/kapcsolat/egyutt-vett-hazat-ferjevel-exferjevel-es-kozos-gyerekeikkel-egy-amerikai-no/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

KAPCSOLAT

Együtt vett házat férjével, exférjével és közös gyerekeikkel egy amerikai nő

Először a kényszer szülte a helyzetet, ám annyira bejött ez az életforma, hogy így tervezik leélni az életüket.
hirdetés

Boldogan él egy háztartásban egy 35 éves amerikai nő férjével, exférjével és a gyerekeikkel, most terveznek nagyobb házba költözni - írja a Daily Mail.

Az első hallásra kissé furcsa felállásról a Real Fix című podcastben beszéltek.

A 35 éves Lindsay Taylor a connecticuti Putnamből Chris Kelley felesége volt, ám mikor második közös gyermeküket várták, elhidegültek egymástól, egy évvel később pedig el is váltak. Ennek ellenére nagyon közeli barátok maradtak még akkor is, amikor Lindsay egy évvel később megismerkedett a nála majdnem húsz évvel idősebb Mike-kal, akivel nemsokára összeköltöztek, összeházasodtak, és már első gyermeküket várták.

Egyszer azonban szorult helyzetbe kerültek, amikor kilakoltatták őket otthonukból, és nem tudtak elég gyorsan újat találni. Chris ekkor ajánlotta fel nekik, hogy szívesen látja őket ötszobás házában.

Eleinte Mike-nak bizarrnak tűnt, hogy odaköltözzenek mind a nő exéhez, ám végül belement. A podcastben elismerte, hogy nagyon kínosnak érezte a kezdetekkor, ám az észérvek győztek: így közösen fizették a lakáshitelt, kevesebbe került a megélhetés, és a gyerekek mind egy házban élhettek. Ebben közrejátszott az is, hogy Chris és Lindsay kisfia, Lucas egy ritka immunrendszeri rendellenességben, a krónikus granulomatózis betegségben (CGD) szenvedett, és nagy szüksége volt az anyjára.

hirdetés

A házban szép számú társaság lakott: ott élt Lindsay korábbi kapcsolatából született 19 éves lánya, két közös gyermeke Chrissel, egy közös kisfia Mike-kal, plusz Chris két másik gyermeke is.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk