hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Évente egyszer, csak karácsony napján fekszenek le egymással - szerintük ez a tökéletes kapcsolatuk titka

A fiatal brit pár - akiknek idén októberben született meg első gyermekük - elismeri, hogy ez őrültségnek hangzik, de náluk nagyon is működik.
Illusztráció: Edward Eyer/Pexels - szmo.hu
2020. december 21.

hirdetés

Egész évben szextilalomban él egy fiatal brit pár, akik karácsony napján, ajándék gyanánt szexelnek csak, ám elmondásuk szerint ez a legjobb döntés, amit valaha a kapcsolatuk érdekében hoztak - írta meg történetüket a Sun.

A manchesteri Prestwichben élő pár, a 24 éves Jen Stephens és a 24 éves Rob Walker szerint kapcsolatukat megerősítette, hogy csak évente egyetlen napon szeretkezhetnek. A köztük levő kapocs ugyanis elmélyült, amitől a szex másodlagos lett, mégis hihetetlenül különleges élmény, amikor karácsonykor végre testileg is egymáséi lehetnek. Ez persze nem zárja ki, hogy év közben ne bújjanak össze, vagy ne csókolózzanak, ám a szex csak december 25-én engedélyezett a pár saját szabályrendszere szerint.

"Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de számunkra ez működik"

- mondta Jen.

hirdetés

A december 25-öt nem csak a karácsony miatt választották, hanem egyébként is fontos dátum a kapcsolatukban: 2017 december 25-én találkoztak először, egy barátjuk buliján. Mivel mindketten éppen szerelmi csalódásaikat heverték ki, úgy döntöttek, lassan haladnak. Erre rásegített az is, hogy Rob Los Angelesben kapott egy egyéves gyakornoki állást, így sokáig távkapcsolatban éltek. Mikor a következő karácsonykor hazajött, akkor - egy év járás után - feküdtek le egymással először.

Jen szerint olyan volt, mintha már ezerszer csinálták volna, és ennek okát pont abban látja, hogy szex nélkül is rendkívül hamar egy hullámhosszon voltak, így a testiség másodlagos lett számukra.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk