KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Eladta a férfi családi örökségének számító jegygyűrűt a menyasszony, miután vőlegénye megcsalta a lagzi előtt

A nő hiába fenyegette exét az ékszer eladásával, hogy kifizesse a lefújt esküvő költségeit, a férfi nem hitte, hogy képes megtenni. De megtette, ezen pedig teljesen kiakadt a hűtlen vőlegény.

Link másolása

Egy hónappal ezelőtt még esküvőre készült, most viszont csak veszekszik egymással a pár, miután a menyasszony eladta a családi örökségnek számító jegygyűrűjét - számolt be róla az Indy100.

A 27 éves nő a Redditen mesélte el történetét, hogy a fórumozók tanácsát kérje.

29 éves párjával január 20-án keltek volna egybe, ám miután kiderült, hogy a férfi megcsalta őt az exével, az ara lefújta a lagzit.

Csakhogy mostanra már elég sok minden kifizetett a szolgáltatóknak, például a helyszín és a menü árát is, ezeket pedig már nem lehet visszamondani. Összesen 20 ezer dollárt (~6,3 millió forint) kell kicsengetniük, de a férfi nem akar beszállni az összegbe, mert szerinte a nőnek kell állnia a költségeket, ha már ő fújta le a menyegzőt. Ő viszont teljesen eladósodna, ha mindent egyedül kellene kifizetnie, pláne, hogy az előlegeket is hitelből finanszírozta.

Ezért azt találta ki, fenyegetéssel éri el, hogy exe is hajlandó legyen perkálni: azt mondta neki, eladja a jegygyűrűjét, ami a férfi családi öröksége, mert a dédnagymamájáé volt. Az ékszer 25 ezer dollárt ér, ezért ebből bőven lehetne fedezni a költségeket.

A férfi ugyan a szakítás után visszakérte a gyűrűt, de nem mondta, mikor. Amikor a nő megfenyegette azzal, hogy eladja a családi örökséget, a férfi nem válaszolt az üzenetére, sőt mindenkinek azt mondogatta, nem érdekli, mert volt menyasszonya úgysem teszi meg. A nő egy közös barátjukon keresztül azt üzente neki, hogy ha 24 órán keresztül nem lép kapcsolatba vele, akkor bizony értékesíteni fogja a gyűrűt. Az ex azonban a közös barátnak is azt mondta, nem érdekli, nem hiszi, hogy a nő tényleg eladná. De rosszul hitte.

"Másnap eladtam a gyűrűt egy internetes oldalon, és ezt megüzentem neki, jelezve azt is, hogy nem szabadott volna alábecsülnie engem. Erre elkezdett szidalmazni és azzal jött, hogy nem fogom ezzel megijeszteni, majd később beugrik a gyűrűért. Tartotta is a szavát, eljött hozzám és követelte a gyűrűt, én meg mondtam, hogy már eladtam, és bizonyítékot is mutattam neki erről. Ezen nagyon kiakadt. Azt mondta, kicsinyes gazember vagyok, és nem kellett volna eladnom, mert ez nemcsak egy gyűrű, hanem egy örökség, ami sokat jelent a családjának"

- mesélte a nő.

Mint írta, több családtagja is úgy gondolja, hogy túlreagálta a helyzetet, és nem kellett volna ilyen messzire mennie. Ezért megkérdezte a Reddit felhasználóit, hogy ők mit gondolnak erről, valóban rosszul tette-e, amit tett.

"Minden lehetséges módon figyelmeztetted őt, ezért nem lehetsz te a s.ggfej ebben a helyzetben" - írta egy kommentelő, és úgy tűnik, elég sokan egyetértenek vele, mert a hozzászólását 29 ezren "lájkolták".

Egy másik felhasználó megjegyezte, hogy bár az eljegyzési gyűrűt, pláne ha családi örökség, illik visszaadni szakítás után, de ebben az esetben a vőlegény hűtlensége felülírja az illemet. "Megcsalt téged egy hónappal az esküvő előtt, figyelmen kívül hagyta az üzeneteidet, nem volt hajlandó segíteni fizetni a költségeket és még ki is gúnyolt. Ahogy a Redditen szokták mondani: mindent elb.szott, és végül rájött erre. Nem te vagy a s.ggfej."

De nem mindenki állt a megcsalt menyasszony oldalára, többen azt írták, hogy a félrelépés ellenére vissza kellett volna adnia a gyűrűt. Mások pedig azért kritizálták, hogy miért kellett ekkora összegű kölcsönt felvenni az esküvőre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
„Felbéreltem egy influenszert, hogy próbára tegyem a vőlegényem hűségét”
Nem lett jó vége a hűségtesztnek. A korábban egekig magasztalt férfi szinglinek hazudta magát néhány héttel az esküvő előtt.

Link másolása

Annyira biztos volt leendő férje szerelmében egy brazil menyasszony, hogy röviddel az esküvő előtt fogadást kötött az egyik barátjával, írja a Mirror. A különös fogadás tétje az volt, hogy a vőlegény nem esik kísértésbe, és minden körülmények között hűséges marad a nőhöz.

A magabiztos menyasszony ekkor kereste fel az ismert hűségtesztelő influenszert, Lídia Luizát, hogy környékezze meg a férfit. A történet nem ért jó véget, ami a csinos véleményvezér Tiktokra feltöltött videójából derült ki. Luiza videójában olvasható a teljes üzenetváltás a menyasszonnyal, aki ekkor még nagyon magabiztosnak tűnt. A képernyőfelvételekből kiderül: a nő 500 reált (31 ezer forint) tett jövendőbelije hűségére.

A hűségteszt elején Lídia előbb követni kezdte az Instagramon a férfit, majd lájkolta néhány fotóját is. Rövid idő múlva a februári esküvőre készülő mit sem sejtő vőlegény privát üzenetben kereste meg az influenszert.

Csevegés közben Lídia rákérdezett, hogy randizik-e éppen valakivel. A férfi szinte azonnal rávágta, hogy nem, majd megpróbálta rávenni egy találkára a szinte vadidegen nőt.

A teljes, portugál nyelvű videót itt lehet megnézni:

@testesdefidelidade Ig para testes @lidiabertoncello #testedefidelidade #fiscaldochifre #namoro #traicao #fyp #fypシ #fyyy ♬ Senta Com Amor - Furacão Hit

A Tiktokra posztolt videóból nem derül ki, hogy az esküvőt végül megtartották vagy szakított a pár. Az egészen biztos azonban, hogy a nő nem bízik majd a jövőben feltételek nélkül a vőlegényében.

Az influenszer egyik követője szerint a menyasszony barátja sejthetett valamit, ezért is beszélhette rá a szokatlan hűségtesztre a nőt. Ezek után pedig nem lenne túl etikus elfogadni a nyereményt. Egy másik hozzászóló szerint lehet, hogy a menyasszony most szenved, de egy napon hálás lesz majd a történtek miatt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

KAPCSOLAT
Terhes lett a férjtől a másik nő, amikor a pár édeshármassal ünnepelte az első házassági évfordulót
Az amerikai házaspár többszerelmű kapcsolatban él, rendszeresen randiznak más nőkkel. A feleség viszont küzd a teherbe eséssel.

Link másolása

Váratlan következménye lett annak, amikor egy amerikai nő édeshármassal lepte meg a férjét az első házassági évfordulójukon - számolt be róla a Daily Mail.

Jess a TikTok-oldalára készített egy humoros videót, amiben táncol, miközben a férje átöleli hátulról, aztán a következő pillanatban olyan, mintha a nő leszidná a fejét fogó férfit. A videón ez a felirat olvasható:

"Édeshármast ajándékoztam a férjemnek az első évfordulónkra. Ő teherbe ejtette a nőt, nekünk meg még nincs gyerekünk."

A videót már több mint 5,6 milliószor nézték meg és rengetegen kommenteltek is alá. Bár sokak szerint ez csak egy poén volt a feltöltőtől, Jess nem tagadta, hogy ez valóban megtörtént velük. Sőt, nyíltan vállalja, hogy

férjével poliamor, vagyis többszerelmű kapcsolatban élnek, és együtt randiznak más nőkkel - számos videót készített már erről. Az egyikben elmesélte, hogy monogámnak indult a kapcsolatuk, de közben rájött, hogy a nőket is szereti, ezért döntöttek úgy, hogy más nőket is bevonnak a szerelmi életükbe.

A feleség azzal kapcsolatban is őszinte, hogy bár rajta vannak a babaprojekten, nem sikerül teherbe esnie, erről szintén van több videója is.

A kommentelők többsége eléggé kiakadt azon, hogy Jess hagyja, hogy a férje más nővel is lefeküdjön a szeme láttára, ráadásul még csak nem is védekezik, így esélyt adva a teherbe esésre, mikor pontosan tudja, hogy a felesége babára vágyik. Többen is azt írták, hogy elég szomorú, ami történt, és az is, hogy egyáltalán az első házassági évfordulót édeshármassal ünnepelték. Volt azonban, aki azt írta, hogy ez nem a férfi hibája, hanem Jess-é, hiszen ő lepte meg ezzel a férjét és vállalta a kockázatot. Mások viszont megértőek voltak vele, egy kommentelő például azt írta, hogy logikus, hogy ha Jess nem tud teherbe esni, együtt döntenek arról, hogy egy másik nőt is bevonnak a kapcsolatukba, hátha így lehet gyerekük. Bár a feleség nem állította azt, hogy a béranyaság lett volna a céljuk az édeshármassal és a poliamor életükkel.

Több hozzászóló pedig megerősítette, hogy nem Jessék az egyetlenek, akikkel ez megtörtén(hetet)t.

"Pontosan ebben a szituációban voltam" - írta egy nő.

"Így estem teherbe a már 3 éves gyerekemmel. A volt barátnőmmel és az akkori barátjával voltam. A srác még nem is találkozott a lányával, de az exemmel azóta is jóban vagyunk" - osztotta meg a tapasztalatát egy másik.

@cliquebaittvplayhouse

A Night that’ll last forever. ♬ Quagotjuicee5 on TikTok - DEUCE NOT DUECE ‼️


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
Durva bosszút állt egy megcsalt nő hűtlen párján, de sokan nevetnek rajta
Még a lány barátnője is őrültségnek tartja a dolgot, sok kommentelő viszont jót derült rajta.

Link másolása

Meglehetősen szokatlan és megdöbbentő módon bosszulta meg egy nő, hogy a párja megcsalta őt - számolt be róla a Daily Star.

Egy skye.shep nevű felhasználó osztotta meg barátnője történetét egy TikTok-videóban. Elmondása alapján, amikor a lány rájött, hogy a barátja félrelépett, olyan mérges lett, hogy eldöntötte, megkeresi a fiú legértékesebb tulajdonát és tönkreteszi.

Amikor a tárgyak között kutakodott, megtalálta a hűtlen párja születési anyakönyvi kivonatát, amit rögtön szét is tépett. "Fogd be, már nem is létezel" - mondta a srácnak a vita közben.

A barátnő videóját már több mint 6,7 milliószor látták és 11 ezernél is többen kommenteltek alá. Többen azt írták, imádják a feldühödött lány energiáját, míg más úgy véli, hogy bár nem volt helyes, amit tett, de az biztos, hogy elképesztő. Egy hozzászóló szerint ez a legviccesebb dolog, amiről valaha hallott, egy másik pedig bizonyítja, hogy az eset nem példátlan, ő ugyanis az exe jogosítványát vágta ketté. Persze olyanok is akadnak, akik szerint a lány ezzel már túllépett egy határt.

@skye.shep no she’s not a scorpio and for legal reasons this is a joke #womeninstem #girlboss ♬ Crazy - Patsy Cline


Link másolása
KÖVESS MINKET:


KAPCSOLAT
A Rovatból
Lamborghinit ajándékozott a férjének egy maláj kismama a babájuk születése utáni álmatlan éjszakákért
Hamarosan szülők lesznek, a fiatal anyukának pedig szüksége lesz szerelme segítségére. Ezt akart előre megköszönni neki a drága sportautóval.

Link másolása

Nem akármilyen meglepetéssel készült egy fiatal maláj influenszer a férjének: egy sportautót vett neki hálából azért, amiért segít neki a születendő babájuk körüli teendőkben - számolt be róla a Mirror.

A 19 éves Anes Ayuni Osman ugyanis első gyermekét várja párjával. Ahogy a családjában szokás, a kismama a baba születése után 100 napig otthon marad, hogy csakis a kicsivel foglalkozhasson, és mozogni sem nagyon fog, hogy elkerülje a komplikációkat. A gyermekágyi időszakban 20 éves férje fogja segíteni őt mindenben. Ezt akarta a lány előre megköszönni egy hatalmas ajándékkal.

Videót készített arról, hogy egy autókereskedéshez vezeti a bekötött szemű Weldan Zulkeflit, akit egy több mint 70 millió forintba kerülő Lamborghini Huracan Evo várt. A fiatal vállalkozó nem számított erre a meglepetésre, örömében elsírta magát és felesége nyakába borult.

A TikTokra feltöltött videót már több mint 1,5 milliószor nézték meg, és persze rengetegen kommenteltek is alá. Nagyon sok hozzászólót meglepett Anes nagyvonalúsága. Többen azt írták, hogy a férje nagyon szerencsés férfi, de volt olyan is, aki azzal viccelődött, hogy egy teljes munkaidős dadus kevesebbe került volna.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti ? Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang - Kangen Band

Anes azt nyilatkozta a malajziai mStarnak, hogy férjének egyáltalán nem jelent gondot segíteni a baba körüli teendőkben. A lány szerint nagy esély van rá, hogy császármetszéssel kell szülnie, ezért is lesz nagy szüksége szerelme támogatására az első pár hónapban.

"Amellett, hogy hálás vagyok azokért az áldozatokért, amiket értem és a babáért hoz, azért ajándékoztam neki ezt a Lamborghinit, mert azt akarom, hogy mellettem legyen a gyermekágyi időszakban"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET: