/kapcsolat/egy-ujsagbol-tudtam-meg-hogy-a-ferjem-megcsalt-es-azert-valt-el-tolem-mert-mar-massal-jart/
hirdetés

KAPCSOLAT

Egy újságból tudtam meg, hogy a férjem megcsalt, és azért vált el tőlem, mert már mással járt

Megdöbbentő szerelmi háromszöges történet: „Az exem nyilvánosan bevallotta, hogy már akkor járt ezzel a nővel, amikor mi még házasok voltunk. A hűtlenségének részletei ott vannak az újságban”.
Illusztráció: PxHere - szmo.hu
2020. szeptember 01.

hirdetés

Kevés rosszabb érzés van egy párkapcsolatban annál, amikor az egyik fél megtudja, hogy a másik megcsalta őt. Pláne, ha nem magától a párjától, hanem mástól vagy máshogy értesül róla. Pláne, ha csak évekkel később...

Egy amerikai nő, Nikyta Moreno például egy újságból tudta meg, hogy a férfi, akihez korábban feleségül ment, megcsalta őt, és most azt a nőt készül elvenni.

A 30 éves nőt barátai és családtagjai értesítették arról, hogy van egy szöveg az exférjéről a New York Times augusztus 9-i számának "Vows" című rovatában. Nikyta ugyan nem tudta rávenni magát, hogy elolvassa Robert és menyasszonya szerelmi történetét, de a kérésére egy barátja összefoglalta neki, miről van szó.

Az esküvőbejelentő cikk szerint Robert és Lauren 2017 januárjában jöttek össze, és azt is írták benne, hogy a férfi nem volt még házas. Nikyta ezen nagyon megdöbbent, mert 2017-ben az exférje még nagyon is házas volt, hiszen ő volt a felesége, sőt arra a nyárra tervezték a nagy lagzijukat. 2017 márciusában azonban szakítottak, 2018 januárjában pedig hivatalosan is elváltak. A válás valódi okát azonban csak most tudta meg a megcsalt nő.

hirdetés

"Úgy éreztem, egyszerűen kitöröltek. Az exem nyilvánosan bevallotta, hogy már akkor járt ezzel a nővel, amikor mi még házasok voltunk. A hűtlenségének részletei ott vannak az újságban"

- mondta el a New York Postnak.

De menjünk vissza a történet elejére, hogy megértsük, pontosan mi mikor történt.

Nikyta és Rob 2013 nyarán ismerkedtek meg egymással. Először csak barátok lettek, de télen már jártak és együtt is laktak New Yorkban. A nő szerint Rob régivágású férfi volt, aki érte ment a munkahelyére és ágyba vitte neki a reggelit. 2015 decemberében egy szűk körű ceremónia keretein belül házasodtak össze. A nagy lagzit 2017 nyarára tervezték, az előkészületek már javában folytak, amikor márciusban szakítottak. Texasba utaztak a férfi egyik barátjának esküvőjére, és hogy véglegesítsék a saját lakodalmuk részleteit. A nő szerint férjével már akkor nem stimmelt valami. Amikor hazaértek, Rob teret kért tőle, Nikyta pedig azt hitte, párja csak az esküvő miatt stresszel. A nő egy hétre elment egy barátjához, hogy egy kicsit külön legyenek.

Ám amikor hazament, férje azzal állt elé, hogy el akar válni tőle. Nem volt hajlandó beszélni a feleségével és a párterápiát is elutasította.

Nikyta aggódott miatta, azt hitte, valamilyen egészségügyi probléma miatt változott meg hirtelen Rob személyisége. Akkor még nem tudta az igazságot, mert a férfi nem mondott neki semmit arról, hogy van egy másik nő az életében.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk