/kapcsolat/hajnali-5-kor-alvas-kozben-kerte-meg-baratnoje-kezet-imadjak-a-neten-a-szokatlan-eljegyzest/
hirdetés

KAPCSOLAT

Hajnali 5-kor, alvás közben kérte meg barátnője kezét - imádják a neten a szokatlan eljegyzést

Az amerikai férfi egyszerűen csak felhúzta párja ujjára a mutatós eljegyzési gyűrűt. Több mint 300 ezren lájkolták az erről készült képet a Facebookon.
hirdetés

Már számos finoman szólva érdekes lánykérésről számoltunk be nektek, de úgy látszik, a kreatív férfiak még mindig nem fogynak ki a furcsa és vicces ötletekből.

Egy Miamiban élő férfi például azt találta ki, hogy álmában kéri meg a barátnője kezét (mármint amikor a hölgy alszik).

Michael Mayorga a Facebookon mesélte el a sztoriját, amiből kiderül, hogy azért jutott erre a döntésre - amit egyébként hetek óta tervezgetett -, mert a párja, Jamilah Williams olyan nő, akit nagyon nehéz meglepni. De a férfi csak azért is megpróbálta.

Hajnali 5-kor húzta barátnője kezére a gyűrűt, amikor az az igazak álmát aludta. Michael le is fotózta a pillanatot, amit aztán megosztott a Facebookon ezzel a szöveggel:

hirdetés

"Most végre kifogtam rajtad, mert három meglepetés is vár majd rád, amikor felkelsz. Egy telefon tele gratuláló üzenetekkel, egy eljegyzési gyűrű az ujjadon, és egy kép rólad alvás közben, amit nem akarsz az interneten látni. MEGLEPETÉS!!!"

It's 5:00AM ? for weeks now I been planning on how to pop the question.... you know all my moves and you are one very...Közzétette: Michael Mayorga – 2020. december 9., szerda

A srác azért volt olyan rendes, hogy megígérte a Facebook-ismerőseinek, hogy tudatja majd velük, mit szólt Jamilah a váratlan meglepetésekhez.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk