hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Alig három óra alatt átszervezték az esküvőjüket, hogy még a szigorítás előtt összeházasodhassanak

Az angol menyasszony délután 4-kor indult haza a munkahelyéről, este fél 7-kor már kimondta az igent a templomban, alig pár órával az újabb brit korlátozások előtt.
Fotó: Northfoto - Stott Weddings/SWNS.COM - szmo.hu
2021. január 04.

hirdetés

Sok házasodni vágyó pár terveit húzta keresztül a koronavírus-járvány tavaly, amely miatt számos esküvőt el kellett halasztani meghatározott vagy bizonytalan időre, vagy épp ellenkezőleg, előrébb hozták az időpontot, hogy ne kelljen lemondani róla.

Így járt egy fiatal brit pár is, akik szilveszter napján vagy ahhoz minél közelebbi időpontban szerettek volna egybekelni, mert december 31-én van az évfordulójuk. Először január 4-re tervezték az esküvőt, de aztán az év utolsó napjának délutánján Boris Johnson brit miniszterelnök bejelentette, hogy január elsejétől még több angol térségben lép életbe a legmagasabb készültségi szint a járvány miatt.

Rhiannon Robertshaw és párja, Joe is éppen dolgoztak, amikor erről értesültek, és rögtön tudták, hogy akkor a lagzinak sajnos lőttek, mivel az új korlátozások értelmében nem tarthatják meg a templomi szertartást.

"Az egyik főnököm hívott fel, hogy elmondja, elsejétől jön a négyes készültségi szint. Ekkor mindketten sírtunk egy kicsit. Aztán azt mondta: 'Ha van bármi esély arra, hogy sikerüljön az esküvő, akkor menj csak, házasodj meg, mi itt megoldunk mindent'"

- mesélte az újdonsült feleség.

Villámgyors szervezkedésbe kezdtek, és végül alig három óra alatt elintézték, hogy még aznap este kimondhassák az igent a templomban.

Szerencsére a pap el tudta vállalni a szertartást, a közeli családtagok és barátok is ott tudtak lenni, sőt még egy fotóst is sikerült odaszervezniük ilyen rövid idő alatt.

hirdetés
"Délután négykor léptem le a munkahelyemről, és este fél hétkor házasodtunk össze"

- mesélte Rhiannon, aki hálát adott annak, hogy mielőtt elindult dolgozni, kivasalta a hajat, mert frizura- és sminkkészítésre már nem volt idő.

A menyasszonyi és a koszorúslányruhákkal, cipőkkel és ékszerekkel nem volt gond, a vőlegénynek viszont a templom parkolójában kellett átöltöznie a nagy sietségben.

A korlátozások értelmében csak 15 vendég lehetett volna jelen, de a férfi édesanyja, aki a rendőrségnél dolgozik, nem tudott időben elszabadulni a munkahelyéről. A házaspár nagyon sajnálta, hogy a nő nem lehetett ott, de megígérték, hogy ha már lehet, egy rendes lagzin is megünneplik a házasságukat, ahol már minden szerettük velük bulizhat.

"Ez egy nagyon kemény év volt számunkra, mindketten elvesztettünk hozzánk közel álló embereket, így tudtuk, hogy mindenki úgysem lehet ott, akiket szeretnénk. Nagyon szerettük volna, ha sikerül az esküvő, nem akartuk elhalasztani"

- mondta a fiatal feleség.

Forrás: Daily Mail


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk