KAPCSOLAT

A felszarvazott férj ügyvédjétől tudta meg egy nő, hogy megcsalja a párja

A feleséget sokkolta a hír, főleg hogy egyértelmű bizonyítékot is kapott arra, hogy a férje összeszűrte a levet egy másik nővel.

Link másolása

Nem akárhogy jutott egy külföldi feleség tudomására, hogy a férje megcsalja. A Redditen osztotta meg érdekes történetét.

Mint írta, egy reggel megkereste őt egy ügyvéd, amit furcsállt, hiszen éppen nem volt szüksége jogi segítségre. A nő elmondta, hogy az ügyfele válni akar a feleségétől, mert megtudta, hogy félrelépett.

A nyomozásuk során pedig kiderült, hogy akivel a hűtlen nő lefeküdt a párja háta mögött, az nem más, mint éppen az ő férje.

A felszarvazott férfi kérte az ügyvédnőt, hogy tájékoztassa erről a másik megcsalt felet, a hűtlenséget pedig bizonyítékokkal is tudták igazolni.

A feleséget sokkolta a hír, de ha ez nem lett volna elég, más miatt is kellett aggódnia. Ugyanis mindez pár nappal a férje testvérének esküvője előtt történt, ahová természetesen ők és 5 hónapos kislányuk is hivatalos. Az anya a lagzi előtti napon utazott volna a helyszínre, de a félrelépési ügy elbizonytalanította.

„A férjemnek fogalma sincs arról, hogy tudom. Le vagyok döbbenve, de a saját szememmel láttam a bizonyítékot. Még nem mondtam el senkinek, de már megkértem a nővéremet, hogy jöjjön át munka után. Meg fogom kérdezni tőle, hogy nála lehetünk-e a lányommal. Nem hiszem, hogy ezek után képes leszek a férjem szemébe nézni az esküvőn. Nem akarom hallani a kifogásait”

- írta a posztban.

Elárulta, hogy a testvére férje történetesen éppen ügyvéd, és bár nem válóperes ügyvéd, de meg fogja kérdezni tőle, hogy tud-e valakit ajánlani, aki képviselné az ügyben. Így tehát nem is kérdés, mit szeretne tenni a becsapott, megcsalt feleség. Mint írta, később beszélni fog a testvérével, de úgy érezte, meg kell osztania a gondolatait ezen a fórumon, mert teljesen szétesett.

A kommentelők nagyon együttérzőek voltak vele. Valaki azt tanácsolta neki, hogy küldje el a férjének a bizonyítékot szavak nélkül, ne reagáljon a hívásaira és az üzeneteire, és költözzön el a lányával, mielőtt a férfi hazaér. Más azt is javasolta, hogy vigye magával a férje minden olyan iratát, amit nehéz pótolni, és utaljon át pénzt egy teljesen új, saját bankszámlára. De akadtak olyanok is, akik azt tartották jó ötletnek, hogy rendezzen jelenetet a sógora esküvőjén.

A poszt írója végül több embernek is azt válaszolta: úgy döntött, arra hivatkozva, hogy Covid-fertőzött lehet, kihagyja az esküvőt, de majd csak a lagzi után szembesíti a férjét, mert nem akarja tönkretenni a sógora és a menyasszony nagy napját.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


KAPCSOLAT
Befektetésnek tartja a párja a brit nőt, ezért hagyja a férfinak, hogy mindent ő fizessen neki
Cserébe érzelmi támogatást és gondoskodást nyújt a férfinek, amellett, hogy ellátja a ház körüli dolgokat.

Link másolása

Korábban karrierista volt, most azonban már teljesen a párjára hagyja az anyagiakat egy brit nő, szerinte így működik jól a kapcsolatuk - számolt be róla a LADBible.

A Londonban élő Hannah Chan korábban mindig az alapján ítélte meg magát, hogy mennyit keres és milyen sikeres, és ez a kapcsolataira is rányomta a bélyeget. Amikor azonban megismerte jelenlegi párját, Ed Reay-t, ez teljesen megváltozott benne, rájött, hogy nem ő akar lenni a domináns fél. Már a kapcsolatuk elején kirajzolódott, hogy a férfi akar lenni a kenyérkereső, a 27 éves nő pedig nem akart akadályt gördíteni ez elé.

„Véletlen került szóba, hogy ő szeretne eltartani minket, ez tökéletes volt így”

- mondta.

Persze cserébe ő is tesz valamit: ő végzi a ház körüli teendőket, főz, mos, takarít és bevásárol. Természetesen érzelmi támogatást is nyújt a párjának, időnként pedig apró figyelmességgel lepi meg, például készít neki egy smoothie-t egy stresszes nap után. Szerinte Ednek ez effajta gondoskodás jobban számít, mint a pénz.

„Befektetésként tekint rám, mivel támogatom őt. Ez valóban jelent is valamit, hiszen már háromszor annyit keres, mint korábban”

- állítja Hannah. Szerinte a férfi anyagi és az ő érzelmi támogatása ugyanolyan fontos, és mindketten 100 százalékot nyújtanak.

A 22 éves Ed sem érzi úgy, hogy teher számára az, hogy ő finanszírozza a megélhetésüket és a szórakozásukat is.

„Az, hogy én vagyok a kenyérkereső felelősséget és élettcélt ad. Szeretem elkényeztetni azt, akit szeretek, ehhez nem is kell sok pénz. A mi kapcsolatunkban a férfi feladata az otthon biztosítása, a nőé pedig az otthonteremtés.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
KAPCSOLAT
Férje legjobb barátjának gyerekét hordta ki és szülte meg egy nő, és egyik pár sem bánja
A kétgyermekes anya azt vallja, nem érzett kötődést a hasában növekvő baba iránt, aki mindkét család életébe csak boldogságot hozott.

Link másolása

Hatalmas szívességet tett egy nő egy nőtársának, akinek nem lehetett több gyereke, de nagyon szeretett volna nagyobb családot. A történetükről a Daily Mail számolt be.

Az angliai Warringtonban élő Kelly Bullock és férje, Paul 15 éve alkotnak egy párt, és hét éve házasok. Van már egy fiuk, az ötéves Brody, de akartak még egy testvért neki, azonban ez természetes úton sajnos nem volt lehetséges. A terhessége során az anyánál ugyanis SPD-szindróma lépett fel, amely komoly medence- és derékfájdalmakkal járt.

A helyzet annyira súlyos volt, hogy Kelly a 22. héttől kezdve csak kerekesszékkel tudott közlekedni. A fájdalmai még a szülése után sem múltak el, ezért szóba sem jöhetett, hogy újabb gyereket vállaljon, mivel akkor akár örökre kerekesszékbe kényszerülhetett volna.

Az anya viszont mindenáron szerette volna bővíteni a családját, ez a vágya pedig olyan erős volt, hogy nem is tudott ránézni a várandós nőtársaira. Férjével megegyeztek abban, hogy csak a béranyaság lehet az egyetlen megoldás számukra.

Kelly Bullock

Kelly Bullock added a new photo - with Paul Bullock.

"Brody nagyon könnyen megfogant, szóval tudtuk, hogy képesek vagyunk gyereket nemzeni, csak sajnos a testem nem tudja kihordani. Ezért kellett nekünk valaki, aki megteszi ezt helyettem"

- mondta Kelly.

A segítség közelebbről jött, mint gondolták volna. A férjnek ugyanis van egy legjobb barátja, Marc, akivel az iskolában ismerkedtek meg és már 11 éves koruk óta szoros kapcsolatban vannak. Egy este, amikor a két férfi italozott, Paul beszélt a nehézségeikről, Marcot pedig nagyon elszomorította barátja helyzete. Otthon elmesélte ezt a feleségének, Kimnek, akinek az első gondolata rögtön az volt, hogy ő segíthetne a párnak.

"Akkor mindketten csak nevettünk ezen, és ennyiben is maradt ez a téma. De én később rákerestem, hogy ez hogy működik, és mi kell hozzá. Pár héttel később azt mondtam a férjemnek, hogy 'tudod mit, tényleg meg tudnám csinálni'. Mondta, hogy ha komolyan gondolom, utánanézhetünk, mi a teendő. Akkor arra gondoltam, milyen fantasztikus férjem van... Megkérdeztem tőle, milyen érzés lenne neki, ha a legjobb barátja gyerekével lennék terhes, de csak annyit mondott: 'ha akarod, csak csináld!'"

- emlékezett vissza Kim, aki nagyon megsajnálta férje barátait, ezért akart nekik segíteni.

A nőnek akkor már volt két gyereke, az ötéves Penny és a hároméves Scarlett, ráadásul viszonylag könnyen átvészelte a terhességeit. Egyszer áthívta Kellyt annak apropóján, hogy a gyerekeik játszanak együtt náluk, ekkor mondta el neki, hogy hajlandó kihordani a babáját. A nő könnyekben tört ki, nem akarta elhinni, hogy barátnője megteszi ezt érte. Mint mondta, Kimnek aranyszíve van.

Kimberley Bott

Kimberley Bott added a new photo.

Lapozz a továbbiakért:Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk