Anes azt nyilatkozta a malajziai mStarnak, hogy férjének egyáltalán nem jelent gondot segíteni a baba körüli teendőkben. A lány szerint nagy esély van rá, hogy császármetszéssel kell szülnie, ezért is lesz nagy szüksége szerelme támogatására az első pár hónapban.

"Amellett, hogy hálás vagyok azokért az áldozatokért, amiket értem és a babáért hoz, azért ajándékoztam neki ezt a Lamborghinit, mert azt akarom, hogy mellettem legyen a gyermekágyi időszakban"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET: