hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

Összetört a 81 éves asszony, mert nem tölthetik együtt az ünnepeket 45 évvel fiatalabb egyiptomi férjével

A brit Iris Jones és 36 éves párja 2019 novemberében találkoztak először, azóta is egy párt alkotnak. A fiatal férfi azonban nem kap letelepedési engedélyt az Egyesült Királyságban.
Fotó: Facebook/Iris Jones - szmo.hu
2020. december 27.

hirdetés

Összetört a 81 éves angol asszony, mert külön kell töltenie az ünnepeket, 45 évvel fiatalabb egyiptomi férjétől - írja a Mirror.

Iris Jones azt mondta, hogy nagyon szomorú, de annak azért örül, hogy így legalább többet lehet a fiaival és a családjukkal.

A nyugdíjas nő akkor vált ismertté a szigetországban, amikor egy tévéműsorban kendőzetlen őszinteséggel beszélt, extrém szexuális életéről, a 36 éves Mohamed Ahmeddel, akihez később hozzá is ment feleségül.

Az asszony részletes beszámolója nemcsak a műsorvezetőket sokkolta, de a fiait is, akik azóta nem beszéltek édesanyjukkal.

Iris nagyobbik fia Stephen korábban azt mondta: "sok súrlódást okozott a családban ez a kapcsolat, de most mindenki félretette a nézeteltéréseit, így anyának nem kellett egyedül töltenie a karácsonyt".

Iris, aki a múlt hónapban ment férjhez, úgy fogalmazott:

hirdetés
„A fiaim most már elfogadják azt a tényt, hogy ezek valódi érzések, őszintén szeretjük egymást."

"Az ünnepeket Stephennel, a feleségével és a gyerekeikkel fogom tölteni, de maszkot fogok felvenni és nem nyúlok semmihez" – tette hozzá az asszony.

A 40 éve elvált Iris tavaly nyáron kezdett el beszélgetni a Facebookon Mohameddel.

2019 novemberében találkoztak először, és azóta is együtt vannak – de a fiatal férfi nem kap letelepedési engedélyt az Egyesült Királyságban.

A szerelmesek nem beszéltek karácsonykor, Iris szerint azért: „mert Mohamed muzulmán, és nem ünnepli a karácsonyt”.

A nő azt mondta az érzései még őt is meglepik.

„Nem gondoltam, hogy ez az én koromban megtörténik, mélyen beleszerettem valakibe, aki fele annyi idős mint én, de hát a szerelem nem válogat"

- mondta az asszony, aki hozzátette:

"A kornak semmi jelentősége nincs. Amikor vele vagyok boldog vagyok, a mennyekben járok, amikor nélküle, a pokol legmélyebb bugyraiban."

Iris és Mohamed kairói esküvője szűkkörű volt, a hagyományos ceremónia helyett csak aláírták a papírokat, hogy hivatalossá tegyék a dolgokat, majd sült csirkével ünnepeltek a helyi KFC-ben.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk