hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

A 89 éves néni élete álma egy kigyúrt sztriptíztáncos volt, megkapta

A tűzoltónak öltözött Steve az idős nyugdíjast és a barátnőit is levette a lábáról.
Fotó: Glastonbury Court Care Home - szmo.hu
2019. december 13.

hirdetés

Nagy mellkasa és hatalmas bicepszei legyenek – csak ennyit kötött ki Joan, aki egy férfi sztriptíztáncost kért az öregek otthonától, ahol él.

Az intézmény örömmel teljesítette a 89 éves néni kérését, így egy tűzoltónak öltözött, kigyúrt férfi bűvölte el egy kis időre a nyugdíjast és barátnőit – írja a Metro.

A tűzoltónak öltözött Steve mindent beleadott, és épp olyan showt varázsolt az idősek otthona nappalijába, akár egy lánybúcsúra.

A műsor alatt beleült a roppant lelkes nénik ölébe, míg olyan is akadt, akinek karjait a combjai közé tette. A nénik pedig nem sajnálták tőle a pénzt: a férfi alsónadrágjába dugdosták a jól megérdemelt bankjegyeket.

A fergeteges délutánról az intézmény több fotót is közölt a Facebookon:

hirdetés

A show végén Joan azt mondta, hogy imádta minden percét, és bárcsak minden nap meg lehetne ismételni a fellépést. A 89 éves néni saját bevallása szerint újra fiatalnak érezte magát.

Az idősek otthona vezetője elmondta, hogy eddig az intézmény lakói sokkal nyugisabb programokra vágytak: a többség délutáni teázásról és tengerparti kirándulásokról ábrándozott. Ezen változtatott gyökeresen a ruháitól pillanatok alatt megszabaduló kigyúrt tűzoltó.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk