/kapcsolat/ket-es-fel-eve-nem-fekudtem-le-senkivel-allitja-az-orosz-szineszno-es-nem-is-hianyzik-neki/ „Két és fél éve nem feküdtem le senkivel” – állítja az orosz színésznő, és nem is hiányzik neki | szmo.hu
hirdetés

KAPCSOLAT

„Két és fél éve nem feküdtem le senkivel” – állítja az orosz színésznő, és nem is hiányzik neki

Őszintén beszélt egy műsorban arról, hogy korábban többször is pénzért feküdt le férfiakkal.

Link másolása

hirdetés

"Két és fél éve nem feküdtem le senkivel, de ez az én döntésem volt. Amúgy nem is hiányzik"

- mondta Dana Borisova egy talk showban.

A 43 éves orosz színésznő köntörfalazás nélkül beszélt a műsorban arról is, hogy miért alakult így. A legfőbb ok a nő korábbi kábítószer-függősége volt, írja a Daily Star.

Abban az időszakban gyakran előfordult az is, hogy egy vasa sem volt. Éppen ezért 3-4 alkalommal is megtörtént, hogy pénzért feküdt le férfiakkal, amikor be volt tépve. Ilyenkor mindig elvitte a kislányát a volt férjéhez. Az aktusok során krumpliszsáknak tettette magát, és szinte mozdulatlanul feküdve próbált minél gyorsabban túllenni az egészen.

Azóta sikeresen leszokott a drogról, és azt mondja, el sem tudja képzelni, hogy visszatérjen ahhoz az élethez.

hirdetés

"hátborzongató, amikor éppen józan vagy"

- mondta a drogos életútról Dana Borisova.

A nőnek közel félmillió követője van az Instagramon, akik közül rengetegen dicsérték a bátorságát, amiért ilyen őszintén beszélt a múltjáról a műsorban.

A teljes orosz nyelvű beszélgetést itt lehet megnézni:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT

Leteremtette a férjét, amiért elment meglátogatni haldokló apját és kihagyta az ő szülinapi buliját

A kommentelők megdöbbentek az amerikai feleség érzéketlenségén, akinek fontosabb volt saját maga ünneplése, mint a gyászoló férje támogatása.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2021. június 05.


Link másolása

hirdetés

Igencsak kiakadtak a kommentelők arra az amerikai nőre, aki dühös lett a férjére azért, mert nem volt ott a születésnapi buliján, amelyet a feleség az apósa halálának másnapján rendezett.

A férfi a Reddit közösségi oldalon osztotta meg történetét. Mint írta, nem volt túl szoros a kapcsolata az édesapjával, akit legutóbb 8 éve, az esküvőjén látott személyesen, de rendszeresen beszéltek. Azt is tudta, hogy apja komoly alkoholizmusban szenvedett, amely szerinte hozzájárult a halálához, ugyanis a mája feladta a harcot. Múlt csütörtökön is részeg volt, amikor összeesett és kórházba került. Miután szombaton sem lett jobban, az Egyesült Államok keleti partján élő férfi úgy döntött, hogy elutazik az ország nyugati partján fekvő Kaliforniába, hogy még egyszer láthassa az apját, mielőtt meghal. Hétfőn sajnos meg is történt a tragédia.

"Fogtam apám kezét, amikor utoljára lélegzett, majd elhunyt. De máris bűntudatom támadt, amiért nem fogok odaérni a feleségem születésnapjára, és amiért egyedül hagytam őt a hathónapos és a 3 éves gyerekünkkel"

- írta a férfi.

Alig nyolc órával apja halála után már repülőre is ült, rögtön a legelsőre, amivel haza tudott jutni. Délutánra haza is ért, és igyekezett mindent megtenni, hogy felesége kedvében járjon, de a nő így is kiakadt rá, amiért szerinte nem vette ki a részét az ünneplésből.

"Szerettem volna többet tenni a feleségemért, de úgy érzem, nagyon érzéketlen velem, tekintve, hogy min megyek most keresztül. Ha pedig azt mondom neki, hogy nem támogat eléggé, én vagyok a rossz. Nyolc éve vagyunk házasok, de sosem tapasztaltam még ilyesmi vele"

- vallotta be a megtört férj.

hirdetés

A Reddit "Én vagyok a seggfej?" fórumában írta le panaszát, a kommentelők többsége pedig biztosította arról, hogy ő aztán nem követett el semmi rosszat, nem ő a hibás ebben a dologban. A feleségét viszont mindennek lehordták.

"Jesszus, annyira sajnállak. A feleséged hihetetlenül kegyetlen. Egy komoly traumán mész keresztül, ő meg azon hisztizik, hogy nem tettél eleget a szülinapja megünnepléséért. Pont attól kapod ezt az együttérzés nélküli, barátságtalan és méltatlan viselkedést, akitől több támogatást kellene kapnod bárkinél" - írta valaki.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés
KAPCSOLAT

Eddig nem ismert titkokat osztott meg 45 évvel fiatalabb szerelméről a 81 éves brit nagymama

Kapcsolatukban sokan kételkednek, de ők válltig állítják, hogy tényleg igaz szerelem van köztük. Az idős nő most elárulta, miket szeret a legjobban a párjában.

Link másolása

hirdetés

Nem győz áradozni 45 évvel fiatalabb férjéről az a 81 éves brit nagymama, aki óriási korkülönbséges párkapcsolatával lett ismert.

Mi is írtunk korábban Iris Jones-ról, akit tavaly a brit ITV tévécsatorna This Morning című műsorában ismerhetettek meg az emberek, ebben szerepeltek először nyilvánosan egyiptomi szerelmével. Az asszony 2019-ben a Facebookon talált rá Mohammed Ahmedre, miután belépett egy csoportba, amelynek ő is tagja volt. A férfi ráírt, mert észrevette, hogy hasonló az érdeklődési körük. Elkezdtek csetelni egymással, és gyorsan meg is kedvelték egymást. Az asszony fél évvel később el is utazott Egyiptomba, hogy személyesen is találkozhassanak, és mint azt a tévéműsorban elárulta,

alig pár órával az első találkozásuk után már le is feküdtek egymással. Az első közös éjszakájukról azt mondta, úgy érezte, mintha megint szűz lett volna.

A nagymama nyíltan beszélt a szexuális életükről, és azt állította és állítja azóta is, hogy a nagy korkülönbség egyáltalán nem zavarja őket, nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk. Párja pedig már többször is hangsúlyozta, hogy nem Iris külseje, hanem a belső tulajdonságai fogták meg őt, és nem a pénzért vagy a brit állampolgárságért van együtt vele, hanem mert tényleg szereti őt.

A 81 éves nő most a Facebookon (ahol egyébként nagyon aktív, naponta többször is posztol, és számos képet oszt meg szerelmével) részletezte, hogy miért érzi magát szeretve sokkal fiatalabb férje mellett.

hirdetés
Kiderült például, hogy Mohamed vágja az ő lábujjkörmeit és a karjaiban viszi fel a lépcsőn, ha nem működik a lift. De volt példa arra is, hogy a férfi a kórház folyosójának padlóján aludt, amikor az asszony elesett és kezelésre volt szüksége.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
KAPCSOLAT

Hat éve él magával boldog házasságban a brit nő, úgy érzi, sokkal jobbak lettek az emberi kapcsolatai

Nem zárkózik el egy kis "házasságtöréstől" sem, ám úgy véli, nem prioritás számára, hogy párkapcsolata legyen.

Link másolása

hirdetés

Úgy érzi, sokkal jobb ember lett attól, hogy saját magát vette feleségül az a brit nő, aki már hat éve él házasságban saját magával. Ennek ellenére nem zárkózik el annak lehetőségétől, hogy beleszeressen valakibe - írja a Daily Mail.

A most 42 éves Sophie Tanner még 2015-ben házasodott össze saját magával az angliai Brightonban - a blogger volt az első nő Nagy-Britanniában, aki megtette ezt. Ugyan azóta volt néhány párkapcsolata, azaz szigorú értelemben véve házasságtörő kapcsolata, nem tartottak sokáig - az egyik férfi például, akivel járt inkább szintén saját magával házasodott össze.

Tanner elmondása szerint emberileg nagyon sokat fejlődött "házassága" alatt, sokkal jobbak lettek az emberi kapcsolatai, jobban kijön a családjával és a barátaival.

"Amióta elvettem magamat, vonzódtam más férfiakhoz is, de egyikből sem lett kapcsolat ilyen vagy olyan okból. A barátaim maximálisan megértik, miért is csinálom mindezt, nem várják el tőlem, hogy apácaként éljek."

hirdetés
Úgy gondolom, hogy jól hat a romantikus kapcsolatokra az, ha önmagunkkal is jó kapcsolatban élünk. Végső soron minél többet foglalkozol a saját hülyeségeiddel, annál kevesebbet kell a parnerednek."

Tanner azért jutott arra, hogy elsősorban saját magát fogja szeretni, mivel korábbi kapcsolatai szinte kivétel nélkül a férfiak hűtlenségével értek véget. Ekkor alakult ki benne az a frusztráció, hogy biztosan vele van a baj.

Ekkor határozta el, hogy elsősorban magára fog figyelni, és nem hagyja, hogy a kapcsolatai határozzák meg az életét. Szavai szerint nem is várható el, hogy egy ember tényleg őszintén odaadó és kedves legyen másokkal, ha ezt első lépésként önmagával nem teszi meg. Az egyedülállókat gyakran érő lesajnáló véleményeken is sikeresen lépett túl. Úgy véli, hogy a társadalom a kapcsolatok megszállottja, ez az alapértelmezett beállítása egy embernek, ezért ha valaki épp egyedülálló, akkor a társadalom sajnálkozik, vagy azt gondolja, hogy baj van az illetőve.

"Ezért van az, hogy sok nő szégyelli magát, ha abban a korban még egyedülálló, amikor a nagykönyv szerint már illene megállapodni."

Tanner szerint önmaga szeretete segítette ki őt ebből a helyzetből, amelynek gyakorlását mindenkinek ajánlja. Úgy érzi, hogy a járványhelyzet alatt még inkább elmélyült mindez, sokkal jobban megismerte saját magát. Természetesen nem zárkózik el attól, hogy beleszeressen valakibe, azonban átrendezte a prioritásait, és most már nem az az elsődleges, hogy egy férfinak megfeleljen.

"Egyikünk sem képes teljesen egyedül létezni: társas lények vagyunk, akinek kapcsolatra van szükségük a szárnyaláshoz. Amikor magányosak vagyunk, az egy jel, hogy ideje tennünk valamit annak érdekében, hogy ismét visszacsatlakozzunk a saját közösségünkhöz."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés
KAPCSOLAT

Az esküvőn halt meg a menyasszony, végül a nő húgát vette feleségül a lagzin a vőlegény Indiában

Rövid tanakodás után a család úgy döntött, hogy másik menyasszonnyal folytatják a szertartást.

Link másolása

hirdetés

Saját esküvőjén végzett szívroham egy menyasszonnyal Indiában, ám a családok döntése alapján a szertartás folytatódott és a vőlegény elhunyt kedvese húgát vette feleségül, írja a Daily Star.

Talán még ennél is bizarrabb, hogy Surabhi holttestét nem vitték el a helyszínről, hanem a szomszéd szobában hevert, amíg Manoj Kumar feleségül vette Nishát.

A tragédia akkor történt, amikor az indiai esküvők hagyományai szerint füzéreket cserélt a menyasszony, majd teljesen váratlanul összeomlott az emelvényen. Hiába hívtak azonnal orvost, a doktor már csak a halál beálltát tudta megállapítani, és azt, hogy a fiatal nővel egy hirtelen szívmegállás végzett.

Ezek után a családok összeültek és megvitatták, hogy mitévők legyenek. Végül arra jutottak, hogy ha már így alakult, akkor a vőlegény vegye feleségül a menyasszony húgát. A szokatlan időzítést leszámítva ebben semmi meglepő nincs, Indiában nagy hagyománya van az elrendezett házasságoknak, amikor a családok választanak párt az eladósorba került fiataloknak.

Az esküvő után a helyi médiának nyilatkozó rokonok szerint mindenesetre különös érzés volt, hogy míg az egyik szobában az ifjú párt ünnepelték, addig a fal túloldalán a néhány órája még élete nagy napjára készülő menyasszony holtteste feküdt.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk