hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Hármasban él egy amerikai pár egy Facebookon megismert nővel, aki most a férj hatodik gyerekét várja

Megküzdöttek a féltékenységgel, de most már remekül működik az új felállás.
Címkép: Northfoto/mediadrumworld.com/@threestylelife - szmo.hu
2021. február 03.

hirdetés

A kaliforniai Larron és Jennifer Amstead már 16 éve töretlenül együtt vannak. Öt gyerekük született, akik jelenleg 2 és 9 év közöttiek, a háztartásbeli Jennifer pedig otthon van velük. A pár élete azonban távolról sem ennyire hétköznapi, hiszen két éve egy harmadik személy is belépett az életükbe - írja a Daily Mail.

Minden 2019 szeptemberében kezdődött, amikor a 29 éves Amia Munninham a Facebookon megismerkedett Larronnal, a pár férfi tagjával. Kettejük közt hamar közeli barátság alakult ki, így Larron bemutatta Amiát a feleségének, Jennifernek is.

A férj és feleség azelőtt soha nem gondoltak a poliamoria lehetőségére, tehát arra, hogy kettejükön kívül egy harmadik felet is a kapcsolatba fogadjanak. Korábban ugyan felmerült a nyitott kapcsolat ötlete, de aztán ezt elvetették.

“Mindketten nagyon érzelmes emberek vagyunk, így nem ez lett volna számunkra a megfelelő megoldás” - árulta el Jennifer.

hirdetés
Ezért is meglepő, de végül olyan közel kerültek Amiához, hogy amikor a nő felvetette ezt az ötletet, örömmel bevonták a kapcsolatukba.

Amiának viszont korántsem volt új a dolog, korábban már volt ilyen viszonya, így mindent megosztott a párral arról, hogyan is kell "édeshármasban" létezni.

Négy hónappal a megismerkedésük után Jennifer és Larron a házasságukba fogadták Amiát, aki most már öt hetes terhes Larron hatodik gyermekével.

“Amiával hamar közeli barátságot kötöttünk. Sokat nevettünk, viccelődtünk és remekül kijöttünk egymással. Akkoriban még nem tudtuk, mi is az a poliamoria, de Larron és én olyan pontra jutottunk a házasságunkban, ahol már sok mindent hajlandóak lettünk volna kipróbálni. Végül arra gondoltunk, valakit bevonhatnánk a kapcsolatba, mert kicsit engem is vonzott a biszexualitás” - mondja Jennifer, aki azt is elmesélte: akár egy klasszikus randi során, először csak hármasban iszogattak és igyekeztek megismerni egymást. Végül ebből alakult ki a hármas.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk