hirdetés

KAPCSOLAT

Csak a szülés után jött rá egy arizonai nő, hogy a saját férje gyerekét hordta ki a barátnője

Otthonába fogadta a terhes barátnőjét Hailey Custer, aki éppen az ő férjétől várt kisbabát.

Link másolása

hirdetés

Teljesen összeomlott egy arizonai nő, amikor a szülés után néhány nappal rájött, hogy a saját férje gyerekét hordta ki az egyik legjobb barátnője, írja a Daily Mail. Hailey Custer azután fogott gyanút, hogy az újszülött gyerek nyakán épp olyan születési rendellenességet szúrt ki, ami a férje nyakán is található.

A hűtlen férj úgy bukott le, hogy a kórházból hazaérve a két barátnő éppen tisztába tette a csecsemőt, amikor Haileynek feltűnt az a tipikus eltérés a nyakon. Ekkor ránézett a barátnőjére, aki lehajtott fejjel zavarában csak a padlót bámulta. Hailey azonnal tudta, hogy valami nagyon nincs rendben.

Miután a 28 éves nő szembesítette a helyzettel 36 éves férjét és a kismamát, a legrosszabb rémálmai váltak valóra. Travis Bowling és a meg nem nevezett barátnő elismerték a viszonyt. Ráadásul az is kiderült, hogy a férfi a hatéves házasságuk alatt nagyjából 30 nővel csalta meg, és két különböző nőtől további két gyereke született ebben az időszakban.

A négygyerekes Hailey hónapokkal korábban örömmel vállalta a barátnője kérését, hogy csinálja végig vele a terhességet, mivel egyedül van. Ekkor azonban még álmában sem gondolta, hogy éppen a saját férjétől lesz gyereke a barátnőjének.

hirdetés

A megcsalt feleség ráadásul duplán nehéz helyzetben van: a szülés előtt befogadta a terhes nőt, akinek éppen nem volt hova mennie, de a történtek ellenére sem tette utcára a barátnőjét. Hailey azt mondja, hogy a döntésnél elsősorban a kisbabára gondolt, aki valójában a saját gyerekeinek a féltestvére, ráadásul az egész történetről egyáltalán nem tehet.

Haileynek azért is fáj különösen a barátnő árulása, mert otthonában csinálta végig vele majdnem az egész kilenc hónapot, a szülés alatt a nő kedvéért viselte az apakarszalagot, az érzéstelenítésnél is segített az egyedülálló anyának, majd a kicsit ő fürdette meg először.

A történtek ellenére úgy tervezi, hogy jóban marad volt férjével és a barátnőjével is a gyerekek érdekében.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
KAPCSOLAT
„Lelépett egy házas nővel, én lefeküdtem a nő férjével”– Szakítás utáni kegyetlen bosszúkról vallottak a netezők
Sok nő az exe ruháit tette tönkre, más értékes dolgokat vitt magával a költözéskor, de meséltek egy-két igencsak gonosz bosszúról is.

Link másolása

hirdetés

A szakítás történhet békés módon is, de többségében inkább haraggal válnak el a felek egymástól. Olykor pedig annyira elszabadulnak az indulatok, hogy a bosszúállás is képbe kerül. A Buzzfeed arra kérte az olvasóit, hogy mondják el, hogyan vettek revansot exükön a szakítás után, és elég megdöbbentő válaszok is érkeztek.

1.

"Az exem lelépett egy házas nővel, én meg lefeküdtem a nő férjével. Ők hat hónapig bírták, míg én és a férj már 21 éve házasok vagyunk."

2.

"Lyukakat vágtam az összes alsónadrágjára ott, ahol a golyói vannak, majd szépen összehajtogattam őket, mielőtt odaadtam neki, amikor elköltözött ahhoz a nőhöz, akiért elhagyott engem és a gyerekeimet. Azt mondta nekem, hogy fel kell áldoznia a golyóit, ha visszamegy ahhoz a nőhöz, ezért azt is ráírtam a gatyáira, hogy 'áldozd fel a golyóidat'. Az, hogy elhagyott minket, a legjobb dolog volt, ami valaha történt velünk."

3.

"Már kidobtam, amikor kaptam egy értesítést a telefonomon, hogy egy Amazon-rendelés érkezik. Én nem rendeltem semmit, úgyhogy utánanéztem, mi ez. Kiderült, hogy menstruációs kelyhet vett annak a lánynak, akivel megcsalt. Szóval rendeltem a kártyájával egy vibrátort, majd amikor rákérdezett erre, azt mondtam neki: 'te is vettél valamit a p.csádnak, én is vettem valamit az enyémnek'."

4.

"Leszedtem az összes gombot és cipzárt az ingjeiről és a nadrágjairól."

hirdetés
5.

"Amikor a férjem tíz éve elhagyott a barátnőmért, minden pár cipőjéből elloptam az egyiket, és gumiszalagot kötöttem minden sapkájára. A cipőit sosem kérte vissza, ezért addig a csomagtartómban tartottam, amíg meg nem tudtam, hogy pár nappal a válásunk után megházasodott. Akkor kidobtam mindet a szemétbe."

6.

"Elvittem a mikró forgó tányérját."

7.

"Egy kolléganőm rájött, hogy a férje megcsalja. Elég jól éltek, a férjének volt egy csomó olasz öltönye, cipője és kasmír nadrágja. A nő mindegyiknek legvágta az egyik láb- és ujjrészét."

8.

"Amikor a volt férjemmel elváltunk, csak egyetlen dolgot akart: azt a nagyon drága pezsgőt, amit közösen kaptunk ajándékba. Magammal vittem, amikor kiköltöztem, ő viszont vissza akarta szerezni, mondván ezt neki ajándékozták, nem nekünk. Úgyhogy elvittem hozzá, és amikor ajtót nyitott, a pezsgő felét kiöntöttem az ajtó elé, majd azzal búcsúztam, hogy 'itt a részed a pezsgőből'."

9.

"Megláttam az exemet a boltban, és azt mondtam a biztonsági őrnek, hogy lopni készül."

10.

"Zálogba adtam a PlayStation 4 konzolát, a pénzből pedig támogatok egy malacot a helyi állatsimogatóban, akit utána neveztem el."

11.

"Nyers tonhalat varrtam a függönye aljába. Bárcsak ott lehettem volna, amikor azon agyalt, hogy honnan jöhet ez a szag."

12.

"Az exem hirtelen szakított velem azzal az indokkal, hogy meg kell találnia önmagát. Egy Amazon-fiókon osztoztunk, így miután visszaköltözött a szüleihez, a saját hitelkártyájával rendeltem neki egy iránytűt, amihez ezt írtam: 'Remélem ez segít megtalálni önmagad'."

13.

"Öt dollárt adományoztam a San Antonio Állatkertnek, hogy elnevezzenek róla egy csótányt, aztán elégedetten néztem a webkamerán, ahogy az élő közvetítésben megette egy gyík."

14.

"Az exférjem utálta a saláta villát, mert haszontalannak gondolta. Amikor elhagytam őt, minden evőeszközt elvittem, kivéve a saláta villát."

15.

"E-mailben szakított velem, ezért bosszúból annyi spam hírlevélre iratkoztam fel a munkahelyi e-mail címével, amennyire csak tudtam. Körülbelül 200-ra, köztük 50 szexjáték hírlevélre. Élvezd a naponta érkező vibrátoros hírleveleket, Hannah!"

16.

"Csináltam egy kamu közösségi oldalt és bekövettem őt, aztán elkezdtem vele csetelni. Végül megbeszéltünk egy randit, amin természetesen felültette az a kamu nő, akit én találtam ki. Kicsinyes? Igen. Kielégítő volt? Hát persze."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
KAPCSOLAT
Az első randijukon derült ki, hogy covidosak, együtt karanténozik az egymást alig ismerő Tinder-pár
„Omikron romkom?” - viccelődött egy kommentelő. Sokak szerint a pár történetéből filmet lehetne forgatni, pláne ha végül össze is jönnek.

Link másolása

hirdetés

Egy olyan sráccal tölti a karantént egy koronavírusos lány, akit épphogy megismert a Tinderen - számolt be róla az Indy100.

A poppymoore777 nevű felhasználó videóban osztotta meg ezt a TikTokon, amit már több mint 14,6 milliószor néztek meg.

A Tinder társkereső alkalmazáson keresztül ismert meg egy fiút, akivel épp az első randijukon voltak, amikor megtudták, hogy mindketten elkapták a koronavírust. Így hát úgy döntöttek, hogy ha már így alakult, együtt vonulnak karanténba a srác házában.

Értelemszerűen még alig ismerik egymást, szóval ez igazán érdekes kaland mindkettejük számára. A lány a TikTokon dokumentálja, hogy mit csinálnak a bezártság ideje alatt. A 14,6 milliós nézettségű videójában például láthatunk felvételeket a pozitív koronavírus-tesztjéről, neten rendelt ételes zacskókról, közös videójátékozásról, ágyban telefonozásról és persze a fiúról is.

Többen is azt írták a lánynak, hogy ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy jobban megismerje a kiszemeltjét, és a karantén végére kiderülhet, hogy van-e értelme folytatni az ismerkedést, vagy ennyi volt.

"Párkapcsolat 7 napos, ingyenes próbaverziója" - foglalta össze valaki röviden, tömören.

hirdetés

"Vagy össze fogtok házasodni, vagy soha többet nem beszéltek egymással. Nem hiszem, hogy van köztes út, haha" - írta egy másik.

"Ez tuti egy 2023-as Netflix-film cselekménye lesz" - "jósolta" egy kommentelő.

De nem csak ő gondolja úgy, hogy ez a sztori egy erős alap lenne egy filmhez.

"Omikron romkom?" - írta egy másik hozzászóló.

Egy harmadik pedig felhívta a figyelmet arra, hogy már van egy hasonló film, a Kétéjszakás kaland. Ebben a két fiatal főszereplő egy hóvihar miatt reked a fiú házában, és bár eleinte alig tudják elviselni egymást, végül szerelmesek lesznek.

Persze sokan arra is kíváncsiak, hogy hogy megy a közös karanténozás a lánynak egy szinte idegennel. Az egyik ilyen kommentre adott válasz alapján pedig nem lehet rossz: "Azt hiszem, szerelmes belém".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Néhányan az apjának nézik a 32 évvel idősebb Gézát, akivel Vanessza Angliában él - gyermekük is született
A kihívások ellenére nem hagyták, hogy mások véleménye befolyásolja a kapcsolatukat. A magyar párról a Daily Mail készített riportot.

Link másolása

hirdetés

Szabó-Menyhárt Vanessza 19 évesen ismerkedett meg az Egyesült Királyságban férjével, Szabó Gézával, aki most 54 éves. A nő családja eleinte véget akart vetni a kapcsolatnak a 32 évnyi korkülönbség miatt. Azóta azonban boldog házasságban élnek, és egy gyermekük is született - írja a Daily Mail.

Vanessza egy pingpongversenyen ismerkedett meg az akkor 50 éves Szabó Géza asztalitenisz-edzővel 2018 márciusában. Először barátok lettek, később kezdtek el randizni - emlékezett vissza a magyar nő. Vanessza úgy fogalmazott:

„Nem volt szerelem első látásra, mert úgy gondoltam, hogy egy kicsit beképzelt. Mikor ránéztem, úgy tűnt, azt hiszi, bárkit meg tud verni, és csak ő nyerhet. (...) Később, amikor elkezdtük megismerni egymást, és sokat beszéltünk az interneten, sokáig észre sem vettük, hogy milyen érzelmeket táplálunk egymás iránt. Barátként tekintettünk egymásra, akinek fontos a másik.”

„Egy idő után vonzódni kezdtem hozzá, mert megmutatta az igazi énjét. Úriember volt, nagyon jó humorérzékkel, mindig meg tudott nevettetni. Harminckét év korkülönbség van köztünk. Korábban soha nem vonzódtam a korabeli férfiakhoz, ő pedig soha nem randizott velem egykorú nőkkel” - tette hozzá a nő.

Vanessza azt is bevalotta, eleinte félt, hogy működhet-e a kapcsolatuk ilyen nagy korkülönbséggel. Az is aggasztotta, hogy mit fog szólni a családja. Mint kiderült, félelmei nem voltak alaptalanok.

„A családom nem volt boldog, amikor elmondtam nekik, mit érzek Géza iránt” – mondta Vanessza. „Azt mondták, naiv vagyok, mert ha velem kezdett el randizni, akkor biztosan más velem egykorú nőkkel is randizott már, és csak egy új trófeát keresett. Megpróbáltak befolyásolni, azt mondták, hogy a barátaimmal kellene lennem, más emberekkel kellene randiznom, a korombeliek életét kellene élnem” – mesélte Vanessza.

hirdetés
Később elfogadták a döntését, de nem volt könnyű az út, hogy erre a következtetésre jussanak - emlékezett vissza Vanessza. A kihívások ellenére nem hagyták, hogy mások véleménye befolyásolja a kapcsolatukat. Két év együttlét után, 2020. augusztus 27-én született meg első gyermekük, Henrik. Két nappal később pedig összeházasodtak, miután 2019. augusztus 29-én eljegyezték egymást az Eiffel-toronynál.

Fotó: Northfoto/mediadrumimages/@theotherhalf_2018/_20

Vanessza hozzátette, hogy rengeteg ítélkező tekintetet lát, mikor együtt vannak, néhányan még édesapjával is összetévesztik a férjét.

„Szerencsére vannak barátaink és kollégáink, akik a kezdetektől fogva elfogadtak minket, mert ők is látták, hogy a kapcsolatunk legyőzi a korkülönbséget” – mondta a nő. Közös gyermekükkel kapcsolatban pedig megjegyezte: optimista, optimista, és bízik benne, hogy a férje is látni fogja a gyermeküket felnőni. „Legalábbis akkor, ha a kicsi a felmenői nyomdokain halad, hiszen a nagymamája 95, a dédmamája 107, édesapja pedig 99 éves korában halt meg”.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés
Otthagyta a munkáját a 23 éves amerikai lány, 57 éves párja tartja el, aki szerint túl csinos ahhoz, hogy dolgozzon
A fiatal fodrászt nem zavarja a 34 év korkülönbség, és az sem, hogy vőlegénye lánya alig három hónappal fiatalabb nála.

Link másolása

hirdetés

"A dögös lányoknak nem kell kérniük ajándékot karácsonyra, mert a dögös lányoknak egész évben minden nap karácsony" - írta egy TikTok-videójához egy fiatal amerikai nő, aki azóta nem dolgozik, amióta komolyabbra fűzték a kapcsolatukat jelenlegi párjával.

A Las Vegasban élő Alyssa Renee Gutierrez három éve van együtt az 57 éves Peterrel, a lány alig 20 éves volt, amikor először randiztak egymással. A férfi egy 15 évig tartó házasság után ismerte meg Alyssát, akinél alig három hónappal fiatalabb az egyik lánya.

Alyssát nem zavarja a 34 év korkülönbség, mert mindig is inkább az idősebb férfiakhoz vonzódott.

"Az emberek azt hiszik, én csak az apámnál idősebb férfiakra bukok, de ez nem igaz, mert amikor 18 éves voltam, huszonéves és negyvenes férfiakkal is volt kapcsolatom. Amikor korombeliekkel randiztam, ők csak le akartak feküdni velem, játszadoztak velem, és sosem akartak komolyabb kapcsolatot" - mesélte.

A 23 éves lány fodrászként dolgozott idén nyárig, amíg Peter meg nem kérte a kezét. A férfi ugyanis azt mondta neki, hogy túl csinos ahhoz, hogy dolgozzon, ezért hagyja inkább rá a pénzkeresést.

Ő profi szerencsejátékos, és olyan jól megy neki, hogy nemcsak karácsonykor, hanem egész évben drága ajándékokkal tudja elhalmozni menyasszonyát.

hirdetés

Alyssa viszont nem szeretné, ha ezt az emberek félreértenék, ezért tisztázta, hogy ez csak egy ideiglenes állapot, csak addig szünetelteti a munkáját, amíg állandóan utaznak a párjával. Később ugyanis szeretne saját vállalkozásba kezdeni.

Persze nem kerülhette el, hogy ne szóljanak be neki a kommentelők, akiket azonban egyetlen mondattal le is rázott:

"Az én pasim úgy bánik velem, mint egy királynővel, míg veletek, utálkozókkal úgy bánnak, mint bárki mással. Viszlááát!"

Forrás: The Sun

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: