hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Már négyszer halasztotta el az esküvőjét a koronavírus miatt egy angol mentőspár

A szerelmesek azt remélik, hogy jövőre végre mindenféle korlátozás nélkül élvezhetik majd a lagzijukat. Már nagyon várják, hogy véget érjen az idei, „borzalmas” év.
Fotó: Northfoto - Bethany Griffin/SWNS - szmo.hu
2020. november 10.

hirdetés

Nem könnyű most egy angol mentőspár élete. Nem elég, hogy a koronavírus-járvány miatt még több és még nehezebb a munkájuk, de az esküvőjüket sem tudják megtartani.

Rob Stewart és Bethany Griffin 2018-ban jegyezték el egymást, és úgy tervezték, hogy idén össze is házasodnak. Már meg is volt a dátum, március 25-én lett volna a lagzi - csakhogy jött a koronavírus, ezért el kellett halasztaniuk.

De nem adták fel, egy később időpontot tűztek ki, ám az sem jött össze nekik, mert a járványügyi korlátozások miatt nem lehetett volna olyan nagy lakodalmuk, amilyenről álmodtak.

Áttették november 28-ra az esküvőt, ekkor azonban már beletörődtek abba, hogy nem lehet nagy buli, csak egy kis ceremóniára készültek szűk körben. A brit miniszterelnök azonban október 31-én bejelentette, hogy november 4-től az egész országot érintő lezárás jön egy sor szigorítással, ezért a pár előrehozta a dátumot november 4-re.

Ekkor azonban azt a rossz hírt kapták, hogy mivel nem adták be a dátum előtti 28 napon belül a házasság kérelmüket, jogilag nem kelhetnek egybe. Ezért végül negyedszerre is kénytelenek voltak lemondani az esküvőjüket.

hirdetés

Szerencséjükre a helyszínek és a szolgáltatók nagyon rugalmasak és együttműködőek voltak ebben a helyzetben, ahogy a munkahelyük is. Mindketten a West Midlands Mentőszolgálatnál dolgoznak Malvernben, ahol támogatták őket a terveikben, és rugalmasan kezelték a műszakjaikat - de sajnos hiába.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk