/kapcsolat/azt-hitte-hogy-a-baratnoje-megcsalja-pedig-csak-mekizni-jart-titokban-a-dietaja-alatt/
hirdetés

KAPCSOLAT

Azt hitte, hogy a barátnője megcsalja, pedig csak mekizni járt titokban a diétája alatt

Veszekedésük alatt hiába vallotta be a lány, hogy csak csirkefalatokért osont le a gyorsétterembe, a férfi azt hitte, hogy ez csak egy rossz hazugság.
hirdetés

Lapátra tette barátja azt a nőt, akit hűtlenséggel vádolt a sok gyanús kiruccanása miatt, a valóságban viszont a nő sorozatosan a McDonaldsba szökött ki, hogy egyen egy jót - írta meg a lány a történetét Redditen.

A nő három éve volt együtt barátjával, akivel tavaly költöztek össze. A közös élet azzal kezdődött, hogy a férfi megkérte őt, hogy a kedvéért térjen át a vegán étrendre, barátnője pedig bele is egyezett. Tavaly decemberben azonban hirtelen fellángolt benne a vágy, hogy befaljon egy doboz csirke nuggetset. Eleinte próbált nem gondolni rá, ám elmondása szerint hamarosan már álmában is csirkefalatkák jelentek meg, és akkor úgy döntött: titokban megszegi az ígéretét.

A "félrelépés" olyan jól esett neki, hogy onnantól kezdve hetente legalább kétszer kiszökött a McDonaldsba, miközben a barátjának mindig annyit mondott csak, hogy ügyeket intéz vagy bevásárol.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk