KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Karácsonykor húznál eljegyzési gyűrűt kedvesed gyűrűsujjára?

Van pár tippünk arra, hogy tökéletes legyen a pillanat!

Link másolása

A karácsonyi ünnepek igazi eljegyzési szezonnak számítanak, a közösségi oldalak tanúbizonysága szerint is. Hogy az általad átadott eljegyzési gyűrű kiragyogjon a tömegből, érdemes figyelned néhány dologra!

Ha azt mondjuk: karácsony, akkor ragyogás, csillogó díszek, finom falatok és a végtelen, békés szeretet jut mindenki eszébe. A szerelmesek számára ez az ünnep még szebb, hiszen nincs annál jobb, mint amikor életünk párjával gyönyörködünk a karácsonyfa fényeiben. Talán éppen ezért olyan gyakori, hogy a férfiak ekkorra időzítik a párkapcsolat egyik legromantikusabb pillanatát, az eljegyzést.

A legszebb ajándék karácsonykor az eljegyzési gyűrű?

Sok férfi gondolja úgy, hogy a lánykérésre a legjobb időpont a szeretet ünnepe, ezen belül is a szenteste. Sok lány is arról álmodozik, hogy ilyenkor kérik meg a kezét. Ez nem meglepő, hiszen egyrészt ekkor adjuk át egymásnak az ajándékokat, másrészt ezen az estén mindennél jobban érezhető a szeretet. Ráadásul ilyenkor ott van az egész család, így mindenki egyszerre örülhet a szerelmespár boldogságának és csodálhatják meg az eljegyzési gyűrűt! Sőt, a távolabbi ismerősök is szinte azonnal gratulálhatnak, hiszen az újdonsült menyasszonyok közül sokan - amint lehet – feltöltik az eljegyzésen készült fényképét közösségi oldalára. És itt kezdődik a „probléma”…

A sok eljegyzési gyűrű között elvész a saját csoda

Mivel meglehetősen sok eljegyzés történik karácsonykor – és erről mind be is számolnak a közösségi oldalakon az érintettek – épp az veszik el, ami nagyon fontos egy menyasszonynak, mégpedig az, hogy akkor, abban a pillanatban csak és kizárólag őt ünnepeljék. Hiszen ez az ő nagy pillanata! Ha viszont egymás után posztolják a menyasszonyok a gyémánttal ékesített eljegyzési gyűrűjüket, akkor csak az első három az, ami érdekes, a többin már szinte csak átsiklanak az ismerősök. Ez pedig beárnyékolhatja a leendő feleség örömét.

Van, aki szerint nem a legjobb ötlet a karácsonyi eljegyzés

Ugyan elsőre jó gondolatnak tűnhet egy karácsonyi lánykérés, sokak – főleg nők – szerint nem ideális ez az időpont. Hogy miért? Egyesek szerint mert ez nem más, mint az ünnepi ajándék keresgélésének egyszerű megúszása, hiszen egy gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűnek minden nő örül, nem kell másban gondolkodnia a férfinak. Van, aki úgy gondolja, hogy azért nem jó összekötni az eljegyzést a szentestével, mert a jövőben már nem tudja úgy megünnepelni a szerelmespár, később a házaspár, az eljegyzés évfordulóját, ahogy szeretné, hiszen ezen az estén nem illendő – és néha nem is lehet – csak úgy elvonulni kettesben.

Így kérd meg a szerelmed kezét az év legszebb időszakában!

Most, hogy már tudod, melyek lehetnek a karácsonyi eljegyzések buktatói, eláruljuk a titkot, ami biztosan tökéletessé teszi a lánykérés és az eljegyzési gyűrű átadásának pillanatát. Ez pedig nem más, mint az időzítés! Amennyiben úgy döntesz, hogy ebben az időszakban akarod feltenni párodnak a nagy kérdést – és valószínűleg sejted is, hogy erre vár -, ne pont szenteste állj elő vele.

Tippünk:

Várj inkább karácsony első vagy második napjáig, esetleg a két ünnep közé időzítsd a nagy pillanatot. Hogy miért jó, ha így teszel? Egyrészt, így igazán meglepetés lesz a szerelmed számára, hiszen, ha számít is a lánykérésre, biztos, hogy szentestére tippelne. Másrészt, így lesz egy saját napotok, és ezt minden évben megünnepelhetitek. Harmadrészt pedig mindenki más is meg fog lepődni, legyen szó a családról és a barátokról.

A férfiak örök dilemmája: milyen legyen az eljegyzési gyűrű?

Tény, hogy a megfelelő időpont kiválasztásánál már csak a tökéletes eljegyzési gyűrű lehet fontosabb. Ennek kiválasztása pedig nem könnyű feladat, hiszen pillanatok alatt el lehet veszni az ékszerszalonok választékában. Nehéz eldönteni, hogy egy vagy több gyémánt díszítse-e a gyűrűt, egyáltalán legyen-e rajta bármilyen kő és azt is, hogy mennyibe kerüljön. Az Amerikában általánosan elfogadott elmélet szerint az eljegyzési gyűrű értékének a férfi háromhavi keresetével kell egyenértékűnek lennie. Európában azonban inkább azt mondják, hogy mindenki annyit szánjon az ékszerre, amennyit meg tud magának engedni, ha igazi a szerelem, nem az áron múlik a boldogság.

Tippünk:

Az a legjobb, ha a leendő vőlegény kipuhatolja, kedvese milyen ékszereket kedvel. Sárga, fehér vagy rozé arany a kedvence, netán a platináért vagy a titánért rajong? Ha ez az információ megvan, az már fél siker! Ha máshogy nem megy, hát kukkants bele az ékszeres dobozába!

Drágakő is kell?

Abban sincs könnyű dolga a férfiaknak, hogy eldöntsék, milyen kő csillogjon leendő arájuk ujján, ha ilyen eljegyzési gyűrű mellett döntenek. Nos, a leggyakrabban a tiszta, színtelen gyémánt az, amit az ilyen alkalomra szánt ékszerbe foglalnak. Az, hogy egy - vagy több - kő csillog a gyűrűn, egyéni ízlés kérdése, a több apró ékkő épp olyan szép, mintha egy nagy lenne középen. A színes gyémántok is nagyon közkedveltek mostanában, ahogy a másfajta drágakövek is, mint a smaragd, a rubint vagy a zafír.

Tippünk:

Ahogy a gyűrű anyagát, úgy a párod kedvenc ékkövét is kiderítheted. Menjetek el vásárolgatni és álljatok meg egy-egy ékszerszalon kirakata előtt. Ha látod, hogy valamitől felderül szerelmed arca, máris nyert ügyed van!

Gyémánt, de milyen?

Egy dolog nagyon fontos, mégpedig az, hogyha valaki gyémánt eljegyzési gyűrűt vásárol a párjának, azt megbízható helyen tegye, ahol tanúsítványt is adnak az ékkőről. A Forevermark klasszikus stílusú gyémánt ékszerei például arról ismerhetőek fel, hogy nemcsak igazolást kap a vásárló a kő eredetéről és minőségéről, de olyan lézerrel bevésett jelzést is raknak a drágakövekre, amellyel azok egyediségét bizonyítják.

Mi van akkor, ha nem találod meg a megfelelő gyűrűt?

Akkor sem kell pánikba esni, ha több szalon kínálatában sem találod meg azt az eljegyzési gyűrűt, amelyet boldogan nyújtanál át a párodnak. Ebben az esetben a legjobb, ha egy saját tervezésű ékszert készíttetsz, ami pont úgy fog kinézni, ahogy azt szeretnéd. Ez a lehetőség akkor is jó lehet, ha a párod ujja vékony, mivel egy eljegyzési gyűrűt ugyan többször is szűkebbre lehet vetetni, de ez magának a gyűrű anyagának sem tesz jót, ráadásul bizonyos foglalatok esetében a drágakő díszítés kimozdulhat. Ilyenkor érdemes méretre készíttetni a kiválasztott modellt.

Tippünk:

Mielőtt elmész eljegyzési gyűrűt venni, húzd fel a kisujjadra azt a gyűrűt, amit a párod a gyűrűsujján szokott viselni. Az ékszerszalonban pedig ennek alapján már meg tudják állapítani a megfelelő méretet és tudnak segíteni az egyedi ékszer készíttetésével kapcsolatban is.

Egy szó, mint száz, ha úgy érzed, hogy eljött az ideje, amikor fel akarod tenni a nagy kérdést a szerelmednek, tedd meg!

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
„Felbéreltem egy influenszert, hogy próbára tegyem a vőlegényem hűségét”
Nem lett jó vége a hűségtesztnek. A korábban egekig magasztalt férfi szinglinek hazudta magát néhány héttel az esküvő előtt.

Link másolása

Annyira biztos volt leendő férje szerelmében egy brazil menyasszony, hogy röviddel az esküvő előtt fogadást kötött az egyik barátjával, írja a Mirror. A különös fogadás tétje az volt, hogy a vőlegény nem esik kísértésbe, és minden körülmények között hűséges marad a nőhöz.

A magabiztos menyasszony ekkor kereste fel az ismert hűségtesztelő influenszert, Lídia Luizát, hogy környékezze meg a férfit. A történet nem ért jó véget, ami a csinos véleményvezér Tiktokra feltöltött videójából derült ki. Luiza videójában olvasható a teljes üzenetváltás a menyasszonnyal, aki ekkor még nagyon magabiztosnak tűnt. A képernyőfelvételekből kiderül: a nő 500 reált (31 ezer forint) tett jövendőbelije hűségére.

A hűségteszt elején Lídia előbb követni kezdte az Instagramon a férfit, majd lájkolta néhány fotóját is. Rövid idő múlva a februári esküvőre készülő mit sem sejtő vőlegény privát üzenetben kereste meg az influenszert.

Csevegés közben Lídia rákérdezett, hogy randizik-e éppen valakivel. A férfi szinte azonnal rávágta, hogy nem, majd megpróbálta rávenni egy találkára a szinte vadidegen nőt.

A teljes, portugál nyelvű videót itt lehet megnézni:

@testesdefidelidade Ig para testes @lidiabertoncello #testedefidelidade #fiscaldochifre #namoro #traicao #fyp #fypシ #fyyy ♬ Senta Com Amor - Furacão Hit

A Tiktokra posztolt videóból nem derül ki, hogy az esküvőt végül megtartották vagy szakított a pár. Az egészen biztos azonban, hogy a nő nem bízik majd a jövőben feltételek nélkül a vőlegényében.

Az influenszer egyik követője szerint a menyasszony barátja sejthetett valamit, ezért is beszélhette rá a szokatlan hűségtesztre a nőt. Ezek után pedig nem lenne túl etikus elfogadni a nyereményt. Egy másik hozzászóló szerint lehet, hogy a menyasszony most szenved, de egy napon hálás lesz majd a történtek miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
Terhes lett a férjtől a másik nő, amikor a pár édeshármassal ünnepelte az első házassági évfordulót
Az amerikai házaspár többszerelmű kapcsolatban él, rendszeresen randiznak más nőkkel. A feleség viszont küzd a teherbe eséssel.

Link másolása

Váratlan következménye lett annak, amikor egy amerikai nő édeshármassal lepte meg a férjét az első házassági évfordulójukon - számolt be róla a Daily Mail.

Jess a TikTok-oldalára készített egy humoros videót, amiben táncol, miközben a férje átöleli hátulról, aztán a következő pillanatban olyan, mintha a nő leszidná a fejét fogó férfit. A videón ez a felirat olvasható:

"Édeshármast ajándékoztam a férjemnek az első évfordulónkra. Ő teherbe ejtette a nőt, nekünk meg még nincs gyerekünk."

A videót már több mint 5,6 milliószor nézték meg és rengetegen kommenteltek is alá. Bár sokak szerint ez csak egy poén volt a feltöltőtől, Jess nem tagadta, hogy ez valóban megtörtént velük. Sőt, nyíltan vállalja, hogy

férjével poliamor, vagyis többszerelmű kapcsolatban élnek, és együtt randiznak más nőkkel - számos videót készített már erről. Az egyikben elmesélte, hogy monogámnak indult a kapcsolatuk, de közben rájött, hogy a nőket is szereti, ezért döntöttek úgy, hogy más nőket is bevonnak a szerelmi életükbe.

A feleség azzal kapcsolatban is őszinte, hogy bár rajta vannak a babaprojekten, nem sikerül teherbe esnie, erről szintén van több videója is.

A kommentelők többsége eléggé kiakadt azon, hogy Jess hagyja, hogy a férje más nővel is lefeküdjön a szeme láttára, ráadásul még csak nem is védekezik, így esélyt adva a teherbe esésre, mikor pontosan tudja, hogy a felesége babára vágyik. Többen is azt írták, hogy elég szomorú, ami történt, és az is, hogy egyáltalán az első házassági évfordulót édeshármassal ünnepelték. Volt azonban, aki azt írta, hogy ez nem a férfi hibája, hanem Jess-é, hiszen ő lepte meg ezzel a férjét és vállalta a kockázatot. Mások viszont megértőek voltak vele, egy kommentelő például azt írta, hogy logikus, hogy ha Jess nem tud teherbe esni, együtt döntenek arról, hogy egy másik nőt is bevonnak a kapcsolatukba, hátha így lehet gyerekük. Bár a feleség nem állította azt, hogy a béranyaság lett volna a céljuk az édeshármassal és a poliamor életükkel.

Több hozzászóló pedig megerősítette, hogy nem Jessék az egyetlenek, akikkel ez megtörtén(hetet)t.

"Pontosan ebben a szituációban voltam" - írta egy nő.

"Így estem teherbe a már 3 éves gyerekemmel. A volt barátnőmmel és az akkori barátjával voltam. A srác még nem is találkozott a lányával, de az exemmel azóta is jóban vagyunk" - osztotta meg a tapasztalatát egy másik.

@cliquebaittvplayhouse

A Night that’ll last forever. ♬ Quagotjuicee5 on TikTok - DEUCE NOT DUECE ‼️


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Durva bosszút állt egy megcsalt nő hűtlen párján, de sokan nevetnek rajta
Még a lány barátnője is őrültségnek tartja a dolgot, sok kommentelő viszont jót derült rajta.

Link másolása

Meglehetősen szokatlan és megdöbbentő módon bosszulta meg egy nő, hogy a párja megcsalta őt - számolt be róla a Daily Star.

Egy skye.shep nevű felhasználó osztotta meg barátnője történetét egy TikTok-videóban. Elmondása alapján, amikor a lány rájött, hogy a barátja félrelépett, olyan mérges lett, hogy eldöntötte, megkeresi a fiú legértékesebb tulajdonát és tönkreteszi.

Amikor a tárgyak között kutakodott, megtalálta a hűtlen párja születési anyakönyvi kivonatát, amit rögtön szét is tépett. "Fogd be, már nem is létezel" - mondta a srácnak a vita közben.

A barátnő videóját már több mint 6,7 milliószor látták és 11 ezernél is többen kommenteltek alá. Többen azt írták, imádják a feldühödött lány energiáját, míg más úgy véli, hogy bár nem volt helyes, amit tett, de az biztos, hogy elképesztő. Egy hozzászóló szerint ez a legviccesebb dolog, amiről valaha hallott, egy másik pedig bizonyítja, hogy az eset nem példátlan, ő ugyanis az exe jogosítványát vágta ketté. Persze olyanok is akadnak, akik szerint a lány ezzel már túllépett egy határt.

@skye.shep no she’s not a scorpio and for legal reasons this is a joke #womeninstem #girlboss ♬ Crazy - Patsy Cline


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Lamborghinit ajándékozott a férjének egy maláj kismama a babájuk születése utáni álmatlan éjszakákért
Hamarosan szülők lesznek, a fiatal anyukának pedig szüksége lesz szerelme segítségére. Ezt akart előre megköszönni neki a drága sportautóval.

Link másolása

Nem akármilyen meglepetéssel készült egy fiatal maláj influenszer a férjének: egy sportautót vett neki hálából azért, amiért segít neki a születendő babájuk körüli teendőkben - számolt be róla a Mirror.

A 19 éves Anes Ayuni Osman ugyanis első gyermekét várja párjával. Ahogy a családjában szokás, a kismama a baba születése után 100 napig otthon marad, hogy csakis a kicsivel foglalkozhasson, és mozogni sem nagyon fog, hogy elkerülje a komplikációkat. A gyermekágyi időszakban 20 éves férje fogja segíteni őt mindenben. Ezt akarta a lány előre megköszönni egy hatalmas ajándékkal.

Videót készített arról, hogy egy autókereskedéshez vezeti a bekötött szemű Weldan Zulkeflit, akit egy több mint 70 millió forintba kerülő Lamborghini Huracan Evo várt. A fiatal vállalkozó nem számított erre a meglepetésre, örömében elsírta magát és felesége nyakába borult.

A TikTokra feltöltött videót már több mint 1,5 milliószor nézték meg, és persze rengetegen kommenteltek is alá. Nagyon sok hozzászólót meglepett Anes nagyvonalúsága. Többen azt írták, hogy a férje nagyon szerencsés férfi, de volt olyan is, aki azzal viccelődött, hogy egy teljes munkaidős dadus kevesebbe került volna.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti ? Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang - Kangen Band

Anes azt nyilatkozta a malajziai mStarnak, hogy férjének egyáltalán nem jelent gondot segíteni a baba körüli teendőkben. A lány szerint nagy esély van rá, hogy császármetszéssel kell szülnie, ezért is lesz nagy szüksége szerelme támogatására az első pár hónapban.

"Amellett, hogy hálás vagyok azokért az áldozatokért, amiket értem és a babáért hoz, azért ajándékoztam neki ezt a Lamborghinit, mert azt akarom, hogy mellettem legyen a gyermekágyi időszakban"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET: